Camera's met verwisselbare lens

Maak kennis met Canon's camera's met verwisselbare lenzen en ontdek nieuwe creatieve manieren om je onderwerp vast te leggen.
BEKIJK HET ASSORTIMENT
Canon Camera

Camera's met verwisselbare lens

Verregaande flexibiliteit wanneer nodig

Camera's met verwisselbare lenzen, zoals EOS DSLR- en -systeemcamera's, kunnen worden gebruikt met een breed scala aan verschillende lenzen, van snelle en heldere ultrabrede lenzen met veel details tot verreikende telefoto’s die je wereld dichterbij brengen, en bieden een groter platform voor creativiteit.
Onze nieuwste producten

Productassortiment en filter voor camera's met verwisselbare lens

Hulp nodig?

De USB- en HDMI-streamingkits werken met een reeks geselecteerde EOS- en PowerShot-camera's, maar om het eenvoudiger te maken heeft Canon een koopwijzer samengesteld waarmee je de Canon-camera kunt vinden die bij jou past.
Ontdek meer

Laat je inspireren

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Wat is het beste EOS System voor mij?

Elke camera met een verwisselbare lens uit de EOS-serie biedt een reeks functies en voordelen die zijn ontworpen om je te helpen bij het maken van je foto's of films.

Canon Camera

Wellicht vind je dit ook interessant...

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.