Servicemelding image.canon

Meer informatie

Drivers, software en handleidingen downloaden

Voor toegang tot de inhoud van bovenstaande en nog veel meer, zoals apps, firmware, veelgestelde vragen en foutcodes, zoekt u hieronder uw product of kiest u uit een van onze populaire productgroep-categorieën.

Op de pagina van uw product gebruikt, u de tabbladen om tussen de verschillende typen content te navigeren.

U kunt ook de pagina's voor zakelijke ondersteuning bekijken voor hulp.

Coronavirus

In deze buitengewone tijden staan de bescherming en voorzorg van onze klanten en medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Dit omvat ook het aanpassen van onze manier van werken op sommige gebieden. We doen er alles aan om ons voor te bereiden op mogelijke verstoringen en diens impact zo laag mogelijk te houden.

Hierdoor werken de service- en reparatiecentra van Canon met minder personeel. Sommige werknemers werken in deze periode van thuis uit om het risico op infectie te beperken. Op dit moment geven onze Canon service- en reparatiecentra de voorkeur aan het toezenden van producten per pakketdienst. Maar om onze klanten, waar nodig, passende ondersteuning te kunnen bieden, kunnen we producten nu ook persoonlijk, met inachtneming van de richtlijnen voor social distancing van de lokale overheid, aan de ontvangstbalie accepteren. Er kunnen en zullen vertragingen optreden betreffende de reparatietijden en we weten nog niet wanneer we weer op het normale serviceniveau kunnen komen.

Onze geautoriseerde Canon Servicepartners staan voor vergelijkbare uitdagingen. We raden u daarom aan contact op te nemen met onze Servicepartners voordat u uw product opstuurt voor reparatie.

Overweeg in dit verband of uw reparatie echt dringend is aangezien sommige pakketdiensten ook kunnen worden getroffen. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft, uw vragen worden gewoon verder verwerkt. We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip en steun in deze buitengewone tijd.

Selecteer een product

Onlangs geselecteerd

Populaire onderwerpen

Canon EOS Webcam Utility-software

Installeer de Canon EOS Webcam Utility-software om je Canon-camera als webcam van topkwaliteit te gebruiken.

Meer info

Dit is wellicht ook iets voor jou...

Contact Us

Contact

Neem contact met ons op voor ondersteuning per telefoon of e-mail

Register your product

Canon-ID

Registreer uw product en beheer uw Canon-ID-account

Locate A Repair Centre

Reparatie

Zoek een reparatiecentrum en andere nuttige informatie over ons reparatieprocesCashback en Promoties

Bekijk onze huidige cashbackacties en promoties

Cashback en promoties