LEGRIA-videocamera's

4K-videocamera's

Of je dierbare herinneringen wilt vastleggen of creatiever wilt werken – er is een Canon-videocamera die precies bij je past.
BEKIJK HET ASSORTIMENT
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K-videocamera's

De LEGRIA HF G-serie biedt geavanceerde technologie en uitgebreide creatieve functies in een gebruiksvriendelijke handheldvideocamera die ideaal is voor vloggers, YouTubers, documentairemakers en indie-filmmakers.

De volledige serie Canon LEGRIA-videocamera's

Maak met de geavanceerde LEGRIA HF G-serie uitzonderlijke video's waarmee je je passie voor verhalen vertellen kunt uiten.

Geavanceerde technologie

Leg ongelooflijk vloeiende en levendige videobeelden vast, zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden, dankzij functies zoals een 1.0-type 4K CMOS of HD CMOS PRO-sensor, een ingebouwd ND-filter, 5-assige beeldstabilisatie met Powered IS en Wide DR.

Canon Camera
Canon Camera

Gemakkelijk, creatief opnemen

Maak gemakkelijk opnamen vanuit de hand met een professionele zoomtuimelschakelaar, kantelbare zoeker en intuïtief touchscreen. Gebruik de aanpasbare functieknoppen en het keuzewiel om de regie te nemen en efficiënter te werken, en sluit een microfoon en hoofdtelefoon aan voor geluid van hoge kwaliteit.

Rechtstreeks delen via internet

Video's rechtstreeks uploaden naar internet, zonder computer. Je hoeft alleen een eenvoudige configuratieprocedure uit te voeren. Maak vanaf je videocamera verbinding met je Wi-Fi-thuisnetwerk* en deel je video's via YouTube, Facebook, Twitter en e-mail.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi afstandsbediening

Geniet van Live View afstandsbediening van de instellingen van je LEGRIA Wi-Fi-videocamera via een smartphone of tablet. Ideaal om te fotograferen wanneer je niet gemakkelijk bij de camera kunt.

KLAAR OM TE HELPEN

Help en ondersteuning

Canon is er om je vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je in de in de juiste richting te wijzen als je een reparatie nodig hebt.
Support
  1. Audio-uitvoer via USB wordt niet ondersteund

    * Voor de functies Direct delen via internet en Verzenden via server is een image.canon-account vereist. image.canon wordt in bepaalde landen of gebieden mogelijk niet ondersteund. Ga naar www.canon.nl/cig voor meer informatie