eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility-software

Met de hoogwaardige videokits en de EOS Webcam Utility-software van Canon beschik je over alles wat je nodig hebt voor al je videovergaderingen, video-oproepen en videoconferenties. Kom meer te weten over de Canon-webcamsoftware.

Blijf verbonden

Videobellen en livestreaming, maar dan beter. Maak van je Canon-camera een webcam en ervaar professionele beeldkwaliteit tijdens je videoconferenties. Woon vergaderingen bij met je collega's, praat bij met vrienden en familie en blijf altijd verbonden, zelfs wanneer je op reis bent. Download de EOS Webcam Utility-software om aan de slag te gaan.

Laten we aan de slag gaan

Vul het formulier in om de Canon EOS Webcam Utility-software voor Windows en Mac te downloaden.

Downloaden voor Windows

Downloaden voor Mac

Canon tips: EOS Webcam Utility-software gebruiken

  • Als de EOS Webcam Utility Beta-software al is geïnstalleerd op de computer, verwijder dan de Beta-versie voordat u de EOS Webcam Utility-software installeert op je computer.
  • De camera werkt met slechts één toepassing tegelijk op uw computer. Als de toepassing voor videovergaderingen of streaming die u wilt gebruiken de videofeed van uw camera niet ontvangt, sluit u alle andere toepassingen op uw computer die mogelijk verbonden zijn met de camera.
  • Als u de EOS Webcam Utility-software gebruikt met Messenger in Firefox, wordt EOS Webcam Utility niet vermeld voor uw apparaat. Het wordt aanbevolen de desktopversie van Messenger of een andere browser te gebruiken.
  • We kunnen de compatibiliteit van EOS Webcam Utility niet garanderen voor alle videovergaderingen en/of streamingapplicaties op de markt. Als u problemen ervaart, wordt aanbevolen een alternatieve toepassing voor videovergaderingen of streaming, en/of een andere browser te gebruiken.

Compatibele producten

Ontdek de serie toonaangevende EOS- en PowerShot-camera's van Canon. Deze modellen zijn allemaal compatibel met Canon EOS Webcam Utility-software.


Streamen met Canon

Met de stapsgewijze handleiding van Canon leer je hoe je je webcam kunt upgraden voor livestreaming en videoconferenties.

Ontdek meer

Hulp nodig?

EOS Webcam Utility werkt met een reeks geselecteerde EOS- en PowerShot-camera's, maar om het eenvoudiger te maken heeft Canon een koopwijzer samengesteld waarmee je de Canon-camera kunt vinden die bij jou past.

Koopwijzer

Ontdek meer

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
UITGELICHT PRODUCT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideaal voor vloggers, livestreamers, virtuele vergaderingen en bloggers. Een connected camera die adembenemende video's en foto's vastlegt waar je volgers echt van kunnen genieten.

KOOP IN DE CANON STORE

Details bekijken

G7X MK III Vlogging

Fascinerende video waar je volgers van zullen genieten

Leg landschappen vast in 4K. Maak sportopnamen in slowmotion met snelle framerates tot wel 120 fps. Sluit een externe microfoon aan voor kristalheldere audio-opnames tijdens je reisvlogs. Livestream in oogverblindende kwaliteit tijdens het gamen en upgrade je webcam voor zakelijke virtuele vergaderingen. De mogelijkheden met de PowerShot G7 X Mark III zijn eindeloos.

Lees hier het volledige artikel

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Wellicht vind je dit ook interessant…

Ontdek de Canon-cameraseries en -software waarmee je overal verbonden blijft, waar op de wereld je ook bent.

Windows, Microsoft, Teams zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Google Chrome™ is een handelsmerk van Google Inc.
Messenger is een handelsmerk en eigendom van Facebook
Firefox is een handelsmerk en eigendom van Mozilla Foundation