Printabonnement

PIXMA PRINT PLAN

Bespaar tot 50% met het PIXMA Print Plan*. Kies een printabonnement dat bij je past waarbij je maandelijks een bedrag betaalt op basis van je printgebruik, en nieuwe inkt ontvangt wanneer je inkt bijna op is.

Wat is PIXMA Print Plan?

PIXMA Print Plan is een printabonnement. Je kunt kiezen uit verschillende flexibele maandabonnementen op basis van het aantal pagina's dat je print, waardoor de juiste inkt automatisch wordt verzonden wanneer je inkt bijna op is. Het abonnement is exclusief beschikbaar voor geselecteerde PIXMA-printers en gebruikers kunnen het abonnement aanpassen op basis van het gebruik en ze kunnen de overgebleven, ongebruikte pagina's meenemen naar de volgende maand, indien van toepassing. Dit is een flexibele, kosteneffectieve en probleemloze manier om je inkt te beheren.

De abonnementen

Kies een PIXMA Print Plan dat past bij je maandelijkse printbehoeften.

Pagina's

30 / maand
60 / maand
100 / maand
200 / maand

Kosten

€ 2,99 / maand
€ 4,99 / maand
€ 5,99 / maand
€ 9,99 / maand

Je kunt overgebleven ongebruikte pagina's meenemen naar de volgende maand. Je betaalt € 0,10 per extra pagina die je print bovenop je maandelijkse tegoed.

PIXMA Print Plan

Hoe het werkt

Dit is hoe het Canon PIXMA Print Plan werkt: je betaalt een maandelijks bedrag op basis van het pagina-abonnement dat je kiest, je ontvangt gratis inkt voordat je inkt opraakt en je kunt de kosten per pagina tot wel 50% verlagen*.

Canon Camera

Aanmelden voor een abonnement met gratis inschrijving en annulering

Canon Camera

Je abonnement online beheren via Mijn account

Canon Camera

De printer bestelt automatisch inkt wanneer de inkt bijna op is

Canon Camera

Ontvang je printer en activeer de service om aan de slag te gaan

Informatie over PIXMA Print Plan

PIXMA Print Plan in actie

Meer informatie over de Canon PIXMA Print Plan-service, zoals hoe het werkt en hoe je hiervan kunt profiteren.
PIXMA Print Plan In Action

Voordelen

Betaal een maandelijks bedrag op basis van het aantal pagina's dat je print met een flexibel PIXMA Print Plan en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het bestellen van inkt, want deze wordt automatisch bij jou thuis bezorgd.
Canon Camera

Flexibele abonnementen die aan je behoeften voldoen

Kies uit een aantal maandelijkse inktabonnementen om aan je printbehoeften te voldoen. Of je nu thuis werkt of documenten of foto's print, er is altijd een PIXMA Print Plan dat aan je behoeften voldoet.

Inkt wordt automatisch geleverd wanneer deze bijna op is

Nadat je je hebt aangemeld voor deze service, stuurt Canon je een welkomstpakket met inktcartridges op basis van je abonnement. Daarna zal Canon je automatisch vervangende inkt sturen wanneer jouw inkt bijna op is, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Canon Camera
Canon Camera

Volledige controle over je abonnement

Wanneer je je hebt aangemeld voor een PIXMA Print Plan, heb je volledige controle over je abonnement via je Canon-account. Je kunt er je printgebruik en facturen vinden en je kunt je abonnement upgraden, downgraden of opzeggen.

Compatibele PIXMA Print Plan printers

Ontdek printers die compatibel zijn met het Canon PIXMA Print Plan en gebruikt kunnen worden met een reeks flexibele maandelijkse inktabonnementen die aansluiten op jouw behoeften.

 • PIXMA TS7750i

  Printers voor thuis

  PIXMA TS7750i

  Een snelle, gebruiksvriendelijke, hoogwaardige printer waarmee je zonder zorgen goedkoper print via het PIXMA Print Plan.
 • PIXMA TS7650i

  Printers voor thuis

  PIXMA TS7650i

  Een snelle, gebruiksvriendelijke, hoogwaardige printer waarmee je zonder zorgen goedkoper print via het PIXMA Print Plan.
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS7450i-serie

  Een stijlvolle All-in-One voor technisch onderlegde gebruikers met een scala aan creatieve printbehandelingen, het PIXMA Print Plan en ADF-technologie
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS5350i-serie

  Laat je designstijl zien met de veelzijdigheid van de PIXMA TS5350i-serie, interessante en creatieve apps en probleemloze smartphone-verbindingen
 • Printers voor thuis

  PIXMA TS3550i-serie

  Je All-in-One instapprinter is gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig te installeren en compatibel met je smartphone en PIXMA Print Plan.
 • PIXMA TR4750i Series

  Printers voor thuis

  PIXMA TR4750i-serie

  Deze 4-in-1 is ideaal voor een kantoor, combineert connectiviteit met productiviteit en is compatibel met PIXMA Print Plan
 • AANMELDEN

  Heb je al een printer die compatibel is met PIXMA Print Plan? Meld je nu aan.

  Wil je een vast maandelijks bedrag betalen op basis van het aantal pagina's dat je print? Meld je aan voor de Canon PIXMA Print Plan-service om de kosten per pagina tot wel 50% te verlagen* en ontvang automatisch inkt wanneer de inkt in je printer bijna op is.

  Veelgestelde vragen

  Gerelateerde abonnementen

  1. *Gebaseerd op gemiddelde besparingen per pagina t.o.v. originele standaardinkten die zijn verkocht voor de top 20 Inkjet All-in-Ones in West-Europa (onderzoek van Key Point Intelligence - januari 2022). Kosten per pagina (CPP) bij het maandelijkse Canon PIXMA Print Plan-abonnement (abonnement voor 200 pagina's) zonder extra pagina's, vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711-pagina's met de top 20 Inkjet All-in-One kleurencartridgeprinters met een prijs van minder dan 200 euro in West-Europa, bij gebruik van cartridges met een standaardcapaciteit. Gemiddelde CPP die wordt gebruikt om de procentuele besparing te bepalen ten opzichte van CPP bij het Canon PIXMA Print Plan (abonnement voor 200 pagina's). Inktverbruik en -prijzen op basis van informatie op de website van de fabrikant in Duitsland. Verkoopprijzen van inkt zijn buiten beschouwing gelaten voor dit onderzoek. Onderzoek van Keypoint Intelligence in januari 2022 in opdracht van Canon, gebaseerd op openbaar beschikbare informatie per januari 2022. Printers geselecteerd op basis van de verkoop per stuk in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2021Q4, West-Europa.