Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Een revolutie in videoproductie. De grootformaat Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S heeft hoogwaardige cine-servofuncties, zoals een supervloeiende servo-zoom en -scherpstelling voor een betaalbare prijs.

Voordelen

 • De compatibiliteit met de Canon EF-vatting biedt ondersteuning voor snelle en nauwkeurige Dual Pixel CMOS-autofocus, servo-voedingskabel van camera naar objectief, automatische metadata voor het objectief voor eenvoudige nabewerking en objectieffuncties zoals perifere belichtingscorrectie.
 • Speciaal ontworpen video-objectief met een brandpuntsafstand van 18-80mm en een 4,4x optische zoom
 • Dankzij de hoogwaardige functies is de Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S ideaal voor professionele en gevorderde videografen
 • De optionele Canon externe ZSG-C10-zoomgreep (afzonderlijk verkrijgbaar) biedt soepele zoombediening, een speciale One-Shot AF-knop en de flexibiliteit om opnamen vanuit de hand, op de schouder of met een statief te maken
 • Canon's superieure optische precisie biedt stabiele helderheidsniveaus van T4.4 (F4) over het hele zoombereik
 • DC- en USM-motoren voor snelle, vloeiende en stille servo-zoom en -scherpstelling
 • 3 modi voor beeldstabilisatie voor scherpe en heldere video's
 • Gebruiksvriendelijk, met een gewicht van slechts 1,2 kg en daardoor ook geschikt voor drones
 • Iris met 9 lamellen zorgt voor prachtige, filmische bokeh-effecten
 • Hoge optische prestaties en een optomechanisch ontwerp om aan alle 4K-opnamevereisten te voldoen
 • Met beduidend minder 'focus breathing' is er minder vervorming en kan er consistenter worden gefotografeerd

Meer productinformatie

Bekijk Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S in detail

Professionele cine-optica voor videografen


Van films en documentaires tot bruiloften en zakelijke video's, de Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (Compact Cine Servo-objectief) is speciaal ontworpen voor professionele fotografen en ervaren, beginnende videografen. Met een krachtige 4,4x optische zoom en een brandpuntsafstand van 18-80 mm is het objectief een ideale allrounder. Het objectief weegt slechts 1,2 kg, inclusief nauwkeurige servo-zoom en scherpstelfuncties voor een gestroomlijnde, professionele uitstraling op al je foto's.

Alle voordelen van compatibele EF-vatting


Het compacte Canon Cine Servo-objectief is gemaakt voor gebruik met de Canon-spiegelreflexcamera's met EF-vatting en compatibele videocamera's met afneembaar objectief en heeft een groot aantal Canon EF-vattingsfuncties, waaronder 3 verschillende modi voor beeldstabilisatie en supersnelle automatische scherpstelling. Met de krachtige Dual Pixel CMOS AF kun je snel en nauwkeurig scherpstellen met één druk op een knop, terwijl continue AF je onderwerp volgt zonder de focus te verliezen. Perifere belichtingscorrectie behoudt een gelijkmatige belichting binnen het volledige kader, terwijl er voortdurend communicatie is tussen het objectief en de camera, van het verkrijgen van metadata van het objectief voor een eenvoudigere nabewerking tot het zelf selecteren van een 'T'- of 'F'-nummer op het scherm van camera.

Prachtig bokeh


Een van de kenmerken van een geweldige video is de scherptediepte, waardoor de blik van de kijker direct naar het onderwerp wordt getrokken. Een opvallend, onscherp bokeh-effect toepassen op je video's is eenvoudig - het compacte Canon Cine Servo-objectief heeft een iris met 9 lamellen, waardoor je lichtpunten krijgt met een prachtig bokeh-effect, waardoor je werk opvalt.

Verminderde focus breathing


Als je objectief voor stilstaande beelden gebruikt voor videoprojecten kan 'focus breathing' problemen opleveren. Focus breathing vervormt het perspectief op een subtiele manier en vindt plaats als een objectief in- of uitzoomt, maar het compacte Canon Cine Servo-objectief is een speciaal video-objectief dat is ontworpen om de focus breathing te verminderen en vervorming tot een minimum te beperken.

4K-beeldkwaliteit


Het compacte Canon Cine Servo-objectief is klaar voor de toekomst. Technici van Canon hebben ervoor gezorgd dat het oplossend vermogen accuraat is, van het midden van het objectief tot aan de rand, en de MTF-functie (Modulation Transfer Function) is geoptimaliseerd en voldoet nu aan de eisen van 4K-camera's. Dankzij verminderde chromatische aberratie en een kleurbalans die perfect bij andere Canon Cinema EOS-objectieven past, zorgt het compacte Canon Cine Servo-objectief voor ongelooflijke beeldkwaliteit of je nu opnamen maakt in 4K of HD.

Optionele, afneembare servo-handgreep ZSG-C10


De optionele Canon ZSG-C10-zoomgreep is exclusief ontworpen voor het compacte Cine Servo-objectief en biedt nieuwe opnamemogelijkheden, waardoor de zoom-servo en One-Shot AF eenvoudig op afstand kunnen worden ingeschakeld. De ZSG-C10 kan via een 20-pins-kabel op de objectiefbody worden aangesloten en kan worden bediend als hij op de objectiefcilinder is gemonteerd (om comfortabel opnamen te maken vanaf de schouder) of los van het objectief en als je opnamen maakt vanuit de hand. De ZSG-C10 heeft een gebruikersvriendelijke tuimelschakelaar, start/stop-opnameknop, One-Shot autofocus-knop en een verstelbare griphoek voor optimaal comfort.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S.

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Het formulier invullen