Stuurprogramma's, software en handleidingen downloaden

Voor toegang tot de inhoud van bovenstaande en nog veel meer, zoals apps, firmware, veelgestelde vragen en foutcodes. Zoek uw product hieronder of kies uit een van onze populaire productgroepen.

Gebruik op uw productpagina de tabbladen om tussen de verschillende typen content te navigeren.

U kunt ook de pagina's voor zakelijke ondersteuning bekijken voor hulp.

Coronavirus

In deze buitengewone tijden staan de bescherming en voorzorg van onze klanten en medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Dit omvat ook het aanpassen van onze manier van werken op sommige gebieden. We doen er alles aan om ons voor te bereiden op mogelijke verstoringen en diens impact zo laag mogelijk te houden.

Hierdoor werken de service- en reparatiecentra van Canon met minder personeel. Sommige werknemers werken in deze periode van thuis uit om het risico op infectie te beperken. Wij accepteren momenteel nog steeds te repareren producten die we via een pakketdienst ontvangen. Daarnaast kunnen sommige Canon service- en reparatiecentrum, nu hun ontvangstbalie heropenen, in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale overheid. Indien van toepassing raden wij u aan contact op te nemen met uw plaatselijke Canon service- en reparatiecentrum, voordat u op reis gaat. Er kunnen en zullen vertragingen optreden betreffende de reparatietijden en we weten nog niet wanneer we weer op het normale serviceniveau kunnen komen.

Onze geautoriseerde Canon Servicepartners staan voor vergelijkbare uitdagingen. We raden u daarom aan contact op te nemen met onze Servicepartners voordat u uw product opstuurt voor reparatie.

Overweeg in dit verband of uw reparatie echt dringend is aangezien sommige pakketdiensten ook kunnen worden getroffen. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft, uw vragen worden gewoon verder verwerkt. We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip en steun in deze buitengewone tijd.

Selecteer een product

Onlangs geselecteerd

Populaire onderwerpen

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Contact Us

Contact

Neem contact met ons op voor ondersteuning per telefoon of e-mail

Register your product

Canon-ID

Registreer uw product en beheer uw Canon-ID-account

Locate A Repair Centre

Reparatie

Zoek een reparatiecentrum en andere nuttige informatie over ons reparatieprocesCashback en Promoties

Bekijk onze huidige cashbackacties en promoties

Cashback en promoties
Feedback