Printabonnement

PIXMA PRINT PLAN

Bespaar tot 50% met het PIXMA Print Plan*. Kies een printabonnement dat bij je past waarbij je maandelijks een bedrag betaalt op basis van je printgebruik, en nieuwe inkt ontvangt wanneer je inkt bijna op is.

PIXMA PRINT PLAN

Wat is PIXMA Print Plan?

PIXMA Print Plan is een printabonnement. Je kunt kiezen uit verschillende flexibele maandabonnementen op basis van het aantal pagina's dat je print, waardoor de juiste inkt automatisch wordt verzonden wanneer je inkt bijna op is. Het abonnement is exclusief beschikbaar voor geselecteerde PIXMA-printers en gebruikers kunnen het abonnement aanpassen op basis van het gebruik en ze kunnen de overgebleven, ongebruikte pagina's meenemen naar de volgende maand, indien van toepassing. Dit is een flexibele, kosteneffectieve en probleemloze manier om je inkt te beheren.

Voor wie is het bedoeld?

Je kunt kiezen uit de volgende beschikbare PIXMA Print Plan-abonnementen:

Naam abonnement

Type abonnement

Aantal pagina's inbegrepen

Prijs maandabonnement

Weinig thuis printen

Maandelijks

30

2,99 €

Gemiddeld thuis printen

Maandelijks

60

4,99 €

Vaak thuis printen

Maandelijks

100

5,99 €

Printen voor het kantoor aan huis

Maandelijks

200

9,99 €

Je kunt alle ongebruikte pagina's meenemen naar de volgende maand.

Voor alle extra pagina's die je print buiten je tegoed, brengen we € 0,10 in rekening

Informatie over PIXMA Print Plan**

PIXMA Print Plan in actie

Meer informatie over de Canon PIXMA Print Plan-service, zoals hoe het werkt en hoe je hiervan kunt profiteren.
Canon Camera

Voordelen

Betaal een maandelijks bedrag op basis van het aantal pagina's dat je print met een flexibel PIXMA Print Plan en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het bestellen van inkt, want deze wordt automatisch bij jou thuis bezorgd.
Canon Camera

Flexibele abonnementen die aan je behoeften voldoen

Kies uit een aantal maandelijkse inktabonnementen om aan je printbehoeften te voldoen. Of je nu thuis werkt of documenten of foto's print, er is altijd een PIXMA Print Plan dat aan je behoeften voldoet.

Inkt wordt automatisch geleverd wanneer deze bijna op is

Nadat je je hebt aangemeld voor deze service, stuurt Canon je een welkomstpakket met inktcartridges op basis van je abonnement. Daarna zal Canon je automatisch vervangende inkt sturen wanneer jouw inkt bijna op is, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Canon Camera
Canon Camera

Volledige controle over je abonnement

Wanneer je je hebt aangemeld voor een PIXMA Print Plan, heb je volledige controle over je abonnement via je Canon-account. Je kunt er je printgebruik en facturen vinden en je kunt je abonnement upgraden, downgraden of opzeggen.

PROCES

Hoe het werkt

Dit is hoe het Canon PIXMA Print Plan werkt: je betaalt een maandelijks bedrag op basis van het pagina-abonnement dat je kiest, je ontvangt gratis inkt voordat je inkt op raakt en je kunt de kosten per pagina tot wel 50% verlagen**.
 • Aanmelden voor een abonnement met gratis inschrijving en annulering

  Of je nou weinig of veel print, er is een optie voor iedereen.

 • Je abonnement online beheren via Mijn account

  Beheer je PIXMA Print Plan op elk gewenst moment online via je Canon-account.

 • De printer bestelt automatisch inkt wanneer de inkt bijna op is

  Inkt wordt automatisch verzonden wanneer je inkt bijna op is, op basis van het abonnement dat je kiest.

 • Ontvang je printer en activeer de service om aan de slag te gaan

  Om je printer te activeren, moet deze zijn ingeschakeld, verbonden zijn met internet en beschikken over een gedownload hulpprogramma.

Ontdek welk abonnement het beste bij je past

Koop een met PIXMA Print Plan compatibele printer en kies een maandelijks inktabonnement dat het beste bij je behoeften past, of meld je aan voor een abonnement als je al een compatibele PIXMA Print Plan printer hebt.

Activeer je printer

Volg de instructies om de service te bevestigen als onderdeel van de installatie van het stuurprogramma, of zoals aangegeven in de e-mail voor aanmelding voor de service. Je printer moet verbinding hebben met internet, anders werkt de service niet.

Laat inkt direct bij je thuis bezorgen

Inkt wordt automatisch bij je thuis bezorgd voordat je deze nodig hebt, dus je komt nooit zonder te zitten.

Je abonnement beheren

Blijf volledig in controle over je PIXMA Print Plan door je aan te melden bij je Canon-account. Hier kun je je printgebruik bekijken en zien of eventuele ongebruikte pagina's van de vorige maand zijn meegenomen, en kun je al je facturen vinden. Upgraden, downgraden of opzeggen wanneer jij dat wilt.

Compatibele PIXMA Print Plan printers

Ontdek printers die compatibel zijn met het Canon PIXMA Print Plan en gebruikt kunnen worden met een reeks flexibele maandelijkse inktabonnementen die aansluiten op jouw behoeften

 • Canon Camera

  Printers voor thuis

  PIXMA TS7450i-serie

  Een stijlvolle All-in-One voor technisch onderlegde gebruikers met een scala aan creatieve printbehandelingen, het PIXMA Print Plan en ADF-technologie
 • Canon Camera

  Printers voor thuis

  PIXMA TS5350i-serie

  Laat je designstijl zien met de veelzijdigheid van de PIXMA TS5350i-serie, interessante en creatieve apps en probleemloze smartphone-verbindingen
 • Canon Camera

  Printers voor thuis

  PIXMA TS3550i-serie

  Je All-in-One instapprinter is gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig te installeren en compatibel met je smartphone en PIXMA Print Plan.
 • Canon Camera

  Printers voor thuis

  PIXMA TR4750i-serie

  Deze 4-in-1 is ideaal voor een kantoor, combineert connectiviteit met productiviteit en is compatibel met PIXMA Print Plan
 • AANMELDEN

  Heb je al een printer die compatibel is met PIXMA Print Plan? Meld je nu aan

  Wil je een vast maandelijks bedrag betalen op basis van het aantal pagina's dat je print? Meld je aan voor de Canon PIXMA Print Plan-service om de kosten per pagina tot wel 50% te verlagen* en ontvang automatisch inkt wanneer de inkt in je printer bijna op is.

  Veelgestelde vragen

 • Wat is PIXMA Print Plan?

  PIXMA Print Plan is een abonnement dat is gebaseerd op het aantal pagina’s dat je print en niet op de kosten van de inktcartridges die je gebruikt. Op basis van wat je per maand denkt te gaan printen, selecteer je het meest geschikte plan voor jou. Je betaalt alleen het vaste maandelijkse bedrag van je abonnement en eventuele bijkomende kosten. Je betaalt niets voor de inkt en niets voor de levering, omdat alles is inbegrepen in je maandelijkse abonnementskosten.
  Nadat je je hebt aangemeld voor deze service, stuurt Canon je een welkomstpakket met inktcartridges op basis van je abonnement. Daarna zal Canon je automatisch vervangende inkt sturen wanneer jouw inkt bijna op is, zodat je nooit zonder komt te zitten. Aan het eind van iedere maand worden eventuele ongebruikte pagina's meegenomen naar de volgende maand, zodat je extra pagina's hebt om te printen.

 • Hoe beheer ik mijn PIXMA Print Plan-abonnement?

  Wanneer je je hebt aangemeld voor een PIXMA Print Plan, heb je volledige controle over je abonnement via je Canon-account. Je kunt er je printgebruik en facturen vinden en je kunt je abonnement upgraden, downgraden of opzeggen.

 • Kan ik mijn abonnement upgraden of downgraden?

  Ja, je kunt je abonnement upgraden en downgraden. Je kunt je inschrijving en je PIXMA Print Plan wijzigen via je Canon-account. Een upgrade van je PIXMA Print Plan (verhoging van het aantal inbegrepen pagina's per maand) wordt meteen van kracht. Een downgrade (verlaging van het aantal inbegrepen pagina's per maand) wordt aan het eind van de huidige factuurperiode van kracht nadat je het abonnement hebt gewijzigd.

 • Moet ik inktcartridges bestellen terwijl ik een PIXMA Print Plan-abonnement heb?

  Nee, Canon houdt je gebruik en inktniveaus bij via het PIXMA Print Plan. Je ontvangt nieuwe PIXMA Print Plan-inktcartridges wanneer je inkt bijna op is en de printer zal aangeven wanneer je de cartridges moet vervangen. Je hoeft geen inktcartridges te bestellen en ook niet het type inktcartridge op te zoeken.
  Je PIXMA Print Plan printer moet verbonden blijven met internet zodat de inktniveaus van je printer continu kunnen worden gecontroleerd.
  De PIXMA Print Plan-cartridges zijn speciaal ontworpen voor PIXMA Print Plan printers en ze werken niet in printers die geen PIXMA Print Plan printer zijn (zie PIXMA Print Plan printers overview page voor een lijst van compatibele printers).


  PIXMA Print Plan-cartridges werken alleen wanneer je een PIXMA Print Plan-abonnement hebt. Zie de gebruiksvoorwaarden voor specificaties en cartridgebeperkingen.

 • Wat zijn de vereisten voor het PIXMA Print Plan?

  Om je aan te melden voor de PIXMA Print Plan-service en je abonnement te laten doorlopen, gelden er enkele vereisten: je moet controleren of je printer compatibel is. Er worden alleen specifieke PIXMA-printermodellen ondersteund. Raadpleeg de PIXMA Print Plan printer overview page voor een volledige lijst met compatibele printers.
  Je moet een geldige betaalmethode en een actief e-mailadres hebben.
  Je printer moet verbinding hebben met internet en de instelling voor automatisch inschakelen moet zijn ingeschakeld zodat je inktniveaus kunnen worden gecontroleerd.
  Je moet je factuur- en verzendadres up-to-date houden in je Canon-account zodat Canon je PIXMA Print Plan-inktcartridges kan leveren.

 • Hoeveel kost een PIXMA Print Plan?

  Wanneer je een abonnement hebt gekozen, betaal je alleen de vaste maandelijkse abonnementskosten en eventuele bijkomende kosten. Zie de PIXMA Print Plan-productpagina voor meer informatie.

 • Kan Canon zien wat ik print?

  Nee, Canon kan niet zien wat je print. Canon controleert alleen je printgebruik, zodat je op basis van je gekozen abonnement inkt ontvangt wanneer je inkt begint op te raken.

 • Kan ik echt op elk moment opzeggen?

  Ja, je kunt op elk moment je abonnement opzeggen omdat er geen langdurige of jaarlijkse contracten zijn. Je abonnement wordt aan het einde van je huidige factuurperiode beëindigd. Meld je aan bij je Canon-account en klik op Abonnementen. Selecteer je abonnement en klik op Instellingen. Blader naar beneden op de pagina en klik op de knop Abonnement opzeggen. Wanneer je je abonnement opzegt, kun je de printer nog steeds gebruiken, maar je moet dan inkt kopen die buiten het abonnement valt om te kunnen printen.

 • Wat is het verschil tussen Auto-Ink Delivery en PIXMA Print Plan?

  Met Auto-Ink Delivery krijg je automatisch inkt toegestuurd wanneer je printer bijna zonder inkt zit, dus je betaalt alleen voor inkt wanneer je deze bestelt. Met PIXMA Print Plan betaal je alleen voor het aantal pagina’s dat je print op basis van je gekozen abonnement, en de inkt wordt bij je thuis geleverd op basis van je printgebruik.

 • Hoe worden geprinte pagina's geteld?

  Elke pagina die je PIXMA Print Plan printer print, telt als één geprinte pagina, ongeacht de grootte of hoeveelheid gebruikte inkt. Dubbelzijdige prints tellen als twee pagina's.

 • Wat zijn overgebleven pagina's en hoe werkt dat?

  Je kunt elke maand een vast aantal pagina’s printen volgens je abonnement. Alle ongebruikte pagina's die je niet print en dus overblijven, worden meegenomen naar de volgende maand. Als je ziet dat je steeds pagina's overhoudt, is het misschien beter om je abonnement te wijzigen.

 • Waar kan ik zien hoeveel pagina's ik nog over heb en waar vind ik de facturen?

  Je kunt al je accountinformatie bekijken en beheren in je Canon-account. Je kunt het aantal geprinte pagina's bijhouden, factuurgegevens bekijken en je account wijzigen.

 • Kan ik me aanmelden voor zowel een Auto-Ink Delivery-abonnement als een PIXMA Print Plan-abonnement?

  Aantal Je kunt je PIXMA Print Plan printer niet registreren voor beide services. Dezelfde printer kan niet worden gekoppeld aan twee services of accounts.

 • Gerelateerde abonnementen

  1. *Gebaseerd op gemiddelde besparingen per pagina t.o.v. originele standaardinkten die zijn verkocht voor de top 20 Inkjet All-in-Ones in West-Europa (onderzoek van Key Point Intelligence - januari 2022). Kosten per pagina (CPP) bij het maandelijkse Canon PIXMA Print Plan-abonnement (abonnement voor 200 pagina's) zonder extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711-pagina's met de top 20 Inkjet All-in-One kleurencartridgeprinters met een prijs van minder dan 200 euro in West-Europa, bij gebruik van cartridges met een standaardcapaciteit. Gemiddelde CPP die wordt gebruikt om de procentuele besparing te bepalen ten opzichte van CPP bij het Canon PIXMA Print Plan (abonnement voor 200 pagina's). Inktverbruik en -prijzen op basis van informatie op de website van de fabrikant in Duitsland. Verkoopprijzen van inkt zijn buiten beschouwing gelaten voor dit onderzoek. Onderzoek van Keypoint Intelligence in januari 2022 in opdracht van Canon, gebaseerd op openbaar beschikbare informatie per januari 2022. Printers geselecteerd op basis van de verkoop per stuk in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q4, West-Europa.