PIXMA_TR8540 Ambient

PIXMA-installatie- en probleemoplossingsvideo's

Selecteer een van de beschikbare producten om door te gaan

In deze instructievideo's krijgt u gedetailleerde en stapsgewijze aanwijzingen die specifiek zijn voor uw product en wordt u door de algemene handelingen voor het klaarmaken van uw PIXMA All-in-One geleid. Tevens is er een aantal nuttige probleemoplossingsvideo's over enkele bekende kwesties waarmee u bij het gebruik van uw product te maken kunt krijgen.

Voor elk van de beschikbare producten is er een aantal video's, en in de loop van de tijd zullen er meer producten worden toegevoegd.

Selecteer een product

Deze videobestanden gebruiken de volgende opensourcesoftware:

jquery-1.4.2.min.js
jquery-ui-1.8.2.custom.min.js

Klik voor meer informatie op onderstaande link:

Informatiepagina OSS