Canon Camera

SOFTWARE

CANON EOS UTILITY

Bedien je EOS-camera op afstand en zet je bestanden eenvoudig over met gratis Canon-camerasoftware voor pc's en Mac-computers.

CANON EOS UTILITY

Gratis software voor bestandsoverdracht en opnamen op afstand voor EOS-camera's

Verzend foto's en films naar je pc of Mac-computer of bedien de camera op afstand voor opnamen via een vast verbinding. Gebruik een USB-kabel of een Wi-Fi-verbinding * voor draadloze beeldoverdracht en bediening op afstand.
 • Beheer je fotosessie

  Als je de camera normaal gebruikt en als deze is aangesloten op EOS Utility, worden de opnamen automatisch verzonden naar de computer, de geheugenkaart van de camera of beide. Laat de klant zijn favorieten uitzoeken tijdens de opname.

 • Bedien je camera op afstand

  Zorg voor een perfecte compositie met live voorvertoning met behulp van kaderrasters en compositietools. Bedien de camera vanaf een computer met een vaste of draadloze verbinding *. Ideaal voor studiofoto's of sportevenementen. Met EOS Utility kun je ook de intervaltimerfunctie voor timelapse-video's activeren.

 • Orden de overgezette bestanden

  Overgezette beelden kunnen automatisch een andere naam krijgen en worden opgeslagen in mappen op basis van de opnamedatum of -tijd, of andere instellingen. Dit helpt je bij het ordenen. Je kunt ook metagegevens en auteursrechten voor je afbeeldingen toevoegen of wijzigen.

 • Voeg aangepaste beeldstijlen toe en maak verbinding met DPP

  Registreer de gedownloade Picture Styles op je EOS-camera en maak je eigen filmsimulaties en kleurprofielen. EOS Utility kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met Digital Photo Professional voor een naadloze workflow.

 • Camera-instellingen en firmware bijwerken

  Maak het instellen van je camera eenvoudig met EOS Utility. Werk de camera-instellingen bij, inclusief netwerk- en ftp-instellingen, synchroniseer de tijd en datum met de computer en installeer firmware-updates op de camera en lenzen.

 • Foto's en video's van je camera overzetten

  Gebruik EOS Utility om foto's en video's van een camera over te zetten naar een pc of Mac-computer. Selecteer bepaalde beelden, alle beelden of alleen beelden die je nog niet hebt overgezet.

Beschikbaar voor Mac en Windows

Download Canon EOS Utility-software

Gerelateerde artikelen

Wellicht vind je dit ook interessant…