_MG_4045

PRO-VIDEO-OPLOSSINGEN

Broadcast

Wanneer de hele wereld kijkt, zorgt Canon's baanbrekende assortiment aan producten van broadcastkwaliteit voor grensverleggende prestaties.

PRAAT MET ONS TEAM

HEB JE EEN GEREGISTREERD BEDRIJF?

Je kunt ook bij Canon terecht voor al je zakelijke vragen. Vul je gegevens in, dan kan een Canon-verkoopvertegenwoordiger contact met je opnemen.

Wanneer de wereld jouw podium is

Ontdek het voordeel van Canon. De ultramoderne lenzen, camera's en monitors van Canon zijn ontworpen en geproduceerd op basis van haar expertise en ervaring op het gebied van elektronisch en optisch ontwerp. Broadcasts hebben een uitzonderlijke beeldkwaliteit, of het nu gaat om sport langs de lijn of het laatste nieuws tijdens persmomenten.

 • Sport

  Bij het vastleggen van sportevenementen draait alles om de details. Leg controversiële, cruciale momenten en zelfs wereldrecords vast.

 • Live evenementen

  Met de professionele videoproducten van Canon leg je de sfeer en emotie van elk live-evenement beter vast, van muziekfestivals tot opera's en theatervoorstellingen.

 • Studioproducties

  Apparatuur van Canon past naadloos in de sterk gecontroleerde studio-omgeving, en verbetert de beeldkwaliteit en creativiteit van je producties.

 • Journalistiek

  In de snelle wereld van elektronische nieuwsberichten is betrouwbaarheid cruciaal, en daarom zijn de broadcastproducten van Canon gemaakt met het oog op veelzijdigheid en gebruiksgemak.

 • Journalistiek

  Bij het opnemen van nieuwsverhalen en documentaireprojecten zijn de professionele, intuïtieve en gebruiksvriendelijke camera's en lenzen van Canon precies wat je nodig hebt, en kun je je volledig op de actie richten.


Gerelateerde artikelen

 • ARTIKEL

  De beste Canon-videocamera's: alles wat je moet weten

  Wat is de beste professionele Canon-videocamera voor livestreaming, verslaggeving en bedrijfsvideo's?

 • ARTIKEL

  Italiaans nieuws opnemen met de CN-E70-200mm T4.4 L IS

  Hoe het Canon Compact Cine Servo-objectief uitdagende wandelinterviews vol flair naar het scherm heeft gebracht.

 • ARTIKEL

  Nigella filmen met Canon's Cine Primes

  De tv-programma's van beroemde chef-kok Nigella Lawson laten iedereen watertanden. DoP Robin Fox deelt zijn filmgeheimen.

 • ARTIKEL

  Filmen en kleurcorrecties voor HDR-video

  Filmen voor een HDR-product? Experts onthullen wat de beste Canon-camera's voor HDR-video zijn, waarom goede belichting essentieel is en hoe je een HDR-workflow plant.

 • ARTIKEL

  Het nut van een videocamera voor journalisten

  Journaliste en filmmaakster Elisa Iannacone over wat zij belangrijk vindt aan een camera en haar ervaringen met de EOS C70 en de XA55.

 • UITRUSTING

  De juiste 4K-monitor kiezen

  Als je werkt in de videoproductie en nabewerking, heb je een hoogwaardige referentiemonitor nodig. Ontdek Canon's verrassende serie boordevol functies.

 • Broadcast

  Canon's broadcastoplossingen omvatten een breed scala aan producten om producties van bioscoopkwaliteit te leveren, of het nu gaat om livestreaming of om opnamen voor toekomstige uitzendingen.


  Canon Camera

  LENZEN

  Televisielenzen

  Premium 4K-lenzen van optische kwaliteit voor hoogwaardige tv en ongekende prestaties.

  Canon Camera

  VIDEOCAMERA'S

  Professionele videocamera's

  Verbluffende prestaties, eenvoudige bediening.

  CANON CR-N700

  OP AFSTAND TE BEDIENEN PTZ

  PTZ camera's

  Een serie 4K PTZ camera's (pannen, tilten, zoomen) met uitzonderlijke beeldkwaliteit, speciaal ontworpen voor diverse producties en toepassingen.

  Canon Camera

  VIDEOCAMERA'S

  Cinema EOS-camera's

  Uitzonderlijke beeldkwaliteit, onbeperkte creatieve mogelijkheden.

  Canon Camera

  LENZEN

  Cinema EOS-lenzen

  De Cine-lenzen van Canon staan garant voor ongeëvenaarde optische prestaties, een fantastisch ontwerp en functies om aan de vereisten voor elke filmproductie te voldoen.

  broadcast

  REFERETIEDISPLAYMONITORS

  PRO-displays

  Canon professionele 4K-referentiedisplays met breed kleurenspectrum en High Dynamic Range voor televisie- en filmproductie.

  Blijf up-to-date, meld je nu aan

  Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.