CANON CAMERA- EN PRINTER-APPS

CANON
CAMERA CONNECT v3

Verbind je Canon-camera met je smartphone of tablet voor heel veel nieuwe mogelijkheden.

Verbinden. Controle. Creatie.

Verbind en bedien je camera vanaf een compatibele smartphone of tablet met een app die verschillende functies bevat en je essentiële informatie geeft om jouw creatieve visie te verbeteren.

Eén app, veel voordelen

Maak de nieuwe Canon Camera Connect v3-app onderdeel van je creatieve workflow, zodat je beschikt over de nieuwste firmwarereleases, foto's kunt downloaden, opnamen op afstand kunt maken en nog veel meer.

Nieuwste updates

 • STATUSDISPLAY VAN CAMERA

  Aanraken en selecteren

  Personaliseer de app met een foto en de naam van uw camera en veeg naar links of rechts om meer toe te voegen.

 • GEBIED FUNCTIEKNOP

  Besturen en downloaden

  Maak verbinding met je smartphone of tablet en selecteer foto's of video's die je vanaf je camera wilt overzetten. Deel deze vervolgens zonder gedoe met klanten via sociale media of e-mail.

 • APPS EN FIRMWARE

  Eenvoudige toegang tot apps

  Gebruik snelkoppelingen voor je favoriete apps en zorg ervoor dat je camera en lenzen perfect werken met de nieuwste firmwareversies, die vaak nieuwe functies bevatten.

De app die je meer geeft

Bekijk deze korte video om te leren waarom Canon Camera Connect de essentiële app is voor je Canon-camera.

Belangrijkste voordelen

 • FRAMEN EN AANPASSEN

  Nabewerken en aanpassen

  Kadreer de opname en wijzig de camera-instellingen en belichtingswaarden vanaf je telefoon.

 • ONDERWEG DELEN

  Downloaden en delen

  Maak verbinding met je smartphone of tablet en selecteer foto's of video's die je vanaf je camera wilt overzetten. Deel deze vervolgens zonder gedoe met klanten via sociale media of e-mail.

 • DIRECTE UPDATES

  Up-to-date blijven dankzij firmware-updates

  Zorg ervoor dat je camera en lenzen perfect werken met de nieuwste firmwareversies, die vaak nieuwe functies bevatten. Werk de firmware onderweg en op afstand bij via je smartphone, dus zonder een computer te gebruiken.

 • AFSTANDSBEDIENING VIA BLUETOOTH

  Fotograferen en opnemen op afstand

  Blijf zelf buiten beeld en activeer je camera op afstand via de gebruiksvriendelijke afstandsbedieningsfunctie via Bluetooth.

 • LOCATIE-INFORMATIE

  Je opnamen geotaggen

  Als je camera geen ingebouwde GPS heeft, gebruik je de positiegegevens van je telefoon en voeg je locatie-informatie toe aan je foto's. Hierdoor kun je ze later sneller catalogiseren en voorzien van bijschriften.

 • BEKIJKEN EN LABELEN

  Onderweg je foto's bekijken

  Maak verbinding met je camera terwijl die in je tas zit en bekijk de foto's op je telefoon. Voorzie de beste foto's op je telefoon van een label of verwijder mislukte foto's, zodat je sneller foto's kunt downloaden en bewerken als je weer thuis bent.

 • Canon Camera

  CAMERABEDIENING OP AFSTAND

  Fotograferen en opnemen op afstand

  Dankzij de afstandsbediening beschik je over nieuwe creatieve opties voor je foto's en video's. Denk bijvoorbeeld aan schuw wildlife, landschappen waarvoor een lange sluitertijd nodig is, een spontane selfie of zelfs vloggen. Bekijk op afstand de Live View op je apparaat, waarbij je veel camera-instellingen kunt aanpassen. Of bedien in een studio-omgeving de flitsers op afstand met de ST-E10 Speedlite Transmitter. En als je in de bulbmodus met nog langere sluitertijden werkt, kun je cameratrillingen voorkomen door de sluiter via de app te bedienen.

  DOWNLOADEN

  Downloaden, beoordelen en delen

  Verbind je smartphone of tablet en selecteer foto's of zet alle foto's automatisch over naar het apparaat. Je kunt kiezen dat je foto's wilt openen in andere Canon-apps, zoals Digital Photo Professional Express om ze te bewerken of de Canon Print-app om ze te printen. Het is ook eenvoudig om video's over te zetten vanaf je camera, zonder kabels of gedoe, in een gestroomlijnde workflow. De grootte van de video's wordt aangepast, zodat je ze onderweg gemakkelijker kunt delen. En zodra de camera is gekoppeld met je smartphone, kun je de foto's in de camera vanaf je smartphone benaderen en bekijken, zelfs als de camera is uitgeschakeld. Foto's kunnen in de oorspronkelijke grootte naar je smartphone worden overgezet, maar ook in een gewijzigde grootte, zodat je ze meteen kunt delen via sociale media.

  Canon Camera
  Canon Camera

  GEOTAG

  Nauwkeurige locatie-informatie

  Door je smartphone te verbinden met de Canon Camera Connect-app activeer je de GPS-functie van je telefoon. Dus als je Canon-camera niet over deze functie beschikt, kun je je reis nog steeds in kaart brengen en vastleggen, waar je ook bent. Je kunt zelfs de klok van de camera eenvoudig instellen wanneer je door verschillende tijdzones reist.

  FIRMWARE-UPDATES

  Houd je camera up-to-date

  Zorg ervoor dat je over de nieuwste firmware voor je camera en lenzen beschikt dankzij meldingen over nieuwe updates die je rechtstreeks in de app ontvangt. Download en installeer de nieuwe camerafirmware via je telefoon zonder een computer gebruiken of kaarten te verwijderen. Zo weet je zeker dat je camera altijd de nieuwste firmware bevat, waar je ook bent, en dat je over de nieuwste functies beschikt.

  Canon Camera

  Canon Camera Connect v3 downloaden

  De Camera Connect-app is gratis te downloaden op je apparaat. Ga naar de App Store of Google Play en zoek op 'Canon Camera Connect'.

  Raadpleeg de relevante app-pagina voor alle informatie over compatibiliteit.

  Informatie over compatibiliteit

  Via de Canon Camera Connect-app kunnen gebruikers de firmware op hun Canon-camera's bijwerken. Deze functie werkt alleen bij firmware-updates voor de EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom en producten die sinds 2022 op de markt zijn.

  Support

  Op zoek naar deze software voor je Canon-product?

  Gerelateerde artikelen