CINE LENSES

Cinelenzen

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge normen van cinematografen.

MAKE THE WHOLE WORLD CINEMATIC

Canon Cinelenzen bieden uitzonderlijke optische prestaties, robuuste kwaliteit en veelzijdigheid om te voldoen aan de hoge eisen voor filmproducties. De serie is ontworpen voor grootformaat 35mm- en Super 35mm-camera's en omvat Zoom- en Prime-lenzen en een groot scala aan lensvattingen, waaronder PL-, EF- en RF-vattingen. Of je nu een ambitieuze filmmaker of een ervaren professional bent, of ergens daartussen zit, Canon heeft een oplossing die bij je past.
Cine Primes

Cine Primes

Een serie full-frame Cinema Prime-lenzen, gemaakt om te voldoen aan de eisen van hoogwaardige filmproductie. Deze lenzen zijn verkrijgbaar met PL-, EF- en RF-vatting, met brede T-stops en brandpuntsafstanden in de hele serie. Ze bieden duidelijke optische kenmerken waarmee je meer mogelijkheden hebt om je artistiek uit te drukken.

Flex Zooms

Hoogwaardige zoomlenzen met een constant snel diafragma van T2.4 (FF) en T1.7 (S35) over het gehele zoombereik. Aanpasbaar voor full-frame- en Super 35mm-camera's, ontworpen voor film- en virtuele producties.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo

De Canon Cine Servo-lenzen combineren verbluffende optische 4K-kwaliteit met broadcastvriendelijke functies en zijn zo een veelzijdige keuze bij broadcasts en filmen vanuit de hand waar servo-bediening essentieel is.

Compact Cine Servo

Ontworpen voor 4K Super 35mm-camera's en voorzien van ingebouwde servobediening, autofocus en beeldstabilisatie. Deze lenzen met EF-vatting zijn echte werkpaarden en perfect voor gebruik in de hand of op de schouder.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hybride RF

Speciaal ontworpen met professionele functies en opties die ideaal zijn voor zowel foto's als video's. Met de optionele Servo / Power Zoom-adapters kun je soepel inzoomen op afstand dankzij de connectiviteits- en bedieningsopties voor meerdere ENG-, broadcast- en studiotoepassingen.

Geavanceerde zoomlenzen

Ontworpen voor Super 35mm-camera's met EF- of PL-vatting. Ze bieden uitstekende 4K-beeldkwaliteit voor hoogwaardige filmproducties.

Top End Zoom
Compact Zoom

Compacte zoomlenzen

Ontworpen voor Super 35mm-camera's met EF- of PL-vatting. Ze bieden uitstekende 4K-beeldkwaliteit voor hoogwaardige filmproducties in een compact en licht ontwerp.

Ontdek Canon Pro-video en transformeer de manier waarop je met video werkt

Of je nu indrukwekkende indiedocumentaires, verslavende boxsetseries of bekroonde speelfilms maakt, er is een Canon Pro-videoproduct dat je creativiteit naar een hoger niveau kan tillen.

Discover Canon Pro Video
10 years of cinema EOS

10 jaar cinema EOS

Van de EOS C300 tot aan de EOS C70, ontdek een decennium aan uiteenlopende cinematische films die met Cinema EOS zijn opgenomen.

Wellicht vind je dit ook interessant