IMAGING-OPLOSSINGEN

Oplossingen voor foto- en video-imaging

Bekijk de vele gebieden van industrie en handel waar Canon's oplossingen voor foto-imaging je organisatie kunnen verbeteren.
alt text

Commerciële foto

Ontdek hoe u grote hoeveelheden creatieve productfoto's kunt produceren voor uw website of catalogi door kostenefficiënte en hoogwaardige content te maken. Hierdoor komen uw producten tot leven en presteren uw merken nog beter.

3D-fotogrammetrie

3D-fotogrammetrie is een proces waarbij er metingen worden verricht met behulp van foto's. Ontdek hoe u snel en eenvoudig fysieke items kunt scannen, bewerken en reproduceren in een digitale omgeving.

alt text
GettyImages-1187651037

Photobooth

Een photobooth is een all-in-one imaging-station en biedt een snelle en eenvoudige manier om een portret vast te leggen tijdens diverse evenementen en situaties. Poseer, druk op de knop en ontvang een print in slechts enkele seconden. Dankzij Canon is dit zowel kosteneffectief als leuk om te doen.

SDK

Dankzij de mogelijkheid om camerabediening te integreren in zakelijke softwaretoepassingen kan de bediening van de camera en de printer automatisch worden beheerd. Ontdek hoe het stroomlijnen van de end-to-end processen kosten en tijd bespaart.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Inspectie

Veel organisaties vertrouwen sterk op Canon-apparatuur voor het identificeren en vastleggen van een grote verscheidenheid aan essentiële inspectiegegevens. Ontdek hoe Canon's speciale software- en cameraoplossingen de efficiëntie van uw productieworkflow en diverse geautomatiseerde systemen verhogen.

Bedrijfsfoto's en -video's

Hoogwaardige foto's en video's voor uw organisatie zijn belangrijke communicatiemiddelen. Ze zijn essentieel voor het vergroten van de merkbekendheid en het overbrengen van de juiste boodschap naar uw klanten. Lees hoe Canon efficiënte en rendabele manieren biedt om uw boodschap over te brengen.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometrie

Beveiligingsbadges, identiteitsdocumenten, evenementenpasjes en meer; dankzij de imaging-oplossingen van Canon is uw organisatie beter in staat om uw medewerkers te beschermen.

Contact opnemen

Ontdek meer over ons volledige assortiment producten en diensten die geschikt zijn voor je zakelijke behoeften