IMAGING-OPLOSSINGEN

Inspectie en detectie

Met de speciale software- en camera-oplossingen van Canon kun je belangrijke inspectiegegevens voor je organisatie identificeren en vastleggen. Als je de efficiëntie van je productieworkflow wilt verhogen, begint je reis hier.
Inspection Wind Turbines

De voordelen van Canon-oplossingen voor het inspectieproces

Een betrouwbare inspectieworkflow vereist informatie van hoge kwaliteit, zodat engineers en technici nauwkeurige en weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Elk element van het productieproces vereist constante controles, van prototyping en inspectie van de productienauwkeurigheid tot controle van apparatuur op slijtage en infrastructuurbeheer. De verschillende camera's met hoge resolutie, lenzen en imaging-software van Canon bieden een naadloze en kosteneffectieve manier om de gedetailleerde gegevens te leveren die je nodig hebt, problemen te identificeren en je bedrijf efficiënter te laten werken.

 • VOORDELEN

  Nauwkeurigheid

  Leg beelden vast met nauwkeurige kleuren, scherpe focus en hoge resolutie en synchroniseer nauwkeurig met externe apparaten.

 • VOORDELEN

  Betrouwbaarheid

  Consistente en hoogwaardige werking met uitzonderlijke resultaten die op afstand via USB worden geleverd.

 • VOORDELEN

  Minder uitvaltijd en lagere kosten

  Sluit de camera aan via de AC-adapter en gebruik deze jarenlang dankzij de legendarische duurzaamheid en betrouwbaarheid van Canon.

 • VOORDELEN

  Verbeterde efficiëntie

  Geniet van naadloze camerabediening met een consistente opensource-SDK via USB met nauwkeurige synchronisatie.

PROCES

Een oplossing voor elke sector

Regelmatige inspectie helpt je storingen en problemen vroegtijdig op te sporen, waardoor je organisatie tijd en geld bespaart. Canon erkent dit en heeft haar portfolio ontwikkeld om een rendabele en hoogwaardige imaging-oplossing te bieden die past bij je manier van werken. Canon helpt bedrijven in een breed scala aan sectoren: van de auto-industrie, waar Canon-camera's worden gebruikt om spanningsbreuken en defecten onder het oppervlak te lokaliseren bij de productie van auto's, tot windturbines waar Canon-sensoren met hoge resolutie schade aan rotorbladen aan het licht brengen. Er is geen sector waar Canon niet kan helpen om de productiviteit te verhogen en activiteiten te verbeteren.

Canon-camera's en -lenzen

Canon's bekroonde assortiment camera's en lenzen met hoge resolutie biedt een zeer nauwkeurige kleurweergave en scherpte om storingen tijdig te detecteren


 • • Kies uit het assortiment spiegelreflex- en systeemcamera's
 • • Uitstekende selectie van lenzen
 • • In de industrie bewezen betrouwbaarheid

Software die voor jou is ontworpen

Met onze Software Developer Kits (SDK en CAPI) kun je een oplossing op maat maken die iedereen in je organisatie kan gebruiken. Bovendien kun je de camera op afstand bedienen, wat zeer handig is in gevaarlijke situaties.


 • • Werk samen met ontwikkelaars
 • • Stem de software af op je behoeften
 • • Optimaliseer je workflow

Canon cameras and lenses

Klaar om je organisatie te helpen

Bekijk de vele gebieden van industrie en handel waar Canon's SDK-oplossingen je organisatie kunnen verbeteren.

 • SECTOR

  Luchtvaart

  Van 3D-fotometrie van vleugels van vliegtuigen tot het identificeren van vroege tekenen van metaalmoeheid, Canon-camera's met sensoren met hoge resolutie en superscherpe lenzen bieden technici de middelen die ze nodig hebben om passagiers en lading veilig in de lucht te houden.

 • SECTOR

  Medisch

  Beelden met hoge resolutie helpen bij het stellen van een nauwkeurige diagnose en stellen artsen in staat om duidelijk in te zoomen op huidaandoeningen zoals moedervlekken en melanomen. Een Canon-SDK kan worden geïntegreerd met geautomatiseerde fotografieprocessen, zodat zelfs niet-opgeleid personeel deze kan gebruiken.

 • SECTOR

  Automobielindustrie

  Als het leasecontract van een voertuig afloopt, is het belangrijk om schade aan de carrosserie te documenteren of jaarlijkse slijtage te registreren. Canon PowerShot-camera's zijn klein en kunnen vanuit de hand worden gebruikt om snel en eenvoudig een inspectie uit te voeren.

 • SECTOR

  Energie-infrastructuur

  Van windturbines tot elektriciteitsleidingen, Canon-spiegelreflexcamera's en supertelelenzen worden zowel handheld als onderdeel van een software- en SDK-oplossing gebruikt om zeer gedetailleerde beelden van storingen en fouten te leveren.

Waarom Canon?

Canon is al meer dan 80 jaar de toonaangevende naam in beeldverwerking. Canon is de grootste leverancier van digitale imaging-oplossingen voor consumenten, business-to-business en industriële toepassingen, variërend van SDK-toepassingen voor de commerciële, overheids- en medische sector tot professionele camera's en lenzen. Beeldverwerking vormt de kern van Canon en Canon streeft ernaar mensen te helpen hun mogelijkheden te vernieuwen door middel van hoogwaardige foto's en video's.

Gerelateerde oplossingen

Van volledig geautomatiseerde All-in-One handelsworkflows tot medische beeldverwerking en scans, Canon heeft uitgebreide ervaring op het gebied van alle aspecten van industriële en commerciële fotografie.

Gerelateerde producten

Meer weten?

Als je meer wilt weten over Canon's inspectieoplossingen, volg je de link 'Ga in gesprek met Canon'. Vul je gegevens in, zodat een lid van het B2B-segmentteam voor Professional Imaging Products binnenkort contact met je kan opnemen.

Wellicht vind je dit ook interessant…