RF- en RF-S-lenzen

BEKIJK HET ASSORTIMENT
Canon Camera

Lenzen voor een nieuw tijdperk

RF- en RF-S-lenzen bieden een betere kwaliteit, een hogere snelheid en een betere werking dankzij de uitstekende optische technologie en het design. Gericht op de toekomst met verbeterde videomogelijkheden en handige kenmerken zoals de Control Ring en een compacter formaat.
Gids voor de compatibiliteit van lenzen

Canon RF 50mm F1.8 STM

Een compacte, stille en lichtgewicht 50mm RF prime lens met een groot f/1.8-diafragma, perfect om je creatieve visie vorm te geven.

NU ONTDEKKEN
rf 50mm f1.8 stm

Bouw je systeem en gebruik je lenzen

EOS R System-adapters zijn uniek en bieden extra creatieve controle waardoor fotografen en filmmakers hun bestaande EF- en EF-S-objectieven kunnen gebruiken met volledige compatibiliteit en zonder verlies van prestaties.
Ontdek meer

Ontdek het EOS R-systeem

Het EOS R-systeem is gebaseerd op meer dan dertig jaar voortdurende EOS-innovatie en een vernieuwde lensvatting die voor betere creatieve mogelijkheden en meer intuïtieve manieren zorgt, om elk moment vast te leggen.

In de handen van professionals

De EOS R is meteen de favoriet geworden van vele professionele fotografen en filmmakers. Ontdek hoe zij de Cronus uitgebreid hebben getest en beelden hebben geproduceerd die voorheen niet voor mogelijk werden gehouden.

Wellicht vind je dit ook interessant...

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.