Canon Europa Ambassadeursprogramma


Aida Muluneh Profiel

Aïda Muluneh

De Ethiopische fotografe Aïda Muluneh is de oprichtster en directrice van Addis Foto Fest, het eerste internationale fotografiefestival in Oost-Afrika, en is een gevierd kunstenares met permanente collecties in het National Museum of African Art/Smithsonian en het Museum of Modern Art (MOMA).

22 jun 2018
Canon Ambassador Alessandra Meniconzi (© Annick Romanski) Profiel

Alessandra Meniconzi

Alessandra is gefascineerd door de levens en tradities van inheemse volkeren over de hele wereld. Ze heeft tien jaar lang door Azië gereisd om hen te fotograferen en concentreert zich nu op de arctische en subarctische gebieden en India.

10 nov 2017
Canon Ambassador Alessandro Trovati Profiel

Alessandro Trovati

Alessandro uit Milan heeft zichzelf op de kaart gezet met zijn gedurfde en vindingrijke sportfoto's, die je het moment doen herbeleven. Zijn werk is erg gewild door nieuws- en reclamebureaus.

10 nov 2017
Canon Ambassador Alexander Hassenstein holds a Canon DSLR. PROFIEL

Alexander Hassenstein

De Duitse Alexander is sportfotograaf voor Getty Images en altijd aanwezig bij de belangrijkste sportevenementen ter wereld. Ook staat hij internationaal bekend om zijn benijdenswaardige, fantastische sportfoto's.

20 dec 2019
Sergey Kivrin Profiel

Andrey Golovanov en Sergey Kivrin

Andrey en Sergey zijn veteranen in de Russische sportfotografie. Ze zijn al drie decennia lang niet te stoppen in hun vak.

10 nov 2017
Canon Ambassador Audun Rikardsen (Photo by Tor Evensen) Profiel

Audun Rikardsen

De Noorse mariene bioloog en fotograaf Audun heeft een manier gevonden om zijn beroep met zijn passie voor het Arctische gebied te combineren.

10 nov 2017
Canon Ambassador Bieke Depoorter (© Jef Boes) Profiel

Bieke Depoorter

In 2009 deed de Belgische fotografe Bieke heel wat stof opwaaien met Ou Menya, een reeks openhartige foto's van vreemden in hun eigen woning. Haar nieuwe werk ligt in het verlengde van dit project.

10 nov 2017
Canon Ambassador Brent Stirton Profiel

Brent Stirton

De krachtige beelden van deze documentairefotograaf uit Zuid-Afrika roepen de toeschouwer op om iets te doen aan de moeilijke situaties die hij vastlegt.

10 nov 2017
Canon Ambassador Carolina Arantes Profiel

Carolina Arantes

De aangrijpende foto's van Carolina zijn genomen in Europa en Zuid-Afrika, maar de moeilijke gesprekken die ze op gang brengen, zijn wereldwijd relevant.

10 nov 2017
Canon Ambassador Christian Anderl Profiel

Christian Anderl

Van betoverende portretten tot baanbrekende muziekvideo's: het werk van Christian staat bekend om zijn lef, wat hem erg gewild maakt in zijn thuisland Oostenrijk en ver daarbuiten.

10 nov 2017
Canon Ambassador Christian Ziegler Profiel

Christian Ziegler

De eerste passie van Christian was tropische ecologie. Terwijl hij het leven in het regenwoud aan het bestuderen was, ontdekte hij zijn tweede passie: fotografie. Daarna groeide hij uit tot een van de bekendste natuurfotografen ter wereld.

10 nov 2017
Ciro and Antonio Gibotta Profiel

Ciro en Antonio Gibotta

Huwelijksfotografen, vader en zoon, Ciro en Antonio staan erom bekend dat ze op de grote dag van hun bruidsparen een vleugje drama, emotie en poëzie aan hun foto's toevoegen.

22 jun 2018
Canon Ambassador Clive Booth Profiel

Clive Booth

Na 20 jaar als grafisch ontwerper besloot Clive zijn levensdroom waar te maken en fotograaf en filmmaker te worden. Ondertussen is er een grote vraag naar zijn sfeervolle mode-, beauty- en portretfotografie.

10 nov 2017
Dafna Tal Profiel

Dafna Tal

De multigetalenteerde Israëlische fotografe Dafna Tal weet het vertrouwen van haar onderwerpen te winnen en zo hun beschermde wereld binnen te treden. Ze maakt gebruik van video-, geluids- en foto-installaties om persoonlijke en emotionele momenten vast te leggen, en haar spraakmakende concepten tot leven te brengen.

22 jun 2018
Canon Ambassador Daniel Etter (© Tamina Zuch) Profiel

Daniel Etter

Daniel is een met een Pulitzer Prize bekroond fotojournalist uit Barcelona en Hamburg. Zijn foto's grijpen je naar de keel en verschijnen regelmatig in de meest prestigieuze nieuwspublicaties ter wereld.

10 nov 2017
Canon Ambassador David Noton Profiel

David Noton

Met zijn portfolio adembenemende landschappen en reisfoto's is David al meer dan dertig jaar lang ongeëvenaard in zijn vak.

10 nov 2017
David Turecky PROFIEL

David Turecky

David is een toonaangevende portret- en lifestylefotograaf uit Tsjechië. In zijn schitterende portretten zoekt hij steeds naar nieuwe invalshoeken en creativiteit om de mensen van onze tijd vast te leggen.

11 mrt 2019
Canon Ambassador Eberhard Schuy Profiel

Eberhard Schuy

De creatieve technieken van Eberhard Schuy uit Keulen maken hem erg populair bij reclamebureaus en industriële klanten over de hele wereld.

10 nov 2017
Canon Ambassador Eddie Keogh Profiel

Eddie Keogh

De Britse sportfotograaf Eddie heeft een verbluffend portfolio vol bruisende foto's van sportevenementen en biedt een origineel, nieuw perspectief op alles wat hij fotografeert.

10 nov 2017
Felicia Sisco Profiel

Felicia Sisco

De Franse Felicia heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het fotograferen van bruiloften en heeft haar stijl geperfectioneerd door zich op drie aspecten te richten: leven, emotie en licht.

22 jun 2018
Canon Ambassador Fernando Guerra Profiel

Fernando Guerra

Fernando Guerra komt uit een familie Portugese architecten. Het is dus niet verwonderlijk dat hij een gedurfd architectuurfotograaf werd, met een portfolio vol adembenemende foto's van hedendaagse bouwwerken.

10 nov 2017
Canon Ambassador Franck Seguin Profiel

Franck Seguin

Frank is een ervaren Franse sportfotograaf en hoofdredacteur van de afdeling fotoproductie bij SAS L'Équipe. Hij heeft talloze sporten vastgelegd en heeft zich gespecialiseerd in vrijduiken.

10 nov 2017
Canon Ambassador Frits van Eldik Profiel

Frits van Eldik

De Nederlandse fotograaf Frits staat met brullende motor klaar om de energie, elegantie en dramatische sfeer van Formule 1- en DTM-races vast te leggen vanuit zijn unieke en creatieve hoek.

10 nov 2017
Georgina Goodwin Profiel

Georgina Goodwin

Georgina is een onafhankelijke documentairefotografe, geboren en getogen in Kenia. Ze heeft veel tragische en traumatische dingen meegemaakt in haar leven, waardoor ze zulke aangrijpende foto's kon maken die overal ter wereld de aandacht hebben getrokken.

22 jun 2018
Canon Ambassador Giulio Di Sturco Profiel

Giulio Di Sturco

Het fascinerende documentairewerk van de Italiaanse fotograaf Giulio onderzoekt de moeilijkheden die mensen ondervinden door het veranderende klimaat en de technologische evolutie.

10 nov 2017
Canon Ambassador Guia Besana Profiel

Guia Besana

Guia is afkomstig uit Italië, maar woont nu in Parijs. Haar portretfotografie focust meestal op vrouwenkwesties en het thema identiteit.

10 nov 2017
Canon Ambassador Helen Bartlett Profiel

Helen Bartlett

Helen is een portretfotografe uit Londen die zwart-witfoto's maakt in de natuur om de unieke band in elke familie waarmee ze samenwerkt, perfect vast te leggen.

10 nov 2017
Canon Ambassador Hilary Roberts (Photo by Sgt Steve Hughes, British Army) Profiel

Hilary Roberts

Hilary is onderzoekscurator fotografie bij het Imperial War Museum en winnaar van de Royal Photographic Society Award for Curatorship in 2017. Ze heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met haar projecten rond hedendaagse en historische oorlogsfotografie.

10 nov 2017
Canon Ambassador Ilvy Njiokiktjien Profiel

Ilvy Njiokiktjien

De bejubelde Nederlandse documentairefotografe Ilvy heeft al over de hele wereld gewerkt. Ze neemt foto's voor ngo's en wereldwijde topuitgeverijen.

10 nov 2017
Canon Ambassador Ivan D’Antonio Profiel

Ivan D'Antonio

Ivan is een van de meest veelbelovende filmmakers uit Italië. Zijn korte films, reclamefilmpjes en muziekvideo's hebben hem al een reeks internationale prijzen opgeleverd.

10 nov 2017
Ivor Prickett PROFIEL

Ivor Prickett

De veelgeprezen Ierse Ivor, wiens werk ook veelvuldig wordt tentoongesteld, schenkt al jaren aandacht aan gebeurtenissen in door oorlog verscheurde landen. Het meest recente voorbeeld hiervan is een reportage over de strijd om Mosul in de New York Times. Uit zijn nog altijd groeiende portfolio spreekt Ivors uitdrukkelijke interesse in de gevolgen van oorlog voor de mensen die deze hebben moeten meemaken.

11 mrt 2019
Canon Ambassador Jaime de Diego Profiel

Jaime de Diego

Jaime is een van de beste actiefotografen van Spanje en hij heeft in zijn ruim 15-jarige carrière een indrukwekkende portfolio opgebouwd met foto's voor zeer uiteenlopende internationale merken en uitgevers.

10 nov 2017
Jaroslav Monchak Profile

Jaroslav Monchak

Ukrainian portrait and fashion photographer Jaroslav plays with light to create natural shots, yet teases the scene with subtle story-telling to add an extra dimension of interest.

22 jun 2018
Canon Ambassador Javier Cortes Profiel

Javier Cortés

De Spaanse Javier is niet alleen een gerenommeerd portret- en modefotograaf, maar ook een bekroond director of photography en regisseur.

10 nov 2017
Canon Ambassador Jérôme Sessini Profiel

Jérôme Sessini

Jérôme heeft enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in het nieuws van de voorbije 20 jaar gefotografeerd. Zo bevat zijn portfolio foto's van conflictgebieden in Kosovo, Syrië en Oekraïne.

10 nov 2017
Canon Ambassador Joel Retrato Profiel

Joel Santos

De Portugese reisfotograaf Joel Santos heeft talent om aangrijpende en onvergetelijke beelden vast te leggen. Hij is ook erg avontuurlijk, wat betekent dat hij graag nieuwe technologie uitprobeert.

10 nov 2017
Canon Ambassadors Jonathan and Angela Scott Profiel

Jonathan en Angela Scott

Het Keniaanse koppel Jonathan en Angela zijn niet alleen gerenommeerde fotografen, ze zijn ook gepassioneerde milieuactivisten, schrijvers en tv-presentators.

10 nov 2017
Canon Ambassador Jörg Kyas Profiel

Jörg Kyas

Jörg is een veelgevraagde fotograaf en filmmaker met oog voor techniek en een lange lijst prestigieuze klanten. Zijn werk gaat over mensen, die hij laat loskomen uit hun omgeving.

10 nov 2017
Julia Blumenthal and Gil Gropengießer Profiel

Julia Blumenthal en Gil Gropengießer

Dit Duitse duo Julia en Gil zijn huwelijksfotografen die bekend staan om hun levendige, sfeervolle en eerlijke stijl. Ze gaan het liefst op ontdekkingsreis door adembenemende landschappen om de verbinding tussen twee mensen op de mooiste dag van hun leven vast te leggen.

22 jun 2018
Canon Ambassador Katya Mukhina Profiel

Katya Mukhina

De laatste tien jaar wordt professioneel fotografe Katya geprezen als een van de beste huwelijksfotografen ter wereld dankzij haar unieke foto's op adembenemende locaties.

10 nov 2017
A picture of Canon photojournalism Ambassador Kim Ludbrook PROFIEL

Kim Ludbrook

Deze Zuid-Afrikaanse hoofdfotograaf voor Afrika van fotoagentschap EPA heeft in zijn 20 jaar lange carrière verschillende verhalen vastgelegd, van de begrafenis van Nelson Mandela tot de burgeroorlogen van Libië en Liberia.

03 mei 2018
Canon Ambassador Lieve Blancquaert Profiel

Lieve Blancquaert

Lieve is een Belgische documentairefotografe die haar reputatie te danken heeft aan haar gevoelige en engagerende aanpak van moeilijke onderwerpen.

10 nov 2017
Canon Ambassador Lorenzo Agius Profiel

Lorenzo Agius

De kenmerkende portretten van de Londense Lorenzo zijn niet zomaar foto's van cultuuriconen, ze zijn zelf ook iconisch geworden.

10 nov 2017
Canon Ambassador Maciek Nabrdalik Profiel

Maciek Nabrdalik

Marciek is een gevierde Poolse documentairefotograaf die zich focust op de veranderende maatschappij in Oost-Europa.

10 nov 2017
Canon Ambassador Magnus Wennman (Photo by Stefan Mattsson) Profiel

Magnus Wennman

Magnus is een van de meest succesvolle fotografen uit Zweden: hij heeft al in meer dan 60 landen gewerkt en is vooral bekend om zijn fotojournalistiek.

10 nov 2017
Canon Ambassador Marc Aspland (© Eddie Keogh/Reuters) Profiel

Marc Aspland

De Britse Mark is de hoofdsportfotograaf van een van de grootste kranten in het VK: The Times.

10 nov 2017
Canon Ambassador Marcin Kin Profiel

Marcin Kin

De Pool Marcin heeft met zijn camera de wereld rondgereisd om de spannendste sportevenementen te fotograferen, van ijsklimmen tot iconische races.

10 nov 2017
Canon Ambassador Marina Cano Profiel

Marina Cano

De bekende Spaanse natuurfotografe Marina is gespecialiseerd in Afrikaanse wilde dieren. Haar werk is al over de hele wereld tentoongesteld.

10 nov 2017
Marina_karpiy Profiel

Marina Karpiy

Een huwelijks- en portretfotografe die haar tijd verdeelt tussen haar geboorteland Georgië en Oekraïne. Marina’s foto's stralen veel vreugde en licht uit.

22 jun 2018
Markus Morawetz Profiel

Markus Morawetz

Deze Oostenrijkse huwelijksfotograaf is een meester van de momentopname en lid van het vermaarde Fearless Photographers-collectief. Hij heeft de gave altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

22 jun 2018
Canon Ambassador Markus Varesvuo Profiel

Markus Varesvuo

De Fin Markus liet zijn zakelijke carrière varen om een van de meest succesvolle vogelfotografen ter wereld te worden. Zijn boeken zijn erg populair en zijn inmiddels verkrijgbaar in zeven talen.

10 nov 2017
Martin Bissig PROFIEL

Martin Bissig

De Zwitserse Martin combineert zijn drie grootste passies: reizen, fietsen en fotografie. Hij is een gerenommeerd wielersportfotograaf met een benijdenswaardige klantenkring en een groot netwerk binnen de sportindustrie.

11 mrt 2019
Canon Ambassador Mashid Mohadjerin Profiel

Mashid Mohadjerin

Mashid is een documentairefotograaf uit Teheran. Haar werk gaat voornamelijk over problemen rond identiteit en menselijkheid en is al te zien geweest in tentoonstellingen over de hele wereld.

10 nov 2017
Canon Ambassador Michael ‘Nick’ Nichols Profiel

Michael 'Nick' Nichols

De legendarische Amerikaanse wildlifefotograaf Michael 'Nick' Nichols is zeer lang actief als correspondent voor National Geographic.

10 nov 2017
Muhammed Muheisen Profiel

Muhammed Muheisen

Muhammed werd geboren in Jeruzalem, won tweemaal de Pulitzerprijs en is oprichter van de Everyday Refugees Foundation. Hij brengt al meer dan tien jaar de wereldvluchtelingencrisis in beeld onder het thema 'A smile in the middle of the rubble'.

22 jun 2018
Canon Ambassador Paolo Pellegrin Profiel

Paolo Pellegrin

De Italiaanse ster Paolo is de man achter een aantal van de meest aangrijpende humanitaire foto's van de laatste dertig jaar. Hij fotografeert brandhaarden over de hele wereld.

10 nov 2017
Canon Ambassador Paolo Verzone Profiel

Paolo Verzone

De Italiaanse fotojournalist Paolo staat bekend om zijn langdurige documentaireprojecten, die al verschenen zijn in tijdschriften zoals Time, Newsweek, The Sunday Times Magazine en The Wall Street Journal.

10 nov 2017
Canon Ambassador Pascal Maitre (Photo by Enrique Cueno Bermudez) Profiel

Pascal Maitre

De Franse fotojournalist Pascal legt tradities, conflicten en de politiek in Afrika vast. In 2012 verscheen zijn boek 'Amazing Africa', dat al zijn favoriete foto's uit zijn meer dan 30 jaar lange carrière bevat.

10 nov 2017
Pavel Volkov PROFIEL

Pavel Volkov

Pavel, een fotojournalist uit Moskou, kaart verschillende sociale problemen in Rusland aan in zijn werk in verschillende internationale publicaties, inclusief de New York Times en Der Spiegel.

11 mrt 2019
Canon Ambassador Piotr Małecki Profiel

Piotr Małecki

Piotr is een Poolse pionier in de documentairefotografie en -videografie. Zijn adembenemende werk verschijnt in de grootste kranten ter wereld.

10 nov 2017
Canon Ambassador Quentin Caffier Profiel

Quentin Caffier

De unieke portretstijl van beauty- en modefotograaf Quentin is het resultaat van een eclectische mix van invloeden. Zijn videografie en foto's zijn al talloze keren bekroond.

10 nov 2017
Radomir Jakubowski PROFIEL

Radomir Jakubowski

Radomir uit Duitsland specialiseert zich in natuurfoto's. Met zijn werk brengt hij een ode aan de vormen, lijnen en kleuren van de flora en fauna van Noord- en Centraal-Europa.

11 mrt 2019
Canon Ambassador Quentin Caffier Profiel

Richard Walch

Richard is een Duitse fotograaf en filmmaker die vooral extreme sporten fotografeert. Hij staat bekend om zijn precisie en creativiteit, waarmee hij adembenemde foto's maakt van extreme sporten en de zeilsport.

10 nov 2017
Canon Ambassador Samo Vidic Profiel

Samo Vidic

Samo is een sport-, avonturen- en commercieel fotograaf met een passie om beelden te creëren die de verbeelding tarten. Hij werkt voor klanten zoals Red Bull en Getty.

10 nov 2017
A picture of Canon wedding Ambassador Sanjay Jogia PROFIEL

Sanjay Jogia

De Britse fotograaf Sanjay Jogia is een van 's werelds meest gelauwerde huwelijksfotografen, met maar liefst negentien SWPP- en negen WPPI-awards. Hij staat bekend om zijn balans tussen geënsceneerde en spontane foto's vol emoties en charme en hij deelt zijn kennis en expertise tijdens lessen en workshops over de hele wereld.

12 jun 2018
Sarah Waiswa Profiel

Sarah Waiswa

Sarah, geboren in Oeganda en woonachtig in Kenia, is een documentaire- en portretfotografe met een passie voor de moderne identiteit op het Afrikaanse continent.

22 jun 2018
Canon Ambassador Sébastien Devaud Profiel

Sébastien Devaud

Sébastien filmt voor grote zenders in zijn thuisland Frankrijk en produceert reclamefilmpjes en muziekvideo's voor klanten uit de hele wereld.

10 nov 2017
Canon Ambassador Simeon Quarrie Profiel

Simeon Quarrie

Brits filmmaker Simeon combineert foto's en video in sprekende multimediaprojecten voor zijn vele commerciële klanten, zoals Unilever en Mars.

10 nov 2017
Canon Ambassador Simona Ghizzoni Profiel

Simona Ghizzoni

De uit Italië afkomstige documentairefotografe Simona werkt aan langetermijnprojecten. Ze dompelt zich helemaal onder in haar thema's om intieme en aangrijpende verhalen te kunnen vertellen.

10 nov 2017
Tasneem Alsultan Profiel

Tasneem Alsultan

Documentairefotografe Tasneem richt zich op problemen omtrent geslacht en maatschappij in Saudi-Arabië en het Midden-Oosten. Haar project Saudi Tales of Love uit 2015 werd overal ter wereld vol lof onthaald.

22 jun 2018
Canon Ambassador Thorsten Milse Profiel

Thorsten Milse

De Duitse Thorsten is een van de meest gewilde natuurfotografen ter wereld en heeft samenwerkingen met onder andere National Geographic en BBC Wildlife op zijn palmares.

10 nov 2017
Canon Ambassador Tom Jenkins Profiel

Tom Jenkins

Tom is sportfotograaf voor de Britse krant The Guardian. Hij is bekend omdat hij niet alleen de actie zelf fotografeert, maar ook de verhalen die zich eromheen afspelen.

10 nov 2017
Canon Ambassador Ulla Lohmann Profiel

Ulla Lohmann

De Duitse documentaire-, expeditie- en avonturenfotografe Ulla is steeds op zoek naar ongelooflijke kansen om oog in oog (en lens) te staan met de natuurelementen.

10 nov 2017
Canon Ambassador Uri Golman Profiel

Uri Løvevild Golman en Helle Løvevild Golman

Wildlife- en reservaatfotografen Uri en Helle zijn een Deens koppel dat de kijker een blik gunt op het leven van dieren in het wild.

10 nov 2017
Valadimir Medvedev PROFIEL

Valadimir Medvedev

Vladimiris voorzitter van de Union of Wildlife Photographers en een doorwinterde professional. Zijn prestaties hebben ervoor gezorgd dat hij één van de meest bekende en beste Russische wildlifefotografen is.

11 mrt 2019
Wanda Martin PROFIEL

Wanda Martin

De romantische foto's met diepe, verzadigde kleuren van de Hongaarse Wanda die in Londen woont, sieren de pagina's van verschillende fashionmagazines, stijlbijbels en muziektijdschriften.

11 mrt 2019
Canon Ambassador Yann Arthus-Bertrand (© Erwan Sourget) Profiel

Yann Arthus-Bertrand

De Franse fotograaf Yann is ook milieu-activist, filmmaker en oprichter van het eerste luchtfotografiebureau ter wereld. Hij is vooral bekend om zijn project 'The Earth From The Air' in 1999 en zijn films 'Human' en 'Woman'.

10 nov 2017

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services