Digital Transformation Services

Versnel uw digitale transformatie, ongeacht waar u werkt, met onze gecombineerde services en oplossingen voor apparaat- en informatiebeheer die zijn ontwikkeld voor naadloze integratie van papieren en digitale documenten. Canon’s Digital Transformation Services worden via de cloud, op locatie of in een hybride omgeving geleverd. Hiermee kunt u doelstellingen voor productiviteit, samenwerking, beveiliging, compliancy en duurzaamheid realiseren.
INFORMATIE AANVRAGEN
Een illustratie van een AI-persoon
Digital Transformation Service
Managed Print Services

DIENSTEN

Managed Print Services

Maak een geoptimaliseerde, veilige en duurzame apparaatinfrastructuur met Canon’s Managed Print Services en oplossingen die worden geleverd op de manier die bij u past: via de cloud, op locatie of in een hybride omgeving.

OPLOSSINGEN

Oplossingen voor samenwerking op de werkplek

Een uitgebreid, schaalbaar en flexibel oplossingenpakket dat contentoptimalisatie, procesautomatisering en documentbeheer levert en bedrijfsprocessen stroomlijnt.

Workspace Collaboration Solutions

ARTIKEL

Nieuwe manieren van werken op de ‘hybride’ werkplek

ONTDEK MEER
Nieuwe manieren van werken op de ‘hybride’ werkplek

Een geïntegreerd ecosysteem

Canon’s Digital Transformation Services (DTS) brengen de toonaangevende hardware en software van Canon samen in een geïntegreerd technologie-ecosysteem dat ontworpen is om uw transformatietraject te ondersteunen. Dit aanbod combineert Managed Print Services en Workspace Collaboration-oplossingen om u transparantie en controle over de gehele documentlevenscyclus te bieden.
An integrated ecosystem

Waarom Canon?

Canon is een betrouwbare partner die u altijd kan helpen op uw weg naar digitale transformatie. Voor elke stap biedt Canon u ondersteuning en services aan om ervoor te zorgen dat u op de weg naar succes blijft.

Dit wordt bevestigd door Keypoint Intelligence, die Canon in 2022 maar liefst 3 BLI Awards toekende. Bekijk de strenge beoordelings- en evaluatieprocessen van Keypoint Intelligence en ontdek waarom Canon's producten en oplossingen bekroond worden.

Bekijk de BLI-brochure

"Digitale transformatie: een leidraad voor succes. Lees Canon’s whitepaper om te ontdekken hoe u uw digitale transformatie tot een succes maakt"

Productiviteit verhogen

Maak uw organisatie productiever door een efficiënte apparaat-infrastructuur met de waarde van automatisering, geavanceerde vastlegging van gegevens en cloudconnectiviteit te combineren

Verbeter de samenwerking en mobiliteit

Maak samenwerken en werken op afstand eenvoudiger met oplossingen die probleemloos werken mogelijk maken vanaf elke locatie, inclusief mobiel printen en scannen naar digitale workflows.

A Transformational Partnership with East Lothian Council

Klantervaring verbeteren

Bied een klantervaring die wordt verrijkt met kwaliteitsprints die uw boodschap effectief overbrengen en met software die u een betere zichtbaarheid van het proces geeft en u in staat stelt om gepersonaliseerde communicatie via meerdere kanalen te leveren.

Informatiebeveiliging versterken

Handhaaf informatiebeveiliging en compliancy-normen met ingebouwde apparaatbeveiliging en softwareoplossingen die organisatie-informatie beschermen gedurende de hele documentcyclus.

Verhalen over transformatie

Lees hoe bestaande klanten van Canon de Digital Transformation Services hebben gebruikt om hun weg naar transformatie te versnellen.
Transformation Stories
 • Fujitsu optimaliseert print

  Verhoog uw productiviteit terwijl u 35% op printkosten bespaart

 • DWF

  Canon wordt als een van de meest innovatieve bedrijven in Europa gezien door het gebruik van flexibele documentworkflows

 • DSR

  Facturen goedkeuren en antwoorden op audits stroomlijnen voor meer transparantie en betere controle

 • Transitie naar ‘De werkplek van morgen’

  De Zorggroep heeft haar print- en scanapplicaties naar de public cloud gebracht, zodat printen en scannen op elk moment mogelijk is, zonder veel tijd kwijt te zijn aan beheer

 • Neem voor meer informatie en bij vragen contact op met Canon

  Gerelateerde producten / oplossingen

  Ontdek specifieke Canon-oplossingen die de basis vormen voor Canon’s Digital Transformation Services

 • Canon-oplossingen voor cloudconnectiviteit

  Ontdek de Canon-oplossingen voor cloudconnectiviteit voor naadloze integratie en verbeterde productiviteit. Stroomlijn uw workflow en ontketen de kracht van de cloud.

 • Software voor het scannen en vastleggen van documenten

  Verspil minder tijd aan handmatige taken met de slimme oplossingen voor het vastleggen van gegevens van Canon

 • Documentmanagement

  Maximaliseer productiviteit en minimaliseer kosten met Canon’s oplossingen voor documentbeheer

 • Automatisering van cloudprocessen

  Leg documenten vast, start organisatieprocessen en werk samen vanaf elke locatie.

 • Customer Communications & Document Production Automation

  Stimuleer bedrijfskritieke klantcommunicatie via elk mogelijk kanaal

 • Kantoorsoftware

  Alle hulpmiddelen die u nodig hebt voor krachtige, end-to-end kantoorsoftwareoplossingen

 • Ontdek meer

  Lees meer over hoe Canon’s oplossingen en services u kunnen helpen om in te spelen op de nieuwe hybride realiteit van werken

 • Uw informatie beveiligen in een hybride werkomgeving

  Krijg essentiële tips om met Canon gegevens beter te beveiligen, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden.

 • De productiviteit in een hybride werkomgeving verhogen

  Voorzie uw organisatie van de juiste tools om de productiviteit te verhogen.

 • 5 tips voor een optimale hybride werkomgeving

  Giet uw strategie in een betere vorm met deze essentiële to-dolijst: van het opnieuw plannen van uw dagelijkse workflows tot een overstap naar de cloud.

 • Hybride werken in actie!

  Ontdek hoe u in een hybride werkomgeving uw teams onderling verbonden houdt, uw organisatie efficiënt laat werken en uw gegevens beveiligt.

 • Voorbereid zijn op het onverwachte

  Het idee van het 'normale' werken is compleet getransformeerd en zal blijven veranderen. Ontdek waarin u moet investeren om flexibel te blijven

 • Het nieuwe werken mogelijk maken

  Lees hoe de cloud van fundamenteel belang zal worden zodat teams kunnen samenwerken in de veranderende, hybride werkplek van de toekomst

 • Aanpassen aan de werkplek van morgen met de cloud

  Lees hoe u de cloud kunt benutten om een werkplek te maken die in de toekomst steeds flexibeler moet zijn

 • Wat u kunt verwachten van de werkplek van de toekomst

  Ontdek welke veranderingen in werkomgevingen we kunnen verwachten in het nieuwe normaal en hoe we ons daarop kunnen voorbereiden