Interchangeable Lens Cameras

Camera's met verwisselbare lens

Maak kennis met Canon's camera's met verwisselbare lenzen en ontdek nieuwe creatieve manieren om je onderwerp vast te leggen.

Ontdek EOS R

Het EOS R SystemBaanbrekende Canon-technologie vormt de kern van het EOS R System, dat nieuwe lenzen en snellere scherpstelling introduceert. Het systeem werkt samen met het volledige EOS System van EF- en EF-S-lenzen via adapters en Speedlite-flitsers en -accessoires.

Ontdek het EOS R System

DSLR-camera'sDe ongeëvenaarde DSLR-camera's van Canon bieden een groot dynamisch bereik. Zo blijven details behouden in lichte en schaduwpartijen en worden foto's met weinig ruis genomen. Daarnaast zorgt de geringe scherptediepte voor prachtige portretten. Deze camera's zijn gemaakt voor professionele resultaten bij elke foto die je neemt.

Ontdek de DSLR-serie

Compacte systeemcameraCanon's EOS M-systeemcamera's combineren het beste van de compact- en DSLR-camera's van Canon. Zo maak je foto's en video's van fantastische kwaliteit, boordevol details, kleur en sfeer, zelfs bij weinig licht.

Ontdek de EOS M-serie systeemcamera's

Vind het systeem dat bij je past

Al langer dan 30 jaar zet het legendarische EOS-systeem fotografen en filmmakers op voorsprong. Met de camera's en lenzen van Canon is de weg naar meer creativiteit nog nooit zo makkelijk begaanbaar geweest.

ONTDEK MEER

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Alle lenzen

Canon-lenzen zijn wereldberoemd om de haarscherpe, heldere en prachtige foto's vol kleur en contrast. De combinatie van het vakmanschap van Canon met de nieuwste optische technologie zorgt voor foto's en films van superieure kwaliteit.

Nu ontdekken

All lenses

Weet je niet welk model je moet kiezen?

Gebruik de Canon camera-zoekfunctie en vind de camera die bij je past.

Vind mijn camera

Canon DSLR camerazoekfunctie

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan

  • Canon
  • Camera's
  • Camera's met verwisselbare lens - Systeem- en compactcamera's