Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

E-COMMERCE-OPLOSSINGEN

DIGITALE BEELDBEWERKINGSOPLOSSINGEN VOOR E-COMMERCE

Maximaliseer je online verkoop met voordelige, hoogwaardige digitale beeldbewerkingsoplossingen die de aandacht van je volgers trekken en je e-commercebedrijf een boost geven.

Opnamen om te verkopen

Neem deel aan een snel veranderende e-commercemarkt met baanbrekende beeldoplossingen die je producten tot leven brengen, inspireren en uiteindelijk klanten overtuigen om je producten te kopen.
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit

  Creëer een oplossing die past bij je organisatie, wat je ook fotografeert en hoe je ook werkt, dankzij de flexibiliteit, breedte en schaalbaarheid die wij bieden.

 • Betrouwbare consultancy

  Verhoog de klanttevredenheid met deskundig advies dat is afgestemd op jouw markt en situatie en ontvang praktische ondersteuning wanneer je die nodig hebt.

 • Creativiteit verkoopt

  Val op met hoogwaardige afbeeldingen die de waarde van het product benadrukken, de verkoop stimuleren en het aantal retourzendingen verlagen.

 • Snel van vastleggen tot verkoop

  Versnel het maken van foto's, de postproductie en het publiceren, zodat je producten in de voorraad binnen enkele seconden in de verkoop kunnen gaan.

 • Overtuigende innovatie

  Breng je producten virtueel tot leven, zodat je klanten het vertrouwen en de details krijgen die ze nodig hebben om een item online te kopen.

 • Workflows voor elke installatie

  We ondersteunen organisaties die eigen of geautomatiseerde workflows gebruiken, met oplossingen die variëren van handmatig tot volledig geautomatiseerd, of ergens daartussen. Wat je workflow ook is, wij zorgen ervoor dat je kunt blijven fotograferen.

 • Beeldbewerkingsoplossingen op maat voor elke productlijn of elk volume

  Cosmetica of auto's fotograferen? Een enkele oorring of een meubelset? Heb je een groot merk met een nog grotere voorraad of een boetiek met een op maat gemaakt assortiment? Wij hebben de kennis, flexibiliteit en schaalbaarheid om de juiste partner te zijn voor elke organisatie.

  In samenwerking met de beste e-commercetechnologiepartners in de branche hebben wij de omvang om voor elke klant een oplossing op maat te creëren, ongeacht de sector of voorraad.
  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

   Fashion

   Leg elke textuur en elk complexe ontwerp vast met onze camera's en gebruik de foto's om 360°-afbeeldingen, AR met nauwkeurige kleuren en andere content te maken die de klantbetrokkenheid en verkoop stimuleert.

  • Canon_Argos_AFord_HIRES-61336.tif

   Sieraden en horloges

   Leg nauwkeurig de kleinste details vast voor je klanten, zodat ze je product vanuit elke hoek kunnen bekijken. Doe dit allemaal intern met onze geïntegreerde workflows, zodat je voorraad veilig op locatie kan blijven.

  • ITCG_B2B_Industry_Pre-motion

   Automobielindustrie

   Maak snel superconsistente en nauwkeurige foto's, zodat je je voorraad snel online kunt zetten met beelden waarop je klanten kunnen vertrouwen en je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

   Retail

   Blijf flexibel en pas je workflow aan om opnamen te maken van verschillende productcategorieën die verschillende typen en formaten omvatten.

  Canon voelt als een interne partner in plaats van als een externe leverancier. We werken reactief, maar ook proactief met Canon, en vragen hen om advies en ondersteuning.'

  Verleg je grenzen met Canon-camera's en SDK

  Als je de kracht van onze cameratechnologie combineert met onze flexibele SDK, kun je content maken die de aandacht van je volgers trekt en verkoop stimuleert.

  Een aanpak die net zo uniek is als je organisatie

  Als je met ons samenwerkt, draait het om meer dan alleen het vinden van de juiste apparatuur - ontdek beeldbewerkingsoplossingen die zijn afgestemd op je behoeften en die zijn ontworpen om je merk te verbeteren.

  Gerelateerde artikelen

  Een fashionshoot voor een online kledingbedrijf, waarbij een vrouw in een spijkerjasje en een zwarte legging poseert in een fotostudio.

  Commercieel

  Drie routes voor succesvolle e-commercefotografie

  Hoe kan je bijblijven met je productfotografie nu consumenten steeds meer online winkelen?

  Ontdek hoe wij jou kunnen helpen een geduchte concurrent te blijven in het snel veranderende e-commercelandschap met producten en workflows die zijn afgestemd op jouw behoeften.