EOS R1

Systeemcamera's

Canon EOS R1

Canon kondigt de ontwikkeling van de EOS R1 aan: een toonaangevende EOS waarmee je altijd een stap voor blijft.

Ahead of the game

Canon ontwikkelt de EOS R1 om te voldoen aan de extreem hoge eisen en behoeften van professionals. De EOS R1 beschikt naast DIGIC X en een nieuwe sensor ook over een nieuw ontwikkelde DIGIC Accelerator-beeldprocessor. Deze combinatie maakt high-speed gegevensverwerking mogelijk voor geavanceerde AF-tracking en een verbeterde beeldkwaliteit.

EOS R1

Op jullie plaatsen...

Met trots kondigt Canon de ontwikkeling aan van de EOS R1 full-frame systeemcamera. Deze toonaangevende camera maakt naast de bestaande DIGIC X en een nieuwe sensor gebruik van een nieuw ontwikkelde DIGIC Accelerator-beeldprocessor. Hiermee kunnen grote hoeveelheden gegevens op hoge snelheid worden verwerkt, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor professionals.

Klaar voor de start…

De EOS R1 volgt voortdurend onderwerpen in sportscenario's, zelfs wanneer ze tijdelijk uit het zicht zijn, bijvoorbeeld wanneer onderwerpen elkaar kruisen in teamsporten. De nieuw ontwikkelde Action Priority-functie detecteert automatisch het hoofdonderwerp dat een bepaalde actie uitvoert (zoals het gooien van een bal) en verplaatst het AF-frame direct, waardoor fotografen belangrijke momenten kunnen vastleggen.
De combinatie van het nieuwe beeldverwerkingssysteem en deep learning-technologieën draagt bij aan een betere beeldkwaliteit.

EOS R1

Af!

De EOS R1 wordt later dit jaar geïntroduceerd.
Ontdek deze nieuwe ontwikkeling als een van de eersten en ontvang de nieuwste Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.