Canon Zoemini 2 in navy blue and Canon Zoemini S2 in white on a teal surface surrounded by tape, stamps and paper packaging.

Instant camera's en printers in zakformaat

Met deze chique en volledig draagbare modellen in zakformaat heb je meteen resultaat – perfect voor het vastleggen van dat speciale moment en het maken van direct deelbare foto's

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Direct vastleggen en delen

Maak foto's en print ze met een printer in zakformaat. Kies tussen 2-in-1-modellen met camera's en handige selfiespiegels of compacte draagbare printers met slimme aansluitingen op je smartphone of tablet – met beide opties kun je probleemloos vanuit de hand printen

Canon Zoemini S2

Canon Zoemini S2

Til je selfies naar een hoger niveau met een cameraprinter in zakformaat, compleet met spiegel, ringlicht, sluiter op afstand en live weergave.

Meer weergeven

Canon Zoemini S2
Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2

Direct printen van je smartphone wanneer je maar wilt, met de Zoemini 2-printer in zakformaat met oplaadbare accu.

Meer weergeven

Canon Zoemini 2

Maak foto's, print ze en plak ze op met de printers in zakformaat en inktvrije foto's

Dankzij de inktvrije printtechnologie, de papiercapaciteit van 10 vel en de compacte, lichte behuizing zijn deze instant camera's en printers in zakformaat perfect voor iedereen die graag foto's maakt

Canon Zoemini S

• Selfiespiegel en Micro SD-kaartsleuf alleen beschikbaar met Canon Zoemini S2

 canon-zoemini

Zien, vastleggen en printen

De krachtige combinatie van een instant camera en printer in zakformaat

Video bekijken

Direct vastleggen

Profiteer met Canon Zoemini van slimme verbindingen en print direct foto's vanaf je smartphone. Voor de Canon Zoemini S2 bieden de geïntegreerde camera en selfiespiegels een 2-in-1-pakket om te voorzien in al je opname- en printbehoeften in één compact model.

Instant capture

Creatieve aanpassingsmogelijkheden

Gebruik de Canon Mini Print-app met Canon Zoemini en Canon Zoemini S2 om je foto's wat extra flair te geven. Voeg filters, kaders, AR en teksten toe of maak van je foto's collages of posters voor een persoonlijke print.

Creative customisation
Canon Zoemini

Discover

Print en deel je herinneringen onderweg

Video bekijken

Connect Canon Zoemini to your phone

Canon Mini Print-app

Verbind je Canon Zoemini-printer met je mobiele telefoon of tablet via de Canon Mini Print-app, die gratis is te downloaden vanaf de App Store en Google Play. Maak je eigen foto's of download direct vanaf Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox of iCloud. Voeg filters, AR, vervormingen, tekeningen of tekst toe voor een volledig eigen foto. 

Downloaden van de App Store
Downloaden van Google Play

Canon ZINK™-fotopapier

ZINK-papier bevat laagjes microkristallen die reageren wanneer ze worden verhit. Daardoor ontstaat een foto die bestand is tegen vlekken en scheuren en is waterbestendig, zonder inkt te gebruiken.

20 vel kopen

50 vel kopen

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

#Freeyourstory

Durf! Leef je uit! Wees origineel. Laat ons het leven zien door jouw lens. Of het nu gaat om foto's, prints of video's, we willen jouw unieke kijk op de wereld zien, zoals jij die hebt vastgelegd.

Ontdek meer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Gerelateerde producten

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan