mirrorless range
alt text goes here

EOS M-systeemcamera's

Verhalen zijn overal, dus wees voorbereid met Canon's compacte systeemcamera's die je overal mee naartoe kunt nemen.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Groots in kwaliteit,
klein van formaat.

Er zijn altijd geweldige verhalen om ons heen.
Je hebt alleen een camera nodig om mooie verhalen vast te leggen.

Canon EOS M50

EOS M50

Deze camera heeft een strak design en inspireert je om gedenkwaardige verhalen vast te leggen dankzij de sensor van DSLR-formaat, 4K-video en eenvoudige connectiviteit.

Nu ontdekken

Wat is een spiegelloze camera?

Bij een spiegelrefleccamera wordt het licht met een spiegel gereflecteerd naar een zoeker. Spiegelloze camera's, ook wel Compact Systeemcamera's genoemd, hebben geen spiegel of optische zoeker. Daardoor zijn ze meestal kleiner dan een spiegelreflexcamera.

In plaats van door de lens te kijken via een optische zoeker om een compositie te maken, kun je bij systeemcamera's een elektronische zoeker of LCD-scherm gebruiken om een voorbeeld van je opname te bekijken. Ondanks de verschillen in het ontwerp kun je met spiegelloze camera's, net als met spiegelreflexcamera's, creatief werken met lenzen.

eos m10 lifestyle alina

Verbluffende kwaliteit

Canon's spiegelloze camera's combineren het beste van de compact- en spiegelreflexcamera's van Canon. Zo maak je foto's en video's van fantastische kwaliteit, boordevol details, kleur en sfeer, zelfs bij weinig licht.

stunning quality

EF-M-lenzen

Draagbare, lichte lens, exclusief ontworpen voor EOS M-camera's. Deze lenzen variëren van ultragroothoek en telezoom tot klein en plat. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Meer informatie

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Kan ik andere lenzen gebruiken?

Met Canon's spiegelloze camera's kun je gemakkelijk lenzen verwisselen voor een nieuw perspectief. Naast Canon's exclusieve aanbod aan veelzijdige, compacte EF-M-lenzen, kun je ook de Canon-vattingadapter EF-EOS M gebruiken om toegang te krijgen tot meer dan 80 EF-S- en EF-lenzen voor spiegelreflexcamera's, inclusief speciale lenzen zoals Macro en Fish Eye.

Lees meer

Ontdek welk EOS-systeem het beste bij jou past.

Vind de perfecte camera die past bij jouw stijl van fotograferen en filmen. Of je nou vaak bij weinig licht werkt of vooral van snelle actie houdt — Canon heeft de perfecte oplossing.

Ontdek meer.

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Hulp nodig bij het kiezen van een camera?

Gebruik de Canon camera-zoekfunctie en vind de camera die bij je past.

Vind mijn camera

Hands holding up Canon camera

Wellicht vind je dit ook interessant...