Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

COMMERCIËLE OPLOSSINGEN

Foto-, video- en softwareoplossingen om je producten te verbeteren

Maak voordelige en hoogwaardige content om je producten tot leven te brengen en je merken te laten groeien.

Laat je merken eruit springen met de camera's en software van Canon

Canon is niet alleen wereldleider op het gebied van foto- en videoproducten, maar ook innovator op softwaregebied. Wanneer deze technologieën worden gecombineerd, zijn ze in staat om je product dichterbij je klant te brengen.

 • CANON SOFTWARE

  CANON-SOFTWARE

  Software met echte intelligentie

  Canon heeft software ontwikkeld die naadloos kan worden geïntegreerd in je huidige toepassingen en workflow. Hiermee kun je afbeeldingen maken en vastleggen die in je gehele productportfolio kunnen worden gebruikt.

 • R5_mountlens

  CANON-CAMERA'S

  Bewezen kwaliteit, professionele resultaten

  Canon's foto- en videocamera's zijn uiterst geavanceerde tools die zijn ontworpen om kleuren, details en textuur vast te leggen in een ongeëvenaarde kwaliteit. Ze geven je producten de juiste uitstraling en brengen ze tot leven voor je klanten.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATIEVE SOFTWARE

Ontwikkel je prestatievermogen

Canon’s Software Development Kit (SDK) biedt een scala aan functies je met connected camera's kunt gebruiken. Door een camera te koppelen aan een pc of smartphone kunnen je ontwikkelaars het fotografieproces regelen.

Canon Camera

Camerabeheer

Bedien de camera op afstand met snelheid en precisie en behoud de volledige controle over de belichting en scherpstelling.

Canon Camera

Content en productie beheren

Download afbeeldingen, controleer en wijzig de camera-instellingen en maak opnamen op afstand vanaf een Mac, pc of smartphone.

CASESTUDY

Het R System gebruiken voor e-commercefotografie met Argos Sainsbury's

Bekijk hoe Argos een met Canon uitgeruste in-house studio gebruikt om een snelle en efficiënte workflow te creëren voor gelijktijdige fotoshoots.
Argos_Case_Study_Film_B2B_013_115_H264_4K_16-9_NL

Gerelateerde producten

Ontdek meer over de professionele foto- en videoproducten van Canon. Deze bieden je volledige controle en een ongeëvenaarde kwaliteit.

Blijf een stap voor met Canon

Met de Canon-oplossingen voor commerciële fotografie en videografie kun je snel en voordelig hoogwaardige content produceren waarmee je je klanten tijdig en op efficiënte en consistente wijze kunt bereiken. Hierdoor worden je productiviteit, winstgevendheid en marktaandeel geoptimaliseerd.

 • Een man en een vrouw die glimlachend naar een tablet kijken.

  INZICHT IN JOUW WENSEN

  Consult

  Aangezien elke organisatie anders is, neemt Canon de tijd om naar je te luisteren, je te begrijpen en uit te zoeken wat de beste manier is om jouw unieke workflow te optimaliseren.

 • DSR

  JOUW SYSTEEM ONTWIKKELEN

  Definiëren

  Nu de aard van je organisatie en je merkvereisten bekend zijn, biedt Canon je een gedocumenteerde ontwikkelingskit waarin de functionaliteit van de software wordt beschreven. Deze kit is bedoeld om ontwikkelaars inzicht te geven in de manier waarop zij hun applicatie kunnen gebruiken.

 • Een Canon EOS R6-camera op een bureau naast een man die op een laptop typt.

  BOUWEN VOOR JOUW MERK

  Ontwerp

  Canon stelt op basis van de belangrijkste elementen een pakket van camera en lenzen samen, dat echt voldoet aan jouw wensen en behoeftenen aan al je wensen voldoet.

Snelheid

Canon's foto- en videocamerasystemen zijn ontworpen om geweldige resultaten te leveren met foto's tot wel 45 Megapixel, 20 frames per seconde of uitzonderlijke 8K-films boordevol details. De cameraserie van Canon biedt opmerkelijke resultaten. Zodra je op de knop drukt, duurt het niet lang meer voordat je de markt op kunt met een multichannelstrategie en kunt profiteren van efficiënte distributie met minimale nabewerking.
Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

Beeldkwaliteit

Canon maakt zelf beeldsensoren en is een pionier op het gebied van fotografie en video-opnamen in hoge resolutie. Bovendien bieden de legendarische Canon-lenzen een verbazingwekkende kleurcorrectheid en scherpte die alom worden geprezen. Met afbeeldingen van goede kwaliteit kun je je beter onderscheiden van de concurrentie en kun je zorgen voor een betere klantervaring. Hun mogelijkheden met betrekking tot autofocus en witbalans bieden zeer nauwkeurige resultaten en accentueren alle details en texturen die je producten verdienen. Hierdoor kun je je retourpercentage verlagen
Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

Consistentie

Instellen, compositie bepalen, vastleggen. Telkens weer. Met Canon-technologie ben je telkens weer verzekerd van verbluffende resultaten, waarbij je producten er consistent en levensecht uitzien. Je hoeft de opnamen maar minimaal te bewerken en te retoucheren, en je hebt de volledige creatieve controle.
Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

Productiviteit

Canon-camera's werken snel en efficiënt met supersnelle processors en razendsnelle autofocus, zodat je de producten kunt blijven aanvoeren terwijl de camera's doorgaan met opnamen maken. Uiteraard leidt dit er uiteindelijk toe dat meer van je merkproducten sneller op de markt komen dan ooit tevoren.
Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

Workflowbeheer

Canon's softwareoplossingen en camera's zijn speciaal ontworpen om te integreren in je workflow en kunnen volledig worden gepersonaliseerd en aangepast, zodat ze de groei en ontwikkeling van je organisatie kunnen bijhouden. Van bestand tot online, met een Adobe RGB-kleurenprofiel, betekent dat je je afbeeldingen snel kunt bekijken terwijl je opnamen maakt. Hierdoor bespaar je tijd tijdens het nabewerken en kunnen je afbeeldingen live de wereld in.

Een commercieel systeem voor jou

In welke sector je ook actief bent, Canon heeft een commerciële oplossing voor jou. De Canon-experts stellen een pakket samen dat aan al je wensen voldoet. Kijk maar eens naar de sectoren waarin Canon al gewerkt heeft

 • RETAIL

  Producten en accessoires

  Optimaliseer je workflow en profiteer van snelle, goede foto's en video's van je producten voor het web en de catalogus.

 • 672149325

  FASHION

  Kleding

  Leg elk detail vast in de juiste kleuren, breng je merken tot leven en zorg dat deze de aandacht van je klanten trekken.

 • STUDIO

  Portretten en meer

  Dankzij de superconsistente belichting is het simpelweg een kwestie van de klant laten zitten en poseren en vervolgens op de knop drukken.

 • MUSEUM

  Efficiënt archiveren

  Wanneer je voorraad uiterste detaillering en precisie vereist, kun je erop vertrouwen dat de camera's, lenzen en software van Canon het perfecte systeem vormen voor je visuele catalogus.

Gerelateerde artikelen