Canon Pro HP-infobank-16x9.jpg

ONDERWIJS

INFOBANK

Wil je erachter komen hoe je de perfecte foto kunt maken met de camerafuncties en objectieftechnologieën van Canon? Vraag je je af hoe je met een flitser je werk kunt laten opvallen en met welke printers je je foto's het beste kunt presenteren? Bij Infobank leer je dit allemaal en meer.

Categorieën

Ontdek de technologieën achter de Canon-uitrusting en leer hoe je geavanceerde technieken kunt gebruiken om je fotografie te verbeteren. Selecteer een van de onderstaande categorieën om de uitgebreide artikelen over dat onderwerp te onthullen.

Aanbevolen gidsen

 • een essentiële gids

  CAMERAFUNCTIES

  Een essentiële gids over EXIF en metadata

  Alles wat je moet weten over EXIF, van het bekijken en verwijderen van opname-informatie in foto's tot het toevoegen van metadata met Canon-apps.

 • De achterkant van een Canon EOS R6-camera, op het scherm is een close-upfoto van een papegaai zichtbaar.

  CAMERAFUNCTIES

  Welke Canon-camera's hebben welke functies?

  Een handige gids om te weten welke Canon-camera’s welke functies hebben –weerbestendige afdichting, IBIS, AF-dierenoogdetectie, een variangle scherm en nog meer.

 • Een man heeft een Canon EOS R5 C vast zonder een objectief erop zodat je de RF-vatting en sensor kunt zien.

  LENZEN

  Alles over de RF-vatting

  De RF-objectiefvatting vormt het hart van Canon's EOS R System. Lees meer over de vele innovaties en ontwerpverbeteringen die dankzij deze vatting mogelijk zijn geworden.

 • A portrait taken on a Canon EOS-1D X Mark III with the E-TTL balance setting on Standard.

  FLITSER

  Basisprincipes van Speedlite-cameraflitsers

  Leer hoe je het flitsvermogen kunt berekenen voor de perfecte belichting en hoe je de opties voor automatisch flitsen in Speedlites kunt gebruiken om het werk voor je te doen.

 • Een vinger drukt op de AF-aanknop aan de achterzijde van een Canon EOS-1D X Mark III en op het scherm aan de achterzijde zie je hoe de camera scherpstelt op een vliegende vogel.

  CAMERAFUNCTIES

  Alles over autofocus (AF)

  Lees meer over de autofocussystemen (AF) van Canon, hoe ze werken en welke AF-opties beschikbaar zijn.

 • NIEUWSBRIEF

  Blijf up-to-date, meld je nu aan

  Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.

  Wellicht vind je dit ook interessant

  Ontdek en lees meer over hoe je met ons assortiment fotografie-, video- en printproducten je creativiteit naar een hoger niveau kunt tillen.