Canon kondigt nieuwe firmware-updates aan voor de PowerShot G5 X Mark II, de EOS RP en EOS 90D

Amstelveen, 31 oktober 2019 – Nu de nieuwe AF-firmware-update voor de PowerShot G7 X Mark III beschikbaar is, maakt Canon bekend dat de onderneming het voornemen heeft om – op basis van feedback van gebruikers – eind 2019 dezelfde update beschikbaar te stellen voor de PowerShot G5 X Mark II.

Canon EOS 90D

Canon EOS RP

Canon PowerShot G5 X Mark II

Vanaf vandaag biedt Canon ook firmware-updates aan waarmee zowel 4K- als Full HD 24p (23,98 fps) videoregistratie met de EOS 90D en EOS RP mogelijk zijn. Zoals eerder bekendgemaakt, zijn dit de eerste in een reeks camera’s waar Canon deze functionaliteit aan zal toevoegen.

Deze updates zijn door alle gebruikers gratis te downloaden vanaf de lokale Canon-website. Ga voor meer informatie naar https://www.canon.nl/support/