Canon-fotopapier

Vind het juiste Canon-papier voor je inkjetprinter, of je nu studioprints van professionele kwaliteit voor je showroom produceert, of je kinderen fijn laat knutselen.
Een bovenaanzicht van een printer en een camera op een bureau, omringd door foto's van verschillende grootte verspreid over het bureau.

Canon-fotopapier

Vind het juiste Canon-fotopapier voor jouw behoeften

De serie Canon-papiersoorten is compatibel met PIXMA-printers, printers in de PIXMA PRO-serie, MAXIFY-printers en printers in de imagePROGRAF PRO-serie.* Canon heeft hoogwaardig glanzend, halfglanzend, mat en zijdeglanzend fotopapier in A2-, A3+-, A3-, A4- en briefkaartformaat.*

Fine Art

Dit hoogwaardige papier is speciaal ontwikkeld voor professionals en liefhebbers en levert keer op keer resultaten van galeriekwaliteit.
Verschillende grootformaat afbeeldingen hangen aan een donkere muur.

Print je kunst

Het is gemakkelijk om aan het juiste papier te komen dat bij je creatieve ambities past, aangezien je kunt kiezen uit een glanzende, zijdeglanzende en matte afwerking.

 • Papieren verpakking van Premium Fine Art Rough.

  KUNST-

  Premium Fine Art Rough

  Een Premium Fine Art Rough-papier voor het uitdrukken van diepte in de afbeelding en het toevoegen van een 3D-effect.

 • Papieren verpakking van Pro Luster LU-101.

  LICHTGEWICHT

  Pro Luster LU-101

  Print foto's met levendige kleuren of indrukwekkende zwart-wit prints met Photo Paper Pro Luster. Dit is professioneel lichtgewicht fotopapier waarmee je thuis afbeeldingen met fotolabkwaliteit kunt creƫren.

 • Papieren verpakking van Pro Platinum PT-101.

  BESTAND TEGEN VERVAGING

  Pro Platinum PT-101

  Professioneel fotopapier met uitmuntende kwaliteit en bescherming tegen vervagen. Dankzij een brede kleurweergave kunnen fotografen met dit glanzende, zware papier hun creativiteit de vrijheid geven.

 • Papieren verpakking van Pro Premium Matte.

  KUNSTREPRODUCTIES

  Pro Premium Matte

  Dit gladde papier met warme witte tinten is ideaal voor zwart-wit en kleurenfoto's en voor kunstreproducties, en is perfect voor prachtige printen zonder reflecterende glans.

 • Galeriekwaliteit

  Ontdek fine art-papier van derden dat rechtstreeks wordt ondersteund door printerprofielen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de resultaten te garanderen.

  ICC-profielen die op een computerscherm worden gebruikt.

  ICC Profiles (ICC-profielen)

  Installeer extra ICC-profielen om het assortiment fotopapier uit te breiden dat wordt ondersteund door je professionele Canon-fotoprinter en je uiteindelijke foto's een professionele afwerking te geven.

  Thuis foto's printen

  Ontdek het volledige potentieel van je printer en print thuis je foto's in fotolabkwaliteit.
  Een Canon-printer die een kleurrijke foto print met andere foto's verspreid op de tafel ervoor.

  Creatieve projecten

  Canon's creatieve papier geeft je creativiteit een nieuwe richting.
  Een Canon-printer print een foto van een gezin. Andere foto's en prints liggen verspreid over de tafel, met een telefoonscherm waarop de geprinte foto wordt weergegeven en handen die werken aan een banner met gekleurde letters die het woord 'happy' vormen.

  Print je plezier

  De keuze is groot: van fotomagneten, applicaties voor T-shirts en papier voor bedrijfspresentaties tot mat papier dat ideaal is voor wenskaarten, kalenders en fantastische 3D-papierkunst.

  Op een plank staat een papieren verpakking van een inktcartridge met een andere grootte en kleur.

  PIXMA-inktcartridges

  Maak indrukwekkende, duurzame fotoprints op je PIXMA-printer met originele Canon-inkt.

  Gerelateerde artikelen