A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tips en technieken

VIDEOTECHNIEKEN

Een videoverhaal maken

10 tips voor het maken van boeiende minifilms.

Lees meer

A flatlay of a Canon EOS R50 camera, external microphone and tripod grip on a pink wooden background, surrounded by crafting materials.

Canon's tips en technieken

Wil je de basisvaardigheden van fotografie onder de knie krijgen, een nieuwe creatieve techniek proberen of je resultaten verbeteren? Met de Canon Tips & Tricks geef je jezelf vandaag nog het zelfvertrouwen en de vaardigheden om uit te blinken.

Iets speciaals op het oog? Verfijn je zoekopdracht
Filteren op

A Canon printer prints a sheet of paper with three heart designs on it. Around it are coloured pencils, a pack of transfer paper and a white t-shirt with a heart transfer on it.

Praat mee over geestelijke gezondheid en laat je creativiteit de vrije loop met deze stijlvolle en inspirerende ontwerpen.

Lees meer

How to create your own wedding album

Een doe-het-zelf-trouwalbum maken kan zowel emotioneel als creatief heel lonend zijn. Ontdek het zelf met de beproefde tips van professionele fotografe Hannah Millard.

Lees meer

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Welk type printer is het beste? Welk papier moet ik gebruiken? Je vragen over printers, inkt en papier worden beantwoord door Canon-expert Suhaib Husain.

Lees meer

Portrait lenses tips tricks

Er zijn veel verschillende Canon-lenzen voor portretfotografie, maar welke is geschikt voor jou? Het kiezen van de juiste portretlens kan lastig zijn, dus dit is waarop je moet letten.

Lees meer

How to shoot abstract portraits

Ga creatief te werk en experimenteer met dubbelopnamen, schilderen met licht, spelen met schaduwen en nog veel meer voor geweldige abstracte portretten.

Lees meer

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Papierkunstenaar Aimee Graham laat zien hoe je printen en schilderen kunt combineren om schitterende vlinderkunst te maken voor in huis.

Lees meer

A close-up of some candles on a cake, with blurred lights in the background.

Er gaat niets boven een bokeh in de camera, of het nu gaat om de voorgrond of de achtergrond. Volg deze tips om een prachtige vervaging vast te leggen.

Lees meer

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Dit najaar, wanneer de kinderen weer naar school gaan, is het tijd om een printer uit de Canon PIXMA TS5350-serie aan te schaffen, zodat ze thuis kunnen doorgaan met leren. Deze printer voldoet zelfs aan de meest veeleisende behoeften voor elk gezin

Lees meer

Geïnteresseerd in een bepaalde fotografietechniek?

Canon Photo Companion-app

De Canon Photo Companion-app is de perfecte partner voor vertellers van visuele verhalen. Laat je begeleiden tijdens je ontdekkingsreis in de wereld van fotografie met persoonlijke content, uitdagingen en inspiratie.

Download de app

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Lees Canon's verhalen

Interviews en inspirerende verhalen van gepassioneerde mensen

BEKIJK DE VERHALEN

Fotograaf Richard Walch kijkt uit over een kustlijn en maakt een foto met zijn Canon-camera.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en productinfo

NU AANMELDEN