RF-lenzen

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Leg de wereld vast met uitzonderlijke flexibiliteit en kwaliteit dankzij een supercompacte F2.8 telefotozoom die een 5-stops Image Stabilizer heeft voor fantastische resultaten vanuit de hand, kortere scherpstelafstand tot 0,7 m en de snelste AF ooit bezit.

Prachtig discreet met verborgen krachten

Ontdek samen met de bekroonde reclame- en lifestylefotograaf Matthew Joseph de buitengewoon capabele RF 70-200mm-lens en de mogelijkheid om vrijwel geruisloos te werken met baanbrekende nauwkeurige scherpstelling voor zowel foto's als video.
Canon Camera

De perfecte lens voor...

Een praktische, professionele lens voor algemeen gebruik

Deze zoomlens is een krachtige alleskunner en heeft een constant diafragma van F2.8 over het bereik van een brandpuntsafstand van 70-200 mm en is perfect voor reis-, wildlife-, nieuws- en sportfotografie.

Gegarandeerde, responsieve prestaties

Dit is de eerste keer dat Canon een lens met Dual Nano USM uitbrengt. Deze motor zorgt voor ongelooflijke snelheid en geruisloze continue scherpstelling - ideaal voor foto's en video's.

Superieure optische kwaliteit uit de L-serie

De zoomlens luidt een nieuw tijdperk in lensprestaties in met een 5-stops Image Stabilizer, een diafragma met 9 lamellen, asferische en Super UD-elementen en SWC- en Super Spectra-coatings.

Geavanceerde constructie van de L-serie

Deze lens uit de L-serie heeft een weerbestendige afdichting en fluorcoatings om water en stof buiten te houden, plus hittebestendige verf ter verkoeling van de lens in warme omstandigheden.

Realiseer jouw creatieve visie

Het EOS R System beschikt over alle voordelen van het EOS-systeem en zijn eigen serie lenzen, biedt volledige compatibiliteit met bestaande EF- en EF-S-optica met adapters, inclusief de serie Speedlite-flitsers en -accessoires.

Canon Camera

Specificaties

 • F 2.8

  Voor uitstekende prestaties bij weinig licht en geringe scherptediepte

 • • 5-stops Image Stabilizer

  Uitzonderlijke stabiliteit zelfs bij weinig licht

 • Asferische en UD-elementen

  Voor uitzonderlijk scherpe beelden

 • Dual Nano USM-motor

  Voor soepel, snel en stil continu scherpstellen

 • Compact en licht

  Compact en ruimtebesparend, dus gemakkelijk mee te nemen

 • Lens Control Ring

  Voor extra controle over ISO, diafragma en sluiter

Notification Imagee
Staande afbeelding van Lens RF 70-200mm F2.8L IS USM

Inhoud van de doos

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Zonnekap ET-83F (WIII)

 • Zachte lenshoes 1424 met trekkoord

 • Lensdop E-77 II

 • Statiefaansluitring E (WIII)

In de handen van professionals...

Ontdek hoe Canon haar reputatie voor uitmuntende innovatie en beeldkwaliteit verdient en lees meer over hoe professionals over de hele wereld de camera's en lenzen van Canon gebruiken.

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM
Beoordelingen en recensies

Telelenzen

Met een telelens kun je sporten, wildlife en evenementen op een afstand vastleggen, zonder de actie te verstoren. Ontdek de telelenzen van Canon en ontdek waar je creativiteit je brengt.
Meer informatie

Gerelateerde producten