IMAGING-OPLOSSINGEN

Biometrie

Het vastleggen van gezichten voor identiteitsbewijzen, beveiligingspassen en HR-toepassingen staat of valt met nauwkeurige en betrouwbare informatie. Dankzij sensoren met hoge resolutie en een subliem assortiment lenzen maken Canon-camera's en bijbehorende workflowoplossingen deze taak eenvoudig en efficiënt.
Canon Camera

Identificeren en verifiëren

Biometrische informatie kan, in tegenstelling tot wachtwoorden, niet worden vergeten, uitgewisseld of vervalst. Het succesvol vastleggen van een gezicht is afhankelijk van een combinatie van bewezen imaging-technologieën en superieure software die met één druk op de knop snelle resultaten levert. Daarom worden Canon's camera's, flitssystemen, SELPHY-printers en lenzen door organisaties en bedrijven over de hele wereld gebruikt om gezichtsgegevens voor HR-afdelingen, beveiligingspassen en bezoekerspassen vast te leggen. Deze apparaten worden samen met scanners voor het scannen van identiteitsbewijzen geïntegreerd in workflowoplossingen om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

 • VOORDELEN

  Leg alle details vast

  Leg beelden vast tot in levensechte details met natuurgetrouwe kleuren en uitstekende scherpte dankzij Canon's sensoren met hoge resolutie, en print het onderwerp nauwkeurig met SELPHY-printers.

 • VOORDELEN

  Indrukwekkende workflowoplossingen

  Uitstekende integratie in uw bestaande workflow dankzij Canon's SDK-oplossingen die de camera aan uw behoeften aanpassen.

 • VOORDELEN

  Connectiviteit met moeiteloze bediening

  Profiteer van naadloze camerabediening met consistente open-source SDK via USB met nauwkeurige synchronisatie en afstandsbediening via een smartphone met Canon's Camera Control API (CAPI).

Hoe biometrie uw organisatie kan helpen

Bekijk de vele toepassingen waarin Canon-camera's biometrische beelden kunnen vastleggen en de beveiliging kunnen verbeteren.

 • SECTOR

  Beveiligingspassen

  Maak gedetailleerde, duidelijke en scherpe foto's van personeel en bezoekers voor beveiligingstags.

 • VOORDELEN

  ID-documenten printen

  Eenvoudige imaging-oplossing die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in een bredere workflow voor het vastleggen van biometrische gegevens, met inachtneming van de voorschriften.

 • VOORDELEN

  Services voor identiteitsbewijzen

  Canon en SELPHY-printers bieden de detailhandel een oplossing voor identiteitsbewijzen, van paspoorten tot rijbewijzen en alles daartussenin.

 • VOORDELEN

  Evenementenpassen

  Produceer evenementenpassen met Canon's assortiment camera's en printers plus lenzen die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden.

 • Waarom Canon?

  Canon is al meer dan 80 jaar toonaangevend op het gebied van imaging. Canon is de belangrijkste leverancier van digitale imaging-oplossingen voor consumenten, business-to-business en industriële toepassingen, variërend van SDK-toepassingen voor camera's voor commercieel en medisch gebruik en de overheid tot professionele camera's en lenzen, met een ongeëvenaarde back-up- en supportservice.

  Gerelateerde oplossingen

  Canon heeft een enorme ervaring met alle aspecten van industriële, zakelijke en commerciële fotografie, van volledig geautomatiseerde all-in-one handelsworkflows tot medisch imaging en scannen.

 • IMAGING-OPLOSSINGEN

  Canon Developer Programme

  Canon's nieuwste ondersteuningswebsite voor ontwikkelaars staat boordevol nuttige informatie voor de community van softwareontwikkelaars, of het nu gaat om zakelijke oplossingen of om digitale beeldverwerking.

 • IMAGING-OPLOSSINGEN

  3D-fotogrammetrie

  3D-fotogrammetrie is het proces waarin aan de hand van foto's metingen worden verricht. Hiermee kunt u snel en eenvoudig fysieke items scannen, bewerken en reproduceren.

 • IMAGING-OPLOSSINGEN

  Photobooth

  Een all-in-one imaging-station biedt een snelle en eenvoudige manier om een portret vast te leggen tijdens allerlei evenementen en situaties. Poseer, druk op de knop en ontvang een print in slechts enkele seconden.

 • IMAGING-OPLOSSINGEN

  Commerciële fotografie en videografie

  Ontdek hoe de fashionbranche dagelijks duizenden overtuigende productfoto's genereert.

 • IMAGING-OPLOSSINGEN

  Canon Medical

  Canon Medical Europe biedt een volledig assortiment oplossingen voor diagnostische medische beeldvorming, waaronder CT, MRI, röntgen, echografie en medische informatiesystemen.

 • Gerelateerde producten

 • Spiegelreflexcamera''s

  EOS 2000D

  Geniet van prachtige 24,1 Megapixel foto's en Full HD-video's. Vergroot uw creativiteit met deze leuke, eenvoudige spiegelreflexcamera.
 • Printers voor thuis

  SELPHY CP1300

  Stijlvol en draagbaar voor prachtige wireless fotoprints en pasfoto's vanaf compatibele smartphones, tablets en camera's.
 • Canon Camera

  INKT EN PAPIER

  Print met kleureninkt van hoge kwaliteit en papier van briefkaartformaat voor uw SELPHY-printer.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Neem je EOS overal mee naartoe met een uiterst draagbare standaardzoomlens.
 • Canon Camera

  ZAKELIJKE SCANNER

  Compact, betaalbaar en eenvoudig - CanoScan LiDE 300 is de ideale scanner voor thuis of op kantoor. Een lichtgewicht flatbedscanner met een slank ontwerp, 4 EZ-bedieningsknoppen en Auto Scan-technologie voor eenvoudig en probleemloos scannen.
 • WILT U MEER WETEN?

  Meer informatie nodig?

  Als u meer informatie wilt over de zakelijke oplossingen van Canon, klikt u op de Praat met Canon-link en vult u uw gegevens in. Daarna neemt iemand van Canon's speciale B2B-team voor professionele imaging-producten contact met u op.