SanDisk and Canon Header

SLUIT JE AAN BIJ DE Canon Club

PERFECTE PARTNERS

Goed nieuws: Canon werkt samen met Western Digital® om Canon Club-leden een exclusieve korting te bieden.

Bespaar tot 25%* op geselecteerde producten, waaronder SanDisk Extreme PRO® SD- en CFexpress™-kaarten, en 15% op het gehele WD® - en SanDisk®-productassortiment.

Als je gebruik wilt maken van je aanbiedingscode en toegang wilt krijgen tot nog meer exclusieve aanbiedingen en content, hoef je alleen maar een Canon-product te registreren en word je uitgenodigd om deel te nemen.

* Algemene voorwaarden voor coupons zijn van toepassing. Raadpleeg de website van Western Digital voor meer informatie. Canon is niet aansprakelijk voor de kwaliteit of compatibiliteit van WD®/SanDisk®-producten die onder deze aanbieding vallen. Neem in geval van problemen met de unieke codes contact op met Western Digital®.

Geldig van 7 juni tot 7 september 2024.

Krijg toegang tot exclusieve voordelen

Vergroot je creativiteit en verdien punten terwijl je verder gaat. Profiteer van exclusieve promoties die groter en beter worden naarmate je vordert.

 • Sluit je aan bij de Canon-community

  Laat je inspireren en geniet van een nieuwe ruimte voor gelijkgestemde, gepassioneerde creatievelingen, waar je naar hartenlust kunt ontdekken en discussiëren, terwijl je leert en de support krijgt die je nodig hebt.

 • Volg je passie

  Blijf je talent voor het vastleggen van prachtige, perfecte foto's ontwikkelen. En hoe meer je je passie najaagt en deelt, hoe meer je kunt profiteren van voordelen en services.

 • Leer van de besten

  Breid je vakgebied uit met exclusieve content, tutorials en masterclasses van toonaangevende fotografen, filmmakers en creatieve professionals. Zo heb je een voorsprong op het gebied van foto's en prints.

 • Krijg insider-toegang

  Krijg toegang tot exclusieve promoties naarmate je verder komt, waaronder exclusieve content van Ambassadors, uitproberen voordat je koopt, betaalde evenementen, plus kortingen op merchandise en papier.

Blijf beloningen ontvangen

Verbeter je vaardigheden nog meer door punten te verdienen telkens wanneer je een aankoop doet, een product registreert, een evenement boekt of een abonnement afsluit. Vergroot je voordeel door je 3 speciale niveaus te doorlopen, terwijl je blijft profiteren van de voordelen die je in de vorige fasen hebt verkregen.

 • 1 - 100

  Keep on exploring

  Ga aan de slag en ontdek alles wat Canon te bieden heeft, zoals inleidende tutorials en korting op producten.

 • 101 - 350

  Keep on creating

  Behoud je creatieve flow en ga een stapje verder met live-evenementen en workshops van professionals uit de branche.

 • 351+

  Keep on mastering

  Leer vaardigheden aan met 1-op-1-lessen van Canon Ambassadors en ontvang extra VIP-kortingen.

Lid worden

 • Registreer je product

  Als je meer dan één product hebt gekocht, vergeet dan niet al je producten te registreren, zodat je meer punten verdient.

 • Profiteer nu van je voordelen

  Ontdek op welk niveau je zit en profiteer optimaal van de geweldige voordelen van de Canon Club.

 • Word lid van de community

  Laat je inspireren en geniet van een nieuwe ruimte voor gelijkgestemde, enthousiaste creatievelingen.