mirrorless range
alt text goes here

SYSTEEMCAMERA'S

Verhalen zijn overal, dus wees voorbereid met Canon's compacte systeemcamera's die je overal mee naartoe kunt nemen.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Groots in kwaliteit,
klein van formaat.

Er zijn altijd geweldige verhalen om ons heen.
Je hebt alleen een camera nodig om mooie verhalen vast te leggen.

Canon EOS M50

EOS M50

Deze camera heeft een strak design en inspireert je om gedenkwaardige verhalen vast te leggen dankzij de sensor van DSLR-formaat, 4K-video en eenvoudige connectiviteit.

Nu ontdekken

London river panorama at night.
Gemaakt met EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Wat is een systeemcamera?

Bij een spiegelreflexcamera wordt het licht met een spiegel gereflecteerd naar een zoeker. Systeemcamera’s, hebben geen spiegel of optische zoeker. Daardoor zijn ze meestal kleiner dan een spiegelreflexcamera.

Bij systeemcamera’s kijk je niet door een lens om via de zoeker je beeld in te delen, maar naar een scherm achter op je camera. Ondanks de verschillen in het ontwerp kun je met systeemcamera’s, net als met spiegelreflexcamera's, creatief werken met lenzen.

canon cameras mirrorless

Verbluffende kwaliteit

Canon's systeemcamera’s combineren het beste van de compact- en spiegelreflexcamera's van Canon. Zo maak je foto's en video's van fantastische kwaliteit, boordevol details, kleur en sfeer, zelfs bij weinig licht.

stunning quality

Systeemcamera vs spiegelreflexcamera

Systeemcamera’s hebben grotendeels dezelfde voordelen als spiegelreflexcamera's, bijvoorbeeld dat je lenzen kunt verwisselen. Systeemcamera’s zijn bovendien een stuk kleiner.

Spiegelreflexcamera's hebben het voordeel van jarenlange ontwikkeling, waarin de ervaring en het gemak van een traditionele zoeker is verfijnd. Dankzij geavanceerde automatische scherpstelling kun je zelfs de moeilijkste onderwerpen vastleggen.

De juiste camera kiezen

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Kan ik lenzen verwisselen?

Met Canon's systeemcamera’s kun je gemakkelijk lenzen verwisselen voor een nieuw perspectief. Naast Canon's exclusieve aanbod aan veelzijdige, compacte EF-M-lenzen, kun je ook de Canon-vattingadapter EF-EOS M gebruiken om toegang te krijgen tot meer dan 80 EF-S- en EF-lenzen voor spiegelreflexcamera's, inclusief speciale lenzen zoals Macro en Fish Eye.

Lees meer

Wat is een EF-M-lens?

EF-M-lenzen zijn draagbare, lichte lenzen, exclusief ontworpen voor EOS M-camera's. De lenzen variëren van ultragroothoek en telezoom tot klein en plat. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Lees meer

eos m3 ambient system

Ontdek spiegelreflexcamera's

Fraaie beeldkwaliteit en geavanceerde prestaties. Verken je creatieve potentie met een spiegelreflexcamera.

Bekijk het volledige assortiment

Ontdek spiegelreflexcamera's