Over ons

Canon heeft ongeëvenaarde ervaring en expertise om beeldinnovatie te leveren op alle vlakken van het leven. Zo transformeert Canon de manier waarop mensen in een connected wereld werken, leren en spelen.
About us

Ervaring en fundament van Canon

Canon is een toonaangevend technologiebedrijf dat in 1937 in Japan is opgericht en ernaar streeft mensen te helpen de grenzen van de mogelijkheden van beelden te verleggen.

Canon heeft meer dan 182.000 medewerkers in marketing- en productievestigingen in Japan, Amerika, Europa, Azië en Oceanië. Kyosei, de bedrijfsfilosofie van Canon, vormt het hart van het merk, het bedrijf en de sponsoractiviteiten. Kyosei is een Japans woord dat betekent: samen leven en werken voor het algemeen belang. Dit principe wordt ondersteund door alle Canon-medewerkers. Dit is bepalend voor de missie, waarden en bedrijfsvoering van Canon en de manier waarop het bedrijf omgaat met het personeel.

Informatie over Canon

Lees meer over Canon als wereldwijd bedrijf, Canon in Europa en ontdek meer over de bedrijven van de Canon Group.

about canon
Sustainability

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de sleutel tot Canon's missie om de wereld te veranderen met beelden. Lees meer over hoe Canon dat doet via haar initiatieven op sociaal en ecologisch gebied.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Lees hoe Canon een inclusieve werkplek wil creëren en een diverse samenleving wil ontwikkelen in een rechtvaardige wereld.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Redactieruimte

Hier vind je het laatste nieuws en de laatste inzichten van Canon, waaronder Canon's blog en het VIEW-platform.

Sponsoring

Ontdek meer over sponsoring door Canon met een scala aan sociale, culturele en sportieve activiteiten.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Inspiratie voor een veranderende wereld

Van boerenakkers tot steden, van oceanen tot microsatellieten: wat de bestemming ook wordt, Canon is er klaar voor. Ontdek hoe Canon een veranderende wereld inspireert.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in:

Contact

Contact opnemen met Canon.