IMAGING-OPLOSSINGEN

SOFTWARE DEVELOPMENT KIT (SDK)

Neem deel aan het Canon Developer Programme om je beeldworkflows te verfijnen en aan te passen met Canon's geavanceerde technologie om je organisatie verder te brengen.
AANMELDEN ONTDEK MEER
SDK

De voordelen van de Canon SDK

Canon heeft veel geïnvesteerd in het aanbieden van de meest rendabele en flexibele route naar hoogwaardige fotografie. Bedien camera's op afstand via Windows, Mac, Raspberry Pi OS of Ubuntu met de EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) en gebruik dezelfde code op alle compatibele Canon-camera's. De nieuwe Camera Control API (CCAPI) omvat meerdere platformen en maakt draadloos gebruik mogelijk in elke omgeving, zoals Windows, Mac, Android, iOS of Linux, om te profiteren van ondersteuning voor meerdere platformen voor snelle ontwikkeling.

 • SDK

  VOORDELEN

  Opnamen op afstand

  De camera detecteren, aansluiten en activeren.

 • SDK

  VOORDELEN

  Live View-monitoring

  Controleer het onderwerp op belichting en compositie.

 • SDK

  VOORDELEN

  Beeldoverdracht

  Download en verwijder afbeeldingen en formatteer kaarten.

 • SDK

  VOORDELEN

  Camera-instellingen

  Controleer en wijzig camera-instellingen, inclusief sluitertijd, diafragma en ISO.

Ontdek hoe de Canon SDK jouw bedrijf kan helpen.

Bekijk Canon's video voor meer informatie over belangrijke technologieën en functies, waarom ze nuttig zijn en hoe ze je kunnen helpen je workflow te verbeteren.
BEKIJK DE VIDEO
SDK

Hoe het werkt

EDSDK en CCAPI zijn API's (Application Programming Interfaces) die de controle over de camerafunctionaliteit openstellen aan softwareauteurs om oplossingen te bieden aan de bedrijven waarvoor ze werken of waar ze eigenaar van zijn. De mogelijkheid om camerabesturing in hun softwaretoepassingen te integreren, betekent dat de besturing van de camera automatisch kan worden beheerd om beelden te genereren en gegevens direct over te zetten. Deze stroomlijning van de end-to-end processen verlaagt de kosten en bespaart tijd.

Word lid van Canon's developer portal

Met het Canon Developer Programme kunnen externe organisaties en ontwikkelaars van allerlei soorten de SDK downloaden en verbinding maken met producten en technologie van Canon. Bovendien ontvang je waardevolle ondersteuning en advies.

Werk samen met Canon

Geregistreerde ontwikkelaars hebben toegang tot gedetailleerde documentatie en API-informatie en kunnen deze downloaden. Ze kunnen ook een speciale softwarebibliotheek gebruiken en met andere gebruikers werken. Deze technische bronnen zijn bedoeld voor software-engineers om op maat gemaakte toepassingen met veel functies voor de producten van Canon te bouwen.

SDK

Waarom Canon?

Canon is al meer dan 80 jaar de toonaangevende naam in beeldverwerking. Canon is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale beeldverwerking voor consumenten, bedrijven en professionals. Beeldverwerking vormt de kern van Canon en Canon streeft ernaar mensen te helpen hun mogelijkheden te vernieuwen door middel van hoogwaardige foto's en video's.
SDK

Functionaliteit

Het vastleggen van geweldige content is slechts het begin van een naadloze workflow. Delen is even belangrijk. Daarom beschikken Canon's SDK-oplossingen voor Canon-camera's over een uitstekende connectiviteit met apps en op maat gemaakte software, zodat je nog meer kunt bieden op al je platforms.

 • Een reeks camera's en lenzen voor elk budget en elke behoefte
 • Wi-Fi en USB in Canon's hele EOS-serie
 • Geheugenkaarten voor eenvoudig formatteren en verwijderen

Compatibiliteit en consistentie

Canon-camera's bieden consistente prestaties, een intuïtieve bediening en uitzonderlijke resultaten. Deel je werk met de rest van de wereld via geavanceerde opname- en streamingmogelijkheden.

 • Foto's en video's met een hybride oplossing
 • Consistente kleuren en scherpte van input tot output
 • Eenvoudige bediening met uitstekende aanpassingsmogelijkheden voor alle gebruikers

SDK
SDK

Beveiliging en betrouwbaarheid

Canon begrijpt dat uitvaltijd geld kost. Canon-camera's bieden bewezen betrouwbaarheid en werken ook onder uitdagende omstandigheden. Sluit je camera's aan via de AC-adapter of accu en gebruik deze jarenlang dankzij de legendarische duurzaamheid van Canon.

 • Het EOS- en EOS R-systeem biedt uitstekende betrouwbaarheid
 • Originele Canon-accu's zijn ontworpen voor langdurige prestaties
 • Speciaal technisch ondersteuningsteam met aftersales op maat

Veelgestelde vragen over SDK

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden? Canon's sectie met veelgestelde vragen staat voor je klaar.

Meer weten?

Volg de koppeling: een lid van Canon's speciale B2B-segmentteam voor professionele beeldverwerkingsproducten zal contact met je opnemen.

Wellicht vind je dit ook interessant…