CREATIEF PRINTEN

Toon je stijl: hoe visualiseer je jouw vakantiegarderobe?

Online Stylist Bo Brown staat bekend om haar opvallende outfits, maar het inpakken van een koffer voor een stedentrip is soms best een uitdaging. Hier lees je hoe ze met de Canon Zoemini 2 alles georganiseerd houdt.
Een hand met drie afbeeldingen van een vrouw met verschillende outfits, geprint op een Canon Zoemini 2 instantprinter.

Je denkt misschien wel: hoe korter de vakantie, hoe gemakkelijker het is om hiervoor spullen in te pakken, maar dat is niet altijd het geval. Inpakken voor een weekendje naar een andere stad kan net zo lastig zijn als voor een vakantie van twee weken, en zelfs nog lastiger als je alleen handbagage hebt. Doordat je maar beperkte tijd en ruimte hebt, moet je er zeker van zijn dat je de juiste outfits meeneemt. Hierdoor voel je je op elk moment van de reis passend gekleed. Want als je je geweldig voelt, kun je volledig opgaan in de ervaring van het verkennen van een nieuwe plaats.

"Je stijl weerspiegelt je mentaliteit", zegt Bo Brown, een fashion-influencer. "Ik wil genieten en de juiste kleding dragen voor onvergetelijke momenten." Bo's volgers kijken elke dag weer uit naar haar video's en haar sociale kanalen zijn een rijke bron van stijlkennis. Ze biedt tips en tricks, van het samenstellen van de perfecte kantoorgarderobe tot het passend maken van een jack en stijlvol dragen van los zittende jeans.

Bo is dol op reizen en was onlangs een weekend in Barcelona: "Een bruisende stad die veel te bieden heeft." Hoe meer er te doen is, hoe moeilijker het kan zijn om je bagage te stroomlijnen. Uiteindelijk draait het allemaal om vooruitdenken. Met de Canon Zoemini 2 instantprinter maakte Bo visuele hulpmiddelen om haar kledingkeuze te stroomlijnen. Hier vertelt ze ons meer over het proces.

Doe veel onderzoek

Een vrouw met lang donker haar leunt tegen een fiets in een pittoreske straat in een stad.

Bij het kiezen van outfits draait het om zowel functionaliteit als stijl. "Ik heb gekozen voor comfortabele kleding", zegt Bo. © Noah Altink

Een vrouw met lang donker haar, een zonnebril, een roze top en jeans, wandelt door een straat in een stad.

Reizen met weinig bagage is niet altijd mogelijk. "Soms neem ik een extra outfit mee, voor het geval kleding vuil wordt of ik de outfit als ik er eenmaal ben toch niet leuk vindt", zegt Bo. © Noah Altink

Draag voor de verandering eens niet alleen je favoriete jurk, maar denk ook eens na over wat je tijdens deze vakantie allemaal zult doen. "Voordat ik mijn koffer inpak, kijk ik naar mijn geplande activiteiten en kies ik outfits voor zowel overdag als 's avonds", zegt Bo. Misschien ligt de planning voor je reis nog niet helemaal vast, maar op basis van de locatie heb je wel al een idee van wat je gaat doen. Ga je musea bezoeken? Of lekker naar het café? 's Avonds het uitgaansleven verkennen? Bo kijkt graag naar TikTok-video's om te ontdekken wat er te beleven is en "direct te kunnen zien wat een activiteit te bieden heeft", zegt ze.

Maak selecties

De sociale feeds van Bo zijn een archief van haar eerdere fashionkeuzes. Dit is dus de eerste plek waar ze kijkt als ze een kledingkeuze moet maken. "Elke keer als ik een mooie outfit kies, leg ik dit vast als inspiratie voor mijn community", zegt ze. Zelfs als je niet ergens hebt vastgelegd wat je eerder hebt gedragen, denk dan na over wat eerder goed werkte en kijk naar style-influencers die je bewondert. Bo raadt ook Pinterest aan als een geweldige bron van inspiratie en stelt voor de Canon Zoemini 2 te gebruiken om een moodboard met vakantiekleding te maken.

Denk na over wat er goed uitziet en waarin je je goed voelt. "Als ik de juiste outfit heb samengesteld, voel ik me gelukkig", zegt Bo. Als ze eenmaal wat verschillende looks in gedachten heeft, legt Bo alle outfits die ze overweegt op het bed - één kant voor overdag, de andere voor 's avonds. "Op deze manier heb ik een duidelijk overzicht. Dan deel ik de outfits in, zodat ik precies weet welke outfit bij welke gelegenheid past."

Fotografeer, print en pas aan

Een vrouw aan een buitentafel heeft een Canon Zoemini 2-printer en een zojuist geprinte foto.

Het kan even duren voordat je de meest geschikte outfit voor elke gelegenheid hebt gekozen. Als je het net zo druk hebt als Bo, is tijd de grootste uitdaging. De handige Canon Zoemini 2 maakt het keuzeproces sneller en leuker. © Noah Altink

Na het fotograferen van enkele van haar outfit- en accessoireopties, heeft Bo ze geprint op de Canon Zoemini 2, zodat ze haar keuzes kon bekijken en verschillende combinaties kon beoordelen. "Ik keek welke kleding geschikt was voor meerdere outfits", vertelt ze. "Ik draag bijvoorbeeld overdag en 's avonds een body. Zwarte broeken zijn ook heel veelzijdig, omdat je ze bij vrijwel elke gelegenheid kunt dragen." De mogelijkheid om rechtstreeks vanaf haar smartphone te printen, was voor Bo een pluspunt. "Met de Canon Mini Print-app kan ik eenvoudig tekst toevoegen of inzoomen op de foto's", zegt ze. Zo kon ze aantekeningen maken op de afbeeldingen en ideeën noteren over wat goed bij elkaar zou passen. Doordat de app zo gebruiksvriendelijk is, kan Bo bovendien haar eigen stijl in de prints implementeren, waardoor ze persoonlijk worden.

Maak een definitieve keuze

Drie Canon Zoemini 2-modellen liggen tussen geprinte foto's, een zonnebril, haarbanden en een waterfles op een kleurrijke mat.

De Canon Zoemini 2 is verkrijgbaar in drie kleuren - roségoud, marineblauw en parelwit - zodat je zelf je favoriete kleur kunt kiezen.

De weerspiegeling van een persoon is zichtbaar in de selfiespiegel van een blauwe Canon Zoemini S2 die deze persoon vasthoudt.

Wil je nog meer doen om het proces te vereenvoudigen? De Canon Zoemini S2 wordt geleverd met een camera met 8 Megapixel, zodat je een foto kunt maken en meteen kunt printen. Daarnaast heeft de camera een selfiespiegel, zodat je meer controle hebt over hoe de foto eruit zal zien. Net als de Zoemini 2 is hij compact en past hij in je zak.

Voor haar reis naar Barcelona koos Bo drie outfits, om te gaan winkelen, te lunchen en een fietstocht te maken. Ze beschrijft de outfit voor een dagje winkelen - een los zittende broek met een korte roze angora trui - als casual chic. "Het roze gaat heel goed samen met blauw. De outfit wordt aangevuld met een opvallende grote zonnebril en afgemaakt met een chique handtas voor balans. Een ideale outfit om te winkelen, omdat deze comfortabel is, maar ook elegant." De lunchlook is helemaal zwart, maar in materialen die goed matchen. "Bij een volledig zwarte outfit werk ik met verschillende materialen om meer dimensies toe te voegen", legt ze uit. De kleding voor de fietstocht bestaat uit laagjes, wat essentieel is voor de veranderingen in lichaamstemperatuur tijdens het fietsen, of als je even pauzeert om iets te bekijken en daarna weer op pad gaat. "Deze outfit combineert coole laarzen met los zittende jeans en een oversized blazer en is handig, maar ook stijlvol."

Een herkenbare stijl

Een vrouw die aan een buitentafel zit, houdt een selectie kleine foto's omhoog. Op tafel staat een Canon Zoemini 2-printer en een roze roos in een vaas.

"Ik vond het geweldig om de Canon Zoemini 2 te gebruiken", zegt Bo. "Het is zo leuk om de prints op een moodboard te leggen, maar het is ook leuk om je herinneringen samen te stellen." © Noah Altink

Een vrouw met lang donker haar en een passende zwarte outfit staat aan een tafel in een café buiten, met een Canon Zoemini 2-printer in haar handen.

Met de Canon Zoemini 2 print je foto's in minder dan een minuut. "Je hebt de prints binnen enkele seconden in je handen", zegt Bo. "De Canon Mini Print-app werkt soepel en maakt automatisch verbinding met je smartphone." © Noah Altink

De Canon Zoemini 2 is niet alleen een geweldige tool om je te helpen pakken, maar ook de perfecte reisgenoot. Dit slanke apparaat in zakformaat heeft voldoende acculevensduur voor 20 foto's en neem je heel eenvoudig overal mee naartoe. Maar de afbeeldingen voor het plannen van de outfit zelf zijn ideaal om ideeën op te doen en je te helpen je volledige outfits te visualiseren. Zo voorkom je dat je te veel topjes maar te weinig passende combinaties meeneemt.

Beschouw de miniprints als aandenken en plak ze in een album, plakboek met stijlen of dagboek, zodat je ze kunt raadplegen bij het plannen van toekomstige reizen. Maar je kunt ze natuurlijk ook zien als aandenken aan een geweldig weekendje weg.

Geschreven door Rachel Segal Hamilton

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen