image.canon 1.5.0

CANON CAMERA- EN PRINTER-APPS

IMAGE.CANON

Geniet van een naadloze overdracht van foto's en video's naar je apparaten en webservices, plus gratis cloudopslag, automatisch vanaf je Canon-camera1.

Naadloze mediaoverdracht en gratis opslag

Maak automatisch verbinding tussen je Canon-camera1 en de cloud, waar al je foto's en video's, inclusief RAW-bestanden en 4K-video's, gedurende 30 dagen veilig worden opgeslagen2 en automatisch worden overgebracht naar je apparaten en webservices. Bovendien kun je je bibliotheek op socialmediaformaat voor langere duur opslaan en is er 10 GB4 beschikbaar voor je belangrijkste originelen.

Meer dan alleen opslag

image.canon legt je foto's en video's naadloos vast en plaatst ze waar je ze nodig hebt. Zo kun je je verhalen vertellen aan vrienden, familie of een breder publiek.

Nieuwste functies

We voegen voortdurend meer functies toe om je foto's en video's te bewaren waar je ze nodig hebt, voor eenvoudige integratie met een groot aantal workflows, waaronder alle Google-fotoaccounts.

Image.canon verbindt je Canon-camera1 met de wereld.

Bekijk hoe image.canon je manier om foto's op te slaan, te verwerken en te delen kan transformeren. Geen kabels, omvangrijke harde schijven of kaartlezers vereist. Just you and your camera.

Opslaan en delen met image.canon

Naadloos uploaden naar de cloud is nog maar het begin van je verhaal.

 • image.canon 1.5.0

  Naadloos uploaden

  Automatisch van camera naar de cloud.1

 • image.canon 1.5.0

  30 dagen onbeperkte opslag

  Sla alles op totdat je het naar de opslag voor langere duur overbrengt.

 • image.canon 1.5.0

  Automatisch downloaden

  Download beelden automatisch om er lokaal aan te werken.

 • image.canon 1.5.0

  Beelden automatisch doorsturen

  Stuur door naar je Adobe-, Frame.io-, Flickr- of Google-platform.

 • image.canon 1.5.0

  Beeldverwerking via de cloud

  Deze krachtige tool verbetert de beeldkwaliteit.3

 • image.canon 1.5.0

  Opslaan voor langere duur

  Tot 10 GB onbeperkte opslag.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Automatische overdracht

  Vanaf 2020 kun je met Canon-camera's1 met Wi-Fi profiteren van automatische overdracht op de achtergrond naar image.canon, de plaats voor opslaan of bewerken in de cloud.

  De kern van het internet

  image.canon is meer dan alleen opslag. Je foto's worden automatisch of handmatig verzonden vanaf een Canon-camera1 met Wi-Fi, in een centrale hub voor naadloze levering.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Snelle verbindingen

  image.canon biedt snelle overdracht naar je favoriete webservices en je PC - of je nu cloudopslag nodig hebt voor familiefoto's of voor een professionele workflow.

  Gratis opslag

  Bewaar al je media, inclusief RAW-afbeeldingen en 4K-video's, gedurende 30 dagen2 – er is voldoende tijd om bestanden te downloaden op je apparaten en deze over te dragen naar je favoriete services. Afbeeldingen van sociale media worden gemaakt en opgeslagen in je persoonlijke bibliotheek. Geniet van 10 GB opslag voor langere duur voor je belangrijkste media.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Een man houdt een smartphone in de ene hand en een Canon-camera in de andere hand en kijkt naar het LCD-scherm van de camera.

  Handig, eenvoudig en intuïtief

  Eenvoudig en intuïtief - gemak vormt het hart van image.canon. Je kunt afbeeldingen eenvoudig sorteren zoals je wilt en probleemloos delen via sociale media of e-mail.

  Image.canon downloaden

  Volg de link om de image.canon-app te downloaden uit de store.

  Compatibel met alle Canon-camera's.

  Ontdek hier de volledige lijst met Canon-camera's die je kunt verbinden met image.canon.
  Ontdek meer

  Abonnementsservices

  Meer informatie over Canon's abonnementsservices voor beeldverwerking in de cloud met beeldverwerking via neuraal netwerk. Verwerk je RAW-opnamen met een hogere kwaliteit dankzij de leertechnologie op image.canon. Verwerk ook RAW-afbeeldingen in de cloud, net als RAW-verwerking op de camera.3
  Ontdek meer

  Support

  Op zoek naar deze software voor je Canon-product?
  Ontdek meer

  Gerelateerde producten

  Google Drive, Google Foto's, Google One en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC.. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io en logo's van deze diensten zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. Andere vermelde bedrijfsnamen, producten en diensten zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren.
  1. Niet alle Canon-camera's ondersteunen automatische overdracht op de achtergrond. Andere compatibele Canon-camera's met Wi-Fi bieden eenvoudige handmatige overdracht naar image.canon. Ga voor een volledige lijst met compatibele camera's naar https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Compatibele camera's moeten via Wi-Fi met internet zijn verbonden.
  2. Na 30 dagen worden originele beelden verwijderd, tenzij ze voor langere duur worden opgeslagen.
  3. Deze functie is een betaalde service en is alleen beschikbaar voor bepaalde Canon-camera's.
  4. Als deze service gedurende 1 jaar niet wordt gebruikt, worden alle beelden verwijderd, ongeacht de vervaldatum.