Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Print foto's met levendige kleuren of indrukwekkende zwart-wit prints met Photo Paper Pro Luster. Met dit professionele fotopapier met Luster-structuur kun je thuis een traditionele uitstraling aan je prints geven, die je normaal alleen in het fotolab krijgt.

Voordelen

  • Glad, glanzend oppervlak
  • Uitstekende kleurreproductie
  • Zwart-wit prints zonder kleurgradaties
  • Uitstekende weerstand tegen vervaging
  • Uitstekend geschikt voor PIXMA Pro-printers

Meer productinformatie

Bekijk Canon Pro Luster LU-101 in detail

Professionals


Dit satijngladde fotopapier doet denken aan het traditionele papier met harscoating dat veel in donkere kamers werd gebruikt. Het is ontworpen voor professionele fotografen die het meeste uit hun werk willen halen, zonder hun foto's naar een fotolab te sturen.

Schitterende prints


Photo Paper Pro Luster zorgt voor een consistente stijl en levendige kleuren met scherpe details, maar ook voor de mooiste zwart-wit prints met diepe zwarttinten en naadloze kleurgradaties.

Foto's die een leven lang mooi blijven


Photo Paper Pro Luster is geoptimaliseerd voor gebruik met de fotoprinters uit de PIXMA Pro serie van Canon en biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit en duurzaamheid. In combinatie met Canon LUCIA- of ChromaLife100+ inkten beschermt dit papier de foto's tegen verkleuringen door gassen en licht. Zo zijn dierbare herinneringen goed beschermd en kun je je foto's met een gerust hart tentoonstellen en verkopen.

Consistentie


De fijne deeltjes in de coating maken het oppervlak iets glanzender dan zijdeglans papier en zorgen ervoor dat het papier een kortere droogtijd heeft en waterbestendig is. De fotokleur en -toon zijn consistent onder alle lichtomstandigheden, waardoor het papier ideaal is voor studio's en exposities.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Pro Luster LU-101.

260-gsm

Gewicht in gram per vierkante meter

0.26-mm

Dikte in mm

Fotosoftware

Breng herinneringen weer tot leven met software die inspireert tot creatieve manieren van printen.

Kom meer te weten