Sponsorship at Canon Hero

Sponsoring bij Canon

Canon's sponsor- en samenwerkingsactiviteiten in de EMEA-regio omvatten een scala aan sociale, culturele en sportieve activiteiten die Canon's doelstellingen wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunen. Door middel van deze activiteiten wil Canon met haar imaging-expertise en brede productportfolio een bijdrage leveren om verschil te maken binnen de maatschappij.


Expo 2020 Dubai
Canon is de officiële leverancier voor print en beeldverwerking voor Expo 2020 Dubai. Dit platform biedt een spannende kans om innovatieve technologieën, producten en services te demonstreren tijdens het zes maanden durende evenement dat plaatsvindt van 1 oktober tot 31 maart 2022.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’image
Canon ondersteunt Visa pour l'image al 29 jaar. Dit is een van 's werelds meest toonaangevende festivals voor fotojournalistiek. Canon geeft trainingscursussen van een week aan mediastudenten door heel Europa, om hen te trainen in het tot uitdrukking brengen van hun verhalen, waarbij alles van conflicten en natuur tot mensen en milieu aan bod komt.
Visa L’image