Home Printers

Printers voor thuis

Ontdek de beste printers voor thuis voor documenten en foto's met verbluffende helderheid.

Bekijk het assortiment

Stijlvolle oplossingen

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je kleine kantoor aan huis. Of je nu thuis lesgeeft, aan het werk bent of creatief bezig bent, Canon-printers zijn ontworpen om bij je levensstijl te passen.

ONTDEK MEER

Filter voor printers voor thuis

Iets speciaals op het oog? Verfijn je zoekopdracht
Filteren op

PIXMA TS7450

Een stijlvolle All-in-One printer met verschillende creatieve printmogelijkheden en ADF-technologie om meerdere vellen gemakkelijker te kopiëren en te scannen

Ontdek meer

PIXMA G1501

Bespaar met voordelige prints en levendige foto's tot A4-formaat en scherpe documenten met deze printer met navulbare inktcartridges.

Ontdek meer

canon-camera

Een kostenbesparende, betrouwbare en productieve All-in-One-printer met een hoog rendement, gebruikersgemak en creatieve vrijheid.

Ontdek meer

canon-camera

Deze All-in-One-printer is razendsnel, gebruiksvriendelijk en biedt een hoog volume in de vorm van scherpe documenten en levendige foto's, elke dag opnieuw.

Ontdek meer

PIXMA G3500

Multifunctionele document- en fotoprinter met WiFi en cloud-functies. Ideaal voor thuis of op kantoor.

Ontdek meer

canon-camera

Een betaalbare All-in-One-printer met Wi-Fi en een hoge opbrengst voor eindeloze betrouwbare resultaten en indrukwekkende creatieve mogelijkheden.

Ontdek meer

MAXIFY MB2150

Uitmuntende multifunctionele inkjetprinter, scanner, kopieerapparaat en fax met print- en scanondersteuning voor mobiele apparaten en cloudservices, een printsnelheid van 19 ipm in zwart-wit en verschillende netwerkfuncties.

Koop in de Canon Store

Ontdek meer

MAXIFY MB2750

All-in-One kleuren-inkjetprinter voor het kantoor aan huis. De Canon MAXIFY MB2750-serie biedt ondersteuning voor mobiel printen en cloudintegratie, en de papiercapaciteit van 500 vel en de hoge printsnelheid van 24 ipm in zwart-wit brengen je productiviteit naar een hoger niveau.

Koop in de Canon Store

Ontdek meer

MAXIFY MB5450

All-in-One kleurenprinter, fax, scanner en kopieerapparaat, printen met 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur. Met de krachtige Canon MAXIFY MB5450-serie beschik je over een apparaat dat is gebouwd voor productiviteit zonder concessies te doen op het gebied van prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Koop in de Canon Store

Ontdek meer

canon-camera

Single-function-printer met zes navulbare tanks voor dye-inkt, voor fotoprints van hoge kwaliteit met de mogelijkheid om grote volumes te printen tegen zeer lage kosten.

Ontdek meer

canon-camera

De PIXMA G650 is de eerste multifunctionele printer in de PIXMA G-serie met zes navulbare tanks voor dye-inkt. Deze printer combineert kwalitatief ongeëvenaarde fotoprints met de mogelijkheid om zeer voordelig grote volumes te printen.

Ontdek meer

Do you need help finding a printer?

Hulp nodig bij het vinden van een printer?

Gebruik de printer-wijzer van Canon om de printer te vinden die bij je past.

SELECTEER JE PRODUCT

Ondersteuning voor je Canon-printer

Stuurprogramma's, firmware en handleidingen downloaden en online toegang krijgen tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je printer van Canon.

ONTDEK MEER

Wellicht vind je dit ook interessant…