IMAGING-OPLOSSINGEN

Photobooth-oplossingen

Een photobooth is een alles-in-één fotostation dat een snelle en eenvoudige manier biedt om een portret vast te leggen bij een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Poseer, druk op de knop en maak een print in slechts enkele seconden. Dankzij Canon is dit zowel kosteneffectief als leuk om te doen.
GettyImages-1187651037

Momenten, herinneringen en meer vastleggen

Van werk tot vrije tijd: een photobooth legt elk gezicht vast op elke locatie en is mobiel en eenvoudig te installeren. Bovendien kan een photobooth inkomsten en leads genereren terwijl jij je richt op je evenement.

 • Al het bruiloftsplezier vastleggen

  Je kunt nooit te veel foto's maken op een bruiloft, en vaak vormen spontane, onbevangen momenten de dierbaarste herinneringen.

 • Bedrijfsevenementen

  De photobooth is een must-have voor teambuilding en plezier, waarmee je feesten, relaties en goed teamwork kunt vastleggen.

 • Leads genereren en deuren openen

  Maak de photobooth het middelpunt van je activiteiten, of je nu gegevens vastlegt of een snelle ID-foto maakt voor een badge waarmee iemand promoties en exclusieve toegang kan ontvangen.

 • Eenvoudig inkomsten genereren

  Voeg een printer toe aan je photobooth en je hebt een kant-en-klare manier om inkomsten te genereren met elke foto die je maakt.

PROCES

Hoe het werkt

De photobooth is een handige set vol trucs en bevat een camera, lens, tablet en printer, plus alle software om de apparatuur op afstand te bedienen. De klanten lopen naar voren, selecteren de service die ze nodig hebben en gaan ervoor staan. Vervolgens wordt er een foto gemaakt en geprint.

Opties voor achtergrond en thema

Er is een breed scala aan achtergronden beschikbaar, zodat de klant een thema kan kiezen dat bij de gelegenheid past.

Kwalitatief hoogwaardige beelden vastleggen

Dankzij Canon's uitzonderlijke serie camera's, lenzen, Speedlite-flitsers en printers kan de photobooth worden afgestemd op elke omgeving en is er altijd sprake van een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Gegevens kunnen digitaal worden opgeslagen of worden geprint

Bij gebruik van een volledig geïntegreerd systeem kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun afbeeldingen direct te printen of ze te laten verzenden naar het e-mailadres dat ze bij de registratie hebben ingevoerd.

Eenvoudig logo's en bijschriften toevoegen aan prints

Wanneer je als organisatie een volledig geïntegreerd systeem gebruikt, dan kun je je eigen afbeeldingssjabloon aan de software toevoegen. Hierdoor komt je logo- of bijschrift op de print te staan.

Klaar om je organisatie te helpen

Bekijk de vele branche- en handelsgebieden waar een photobooth je organisatie kan verbeteren.

 • Kleine bedrijven

  Creëer leuke ervaringen voor medewerkers met een kleine photobooth in een sociale ruimte voor ontspanning en plezier.

 • Bedrijfsevenementen

  Roep merkervaringen op door middel van imago- en merkassociatie tijdens evenementen, waarbij informatie wordt vastgelegd en leads worden gegenereerd.

 • Bruiloften en familiegelegenheden

  Zorg voor unieke fotoherinneringen als aanvulling op standaard fotografieopdrachten met een verbeterde fotoservice.

 • Entertainment en vrije tijd

  Bied bezoekers op je locatie een speciaal aandenken aan hun dag met een themaprint.

 • Particuliere en publieke sector

  Overheden en organisaties kunnen gebruikmaken van een photobooth voor conferenties en evenementen waar een identiteitsbewijs met foto is vereist.

 • Retail

  Bekijk hoe een outfit je staat en maak een print om aan familie of vrienden thuis te laten zien.

 • Waarom zou je Canon kiezen voor je photobooth-oplossing?

  Canon is de toonaangevende naam in beeldverwerking en is dat in de afgelopen 80 jaar geweest. Canon ontwerpt, ontwikkelt en produceert digitale camera's, lenzen, printers, accessoires, kabels en software die nodig zijn voor de camerabediening. Deze combinatie is echt vooruitstrevend binnen de branche. Canon's zeer uitgebreide systeem wordt volledig intern ontwikkeld, waardoor je kunt vertrouwen op de deskundige visie van Canon.

  • Uitgebreid productassortiment

   Canon heeft de beste serie camera's, lenzen, accessoires en SELPHY-printers voor elk budget.

  • Geweldige beeldkwaliteit

   Canon is een pionier op het gebied van beeldkwaliteit en is nu wereldleider als het gaat om printertechnologie, met ongelooflijke printers die verbluffende resultaten leveren.

  • Altijd nauwkeurige resultaten

   Canon-camera's en -lenzen zijn gemaakt voor precisie. Van de automatische bediening van de sluiter tot de indrukwekkende kleurwetenschap die wordt gebruikt bij het ontwerpen van Canon-sensoren.

  • Minimale uitvaltijd

   Canon-producten zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en worden geleverd met een back-upservice die training, service en support omvat. Dit is allemaal onderdeel van het Canon-pakket.

  Gerelateerde producten

  Kies uit een brede serie spiegelreflexcamera's, printers en systeemcamera's en kies de lenzen die je nodig hebt uit Canon's uitgebreide assortiment, dat alle tools bevat die je nodig hebt voor jouw photobooth.

 • Spiegelreflexcamera''s

  EOS 2000D

  Geniet van prachtige 24,1 Megapixel foto's en Full HD-video's. Vergroot uw creativiteit met deze leuke, eenvoudige spiegelreflexcamera.
 • Spiegelreflexcamera''s

  EOS 850D

  Til je creatieve controle naar een hoger niveau met een lichtgewicht en connected spiegelreflexcamera die inspireert en beloont. Maak mooie, gedetailleerde foto's en prachtige 4K-video's.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Neem je EOS overal mee naartoe met een uiterst draagbare standaardzoomlens.
 • Printers voor thuis

  SELPHY CP1300

  Stijlvol en draagbaar voor prachtige wireless fotoprints en pasfoto's vanaf compatibele smartphones, tablets en camera's.
 • Spiegelreflexcamera''s

  EOS 250D

  's Werelds lichtste spiegelreflexcamera met variangle scherm1, met Canon DIGIC 8, 4K-film en Creative Assist.
 • HEB JE HULP NODIG?

  Wil je meer weten over deze oplossing?