Canon Information Management Solutions logo

CANON INFORMATION MANAGEMENT SOLUTIONS

Realiseer uw digitale toekomst met Canon Information Management Solutions. Wij bieden de technologieën en services die u nodig hebt om uw digitale documenten te beheren en de processen binnen uw organisatie te automatiseren, zodat u sneller kunt groeien, de efficiëntie kunt verhogen en risico's kunt beperken.

 • Canon's expertise

  Ontdek hoe Canon expertise op het gebied van informatiemanagement combineert met toonaangevende technologieën om u te helpen uw zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

 • Onze oplossingen

  Lees meer over de oplossingen die Canon biedt om uw organisatie te hyperautomatiseren - of dat nu gaat om het verwerken van facturen, het stroomlijnen van uw contractuele processen of het contact met uw klanten.

 • Canon's aanpak

  Meer informatie over Canon Information Management Solutions, onze adviserende rol en onze value-added services.

UITDAGINGEN VAN DE 'DIGITAL FIRST'-WERELD

Baanbrekende digitale technologieën maken organisaties flexibeler en verhogen de productiviteit. Maar deze ontwikkelingen brengen ook nieuwe uitdagingen en verwachtingen met zich mee.
Work professional accessing information and services through digital devices

KLANTEN

Digitale mogelijkheden

Consumenten en klanten verwachten directe toegang tot informatie en services via digitale apparatuur, wat leidt tot een grotere afhankelijkheid van digitale middelen en de vraag naar een hogere reactiesnelheid stimuleert.

MEDEWERKERS

Digitale vaardigheden en gewoonten

Medewerkers willen overal kunnen werken en krachtige nieuwe tools gebruiken waarmee ze kunnen samenwerken en productiever kunnen worden. Ze zijn op zoek naar werkgevers die flexibiliteit en efficiëntie mogelijk maken met digitale oplossingen.

Canon Information Management Solutions
Information compliance and secure process management.

DE MAATSCHAPPIJ

Voldoen aan wet- en regelgeving

Meer digitalisering en gegevensverbruik in de samenleving stimuleren de introductie van nieuwe wetgeving zoals de AVG. Daarom hebben organisaties nu behoefte aan betere naleving van informatie en veilig procesbeheer.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Canon Information Management Solutions, schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Werk met bewezen specialisten, de Canon IMS Competence Centers

Met onze historie in documentlogistiek zijn wij thuis in informatiestromen van grote organisaties. Canon Information Management Solutions biedt u één onafhankelijke expert als regiepartner. Diepe kennis van de praktijk is leidend. Daarom werkt u met bewezen specialisten als Competence Centers van Canon.

Vanuit een centrale kijk op uw vraag en uw situatie zetten wij onze Competence Centers in als specialist binnen de procesfasen Capture, Process en Communicate. Daardoor krijgt u de beschikking over een ongekend breed portfolio aan Gartner benoemde technologieën. Van Kofax, LITERA, Imanage, Mendix en OpenText Exstream tot Hyland OnBase, Therefore, uniFLOW sysHUB. En van Quadient Inspire, Smart Communications en Compart tot ObjectifLune en meer. Wij zetten deze oplossingen schaalbaar en toekomstbestendig in, binnen de praktijk van uw organisatie.

Samen maken wij uw digitale transformatie hanteerbaar en haalbaar.

Canon Information Management Solutions, Competence Centers

Optimaliseer uw inkomende en uitgaande informatiestromen met softwareoplossingen en dienstverlening van de Canon Information Management Solutions experts. Gerenommeerde labels in de markt, met hands-on kennis van de praktijk.

 • DocsPro

  DocsPro helpt om inkomende informatieprocessen te automatiseren en robotiseren op basis van technologie van Kofax, Hyland en Therefore.

 • Nokavision

  Nokavision transformeert complexe organisaties met softwareplatforms gebaseerd op OpenText technologie, Smart Communications en Low-Code Mendix applicaties

 • IRIS

  IRIS biedt Information Management oplossingen voor het beheren en beschermen van informatie in uw organisatie op basis van Litera Microsystems en iManage technologie.

 • IRIS IMS

  Door gebruik te maken van geavanceerde information management platforms, helpen wij efficiënter te werken, kosten te besparen en waarde toe te voegen aan uw organisatie. Partner voor IDP, Content Services en Process Automation oplossingen.

 • Canon CCM

  Klantcommunicatie-oplossingen voor betere klantbeleving en geautomatiseerde documentprocessen. Partner voor Quadient Inspire, Objectif Lune, Compart, Unified Post en uniFLOW sysHUB.

Ontdek meer

HULP NODIG?

Lees meer over hoe Canon Information Management Solutions u kunnen helpen uw digitale toekomst te realiseren.