IMAGING-OPLOSSINGEN

Software Development Kit (SDK)

Neem deel aan het Canon Developer Programme om je beeldworkflows te verfijnen en aan te passen met Canon's geavanceerde technologie om je organisatie verder te brengen.

Software Development Kit (SDK)

De voordelen van de Canon SDK

Canon heeft veel geïnvesteerd in het aanbieden van de meest rendabele en flexibele route naar hoogwaardige fotografie. Met de voordelen van de EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) kunnen gebruikers camera's van Canon op afstand bedienen vanaf een pc met Windows of Mac en dezelfde code gebruiken op alle compatibele Canon-camera's. De nieuwe Camera Control API (CCAPI) omvat meerdere platformen en maakt draadloos gebruik mogelijk in elke omgeving, zoals Windows, Mac, Android, iOS of Linux, om te profiteren van ondersteuning voor meerdere platformen voor snelle ontwikkeling.

 • alt text

  VOORDELEN

  Opnamen op afstand

  De camera detecteren, aansluiten en activeren.

 • alt text

  VOORDELEN

  Live View-monitoring

  Controleer het onderwerp op belichting en compositie

 • alt text

  VOORDELEN

  Beeldoverdracht

  Download en verwijder afbeeldingen en formatteer kaarten

 • alt text

  VOORDELEN

  Camera-instellingen

  Controleer en wijzig camera-instellingen, inclusief sluitertijd, diafragma en ISO

Hoe het werkt

EDSDK en CCAPI zijn API's (Application Programming Interfaces) die de controle over de camerafunctionaliteit openstellen aan softwareauteurs om oplossingen te bieden aan de bedrijven waarvoor ze werken of waar ze eigenaar van zijn. De mogelijkheid om camerabesturing in hun softwaretoepassingen te integreren, betekent dat de besturing van de camera automatisch kan worden beheerd om beelden te genereren en gegevens direct over te zetten. Deze stroomlijning van de end-to-end processen verlaagt de kosten en bespaart tijd.

Word lid van Canon's developer portal

Met het Canon Developer Programme kunnen externe organisaties en ontwikkelaars van allerlei soorten de SDK downloaden en verbinding maken met producten en technologie van Canon. Bovendien ontvang je waardevolle ondersteuning en advies.

Werk samen met Canon

Geregistreerde ontwikkelaars hebben toegang tot gedetailleerde documentatie en API-informatie en kunnen deze downloaden. Ze kunnen ook een speciale softwarebibliotheek gebruiken en met andere gebruikers werken. Deze technische bronnen zijn bedoeld voor software-engineers om op maat gemaakte toepassingen met veel functies voor de producten van Canon te bouwen.

alt text

INFORMATIE OVER CANON

Waarom Canon?

Canon is al meer dan 80 jaar de toonaangevende naam in beeldverwerking. Canon is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale beeldverwerking voor consumenten, bedrijven en professionals. Beeldverwerking vormt de kern van Canon en Canon streeft ernaar mensen te helpen hun mogelijkheden te vernieuwen door middel van hoogwaardige foto's en video's.

In een studio stelt een man een studiolamp af die een handtas belicht, terwijl een collega die aan een bureau zit het beeld van de handtas in software op een monitor bekijkt.

HEB JE HULP NODIG?

Wil je meer weten over dit product?

Related articles