Mini Print app
alt text goes here

Canon

Mini Print-app

Geef je Canon Zoemini- en Canon Zoemini S2-foto's een persoonlijk tintje.

Downloaden in iOS

Downloaden op Android

Breng je foto's tot leven

Met exclusieve toegang tot leuke en creatieve opties en directe links naar al je foto's op social media is de Mini Print-app de perfecte partner voor unieke, deelbare en gepersonaliseerde prints van de Canon Zoemini en Canon Zoemini S2.

Vastleggen en creëren

Lach, klik en leg dat perfecte moment vast met de Mini Print-app of open je galerij en je Facebook-, Instagram-, Google Photo-, Dropbox- of iCloud-account om je foto's om te toveren tot leuke herinneringen. Elke foto wordt geprint op papier van 2x3-inch (5 x 7,6 cm) met een zelfklevende achterkant. Er wordt gebruikgemaakt van ZINK™-technologie voor vlek- en scheurbestendige foto's die je meteen kunt delen.

Capture and create

Wat een plaatje

Geef een persoonlijke draai aan je foto's met de coole bewerkopties in de Mini Print-app. Probeer een frame, voeg een filter toe of plaats je eigen tekeningen en tekst op de foto voor een origineel effect. Maak eens een andere selfie met live camera-effecten en AR. Print je foto en deel het verrassende resultaat.

Picture-perfect

Creatieve verzamelingen

Laat je creativiteit zien en voeg je foto's samen in een collage met de handige collagetool in de app or gebruik de mozaïekfunctie om een opvallende poster te maken van vier of negen kleinere foto's.

Creative collections

Zet het klaar

Haal nog meer creatieve controle uit de Mini Print-app voor je Canon Zoemini S2. Voor een perfect geposeerde selfie of een leuke groepsfoto maak je gebruik van de zelfontspanner en de afstandsbediening van de app. Stel een vertraging in van maximaal 3 seconden met de timer en gebruik de afstandsbediening zodat jij en je vrienden de tijd hebben om te poseren.

Tailor-made

Compatibel met de Mini Print-app

Deze app is compatibel met de Canon Zoemini en de Canon Zoemini S2 en is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Vereist dat een mobiel apparaat is verbonden met de Canon Zoemini of Canon Zoemini S2 via Bluetooth® en de Canon Mini Print-app, gratis verkrijgbaar in de App Store en in Google Play. Compatibel met mobiele apparaten met iOS 9.0 of nieuwer en Android-apparaten met Android 4.4 of nieuwer.

Vastleggen, printen en gaan

Maak je herinneringen tastbaar met een printer op zakformaat - de ideale metgezel voor onderweg.