Duurzaamheid bij Canon

Canon's bedrijfsvisie om te werken volgens de Kyosei-filosofie, samenleven en samenwerken voor het algemeen belang, vormt de basis van Canon's werk om beeldverwerking te gebruiken om onze wereld te veranderen. Canon draagt bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en creëert een duurzamer heden en toekomst door haar impact op het milieu te beheren en unieke kansen te bieden aan verhalenvertellers.
Sustainability
Canon_Carbon Emissions_Infographics

Milieubelasting verminderen

Canon minimaliseert de impact van haar activiteiten en klanten op het milieu door materialen langer te gebruiken en afval te minimaliseren door de manier te veranderen waarop Canon materialen gebruikt in haar producten, verbruiksartikelen, verpakkingen en activiteiten.

Kansen bieden aan jonge mensen

Canon biedt de volgende generatie programma's voor het vertellen van verhalen. Als onderdeel hiervan heeft Canon met meer dan 50 liefdadigheidspartners samengewerkt om meer dan 4500 deelnemers te ondersteunen in haar jongerenprogramma, een samenwerkingsverband van de VN.

Empowering young People
Responsible business

Verantwoord ondernemen

Canon is een verantwoordelijke zakelijke keuze, met maatregelen voor Canon's maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Recent nieuws

 • E-mobiliteit - Wat betekent een hybride toekomst voor de manier waarop we reizen?

  Er is nu een aanzienlijke stijging te zien in de elektrische en hybride productie, en in 2020 werd het beslissende decennium voor het klimaat ingeluid.

 • Jonge activisten betrekken bij de Global Good Awards 2021

  De 'Young Champion of the Year Award' van Canon is een eerbetoon aan jonge mensen die zich inzetten voor sociale en milieuveranderingen.

 • Vier manieren om je duurzaamheidsverhaal 'meer dan groen' te maken

  Een maatschappelijk verantwoorde onderneming zijn betekent zoveel meer dan een positieve houding ten opzichte van het milieu.

 • Wereldwijde problemen aanpakken door de volgende generatie change agents te stimuleren

  Het jongerenprogramma van Canon is onlangs een samenwerking aangegaan met het SDG Global Festival of Action van de VN om een antwoord te vinden op de vraag 'wat kan ik doen om een verschil te maken?'. Lees hier meer over het evenement.

 • Ontdek meer

  Ontdek meer over een aantal van Canon's belangrijkste duurzaamheidsactiviteiten

 • Environmentally friendly products

  Printen

  Ontdek meer over de milieuvoordelen van Canon's inkjettechnologie.

 • sustainability

  Dubai Expo

  Canon is de officiële partner van Dubai Expo 2021

 • Miraisha

  Miraisha

  Canon traint toekomstige professionals in heel Afrika.

 • Bekijk de video over Canon's visie

  Canon ziet een duurzame toekomst voor zich

 • Neem deel aan het gesprek op de sociale kanalen van Canon

  CONTACT

  Contact opnemen

  Deel jouw gedachten en vragen met Canon's duurzaamheidsteam