Handen die een smartphone vasthouden met afbeeldingen in de Camera Connect-app, de camera is op de achtergrond te zien op de tafel met eten en drinken.

CANON CAMERA- EN PRINTER-APPS

CANON?
CAMERA CONNECT-APP

Verbind je camera met je smartphone via Wi-Fi of Bluetooth en benut alle mogelijkheden optimaal.

CANON?
CAMERA CONNECT-APP

Haal meer uit je camera met de Canon Camera Connect-app

Verbind en bedien je camera op creatieve en dynamische wijze vanaf een compatibele smartphone of tablet. Blijf bovendien up-to-date door de nieuwste firmwareversies te downloaden1, allemaal via één essentiële Canon-app.

De voordelen

Verbind je Canon-camera met je smartphone of tablet voor heel veel nieuwe mogelijkheden.

 • CAMERABEDIENING OP AFSTAND

  Nabewerken en aanpassen

  Kadreer de opname en wijzig de camera-instellingen en belichtingswaarden vanaf je telefoon.

 • DOWNLOADEN

  Onderweg downloaden en delen

  Maak verbinding met je smartphone of tablet en selecteer foto's of video's die je vanaf je camera wilt overzetten. Deel deze vervolgens zonder kabel of gedoe met klanten via sociale media of e-mail.

 • FIRMWARE

  Up-to-date blijven dankzij firmware-updates1

  Zorg ervoor dat je camera en lenzen perfect werken met de nieuwste firmwareversies, die vaak nieuwe functies bevatten. Werk de firmware onderweg en op afstand bij via je smartphone, dus zonder een pc te gebruiken.

 • AFSTANDSBEDIENING VIA BLUETOOTH

  Fotograferen en opnemen op afstand

  Blijf zelf buiten beeld en activeer je camera op afstand via de gebruiksvriendelijke afstandsbedieningsfunctie via Bluetooth.

 • LOCATIE-INFORMATIE

  Je opnamen geotaggen

  Als je camera geen ingebouwde GPS heeft, gebruik je de positiegegevens van je telefoon en voeg je locatie-informatie toe aan je foto's. Hierdoor kun je ze later sneller catalogiseren en voorzien van bijschriften.

 • BEKIJKEN EN LABELEN

  Onderweg je foto's bekijken

  Maak verbinding met je camera terwijl die in je tas zit en bekijk de foto's op je telefoon. Voorzie de beste foto's op je telefoon van een label of verwijder mislukte foto's, zodat je sneller foto's kunt downloaden en bewerken als je weer thuis bent.

Kijk goed en ontdek de duidelijke voordelen

Canon Camera

CAMERABEDIENING OP AFSTAND

Fotograferen en opnemen op afstand

Dankzij de afstandsbediening beschik je over nieuwe creatieve opties voor je foto's en video's. Denk bijvoorbeeld aan schuw wildlife, landschappen waarvoor een lange sluitertijd nodig is, een spontane selfie of zelfs vloggen. Bekijk op afstand de Live View op je apparaat, waarbij je veel camera-instellingen kunt aanpassen. Of bedien in een studio-omgeving de flitsers op afstand met de ST-E10 Speedlite Transmitter. En als je in de bulbmodus met nog langere sluitertijden werkt, kun je cameratrillingen voorkomen door de sluiter via de app te bedienen.

DOWNLOADEN

Downloaden, beoordelen en delen

Verbind je smartphone of tablet en selecteer foto's of zet alle foto's automatisch over naar het apparaat. Je kunt kiezen dat je foto's wilt openen in andere Canon-apps, zoals Digital Photo Professional Express om ze te bewerken of de Canon Print-app om ze te printen. Het is ook eenvoudig om video's over te zetten vanaf je camera, zonder kabels of gedoe, in een gestroomlijnde workflow. De grootte van de video's wordt aangepast, zodat je ze onderweg gemakkelijker kunt delen. En zodra de camera is gekoppeld met je smartphone, kun je de foto's in de camera vanaf je smartphone benaderen en bekijken, zelfs als de camera is uitgeschakeld. Foto's kunnen in de oorspronkelijke grootte naar je smartphone worden overgezet, maar ook in een gewijzigde grootte, zodat je ze meteen kunt delen via sociale media.

Canon Camera
Canon Camera

GEOTAG

Nauwkeurige locatie-informatie

Door je smartphone te verbinden met de Canon Camera Connect-app activeer je de GPS-functie van je telefoon. Dus als je Canon-camera niet over deze functie beschikt, kun je je reis nog steeds in kaart brengen en vastleggen, waar je ook bent. Je kunt zelfs de klok van de camera eenvoudig instellen wanneer je door verschillende tijdzones reist.

FIRMWARE-UPDATES

Houd je camera up-to-date

Zorg ervoor dat je over de nieuwste firmware voor je camera en lenzen beschikt dankzij meldingen over nieuwe updates die je rechtstreeks in de app ontvangt. Download en installeer de nieuwe camerafirmware via je telefoon zonder een computer gebruiken of kaarten te verwijderen. Zo weet je zeker dat je camera altijd de nieuwste firmware bevat, waar je ook bent, en dat je over de nieuwste functies beschikt.1

Canon Camera

Canon Camera Connect-app downloaden

De Camera Connect-app is gratis te downloaden op je apparaat. Ga naar de App Store of Google Play en zoek op 'Canon Camera Connect'. Raadpleeg de relevante app-pagina voor alle informatie over compatibiliteit.

Informatie over compatibiliteit

1Via de Canon Camera Connect-app kunnen gebruikers de firmware op hun Canon-camera's bijwerken. Deze functie werkt alleen bij firmware-updates voor de EOS R3, PowerShot Zoom en producten die vanaf 2022 worden geïntroduceerd.

Gerelateerde artikelen