PRO-VIDEO-OPLOSSINGEN

Films maken

Laat je ambities de vrije loop en leg de hele wereld vast in film. Wanneer creativiteit cruciaal is, kiezen filmmakers voor Cinema EOS voor uitzonderlijke beeldkwaliteit en controle

PRAAT MET ONS TEAM

HEB JE EEN GEREGISTREERD BEDRIJF?

Je kunt ook bij Canon terecht voor al je zakelijke vragen. Vul je gegevens in, dan kan een Canon-verkoopvertegenwoordiger contact met je opnemen.

Wat fotografeert jij?

Wat je project ook is, met het assortiment aan krachtige filmcamera's en -lenzen van Canon beschik je over ongeëvenaarde veelzijdigheid en kun je creatiever zijn.

 • Cinema

  Als alles draait om creativiteit, helpen de fantastische flexibiliteit en prestaties van het Cinema EOS System je om je creatieve visie tot leven te brengen.

 • Commercieel

  Wanneer je klanten perfectie eisen en de druk hoog is, kun je vertrouwen op de Canon Pro-video-oplossingen voor resultaten die indruk maken.

 • Muziekvideo

  Creatieve samenwerkingen met de muziekindustrie vereisen een speciaal talent - en de veelzijdigheid van Canon-video.

 • Documentaire

  Reageer snel op constant veranderende gebeurtenissen en onvoorspelbare verhalen. Jouw verhaal, op jouw manier verteld.

 • Indie-film

  Of je nu aan het begin van je creatieve carrière staat of een doorgewinterde filmmaker bent, met het Cinema EOS-systeem van Canon kun je je creatieve visie tot leven brengen.

 • Natuur / wildlife

  In de natuur vind je de spectaculairste bezienswaardigheden ter wereld. Als je maar één kans hebt om het moment vast te leggen, doe het dan met camera's en lenzen van Canon.

 • Nabewerking

  De referentiemonitors van Canon zijn voorzien van baanbrekende mogelijkheden die alle flexibiliteit bieden die je nodig hebt voor een verbluffend eindresultaat.


Nieuwste artikelen

 • ARTIKEL

  Een decennium Canon Cinema EOS

  Ontdek hoe Cinema EOS – van de EOS C300 tot en met de EOS C70 – in de afgelopen 10 jaar het maken van 10 uiteenlopende producties mogelijk heeft gemaakt.

 • ARTIKEL

  B-camera’s voor filmmakers: welke is voor jou de juiste?

  Ontdek de beste B-camera’s in de Canon-productlijn, van Cinema EOS-camera's en EOS-systeemcamera's tot professionele videocamera's en PTZ-camera's.

 • ARTIKEL

  Ontdek de magie van Canon's Cinema-objectieven

  De meervoudig bekroonde DoP Martin Christ blikt terug op een carrière waarin Canon een grote rol heeft gespeeld.

 • ARTIKEL

  Zien in het donker met de Canon ME20F-SH en EOS R5

  Hoe onderwaterspecialist en DoP Peter Zuccarini met Canon's speciale videocamera voor weinig licht in het pikkedonker kon filmen.

 • ARTIKEL

  3D LUT's gebruiken op de Canon EOS C70

  Met de Look File-functie van de EOS C70 kun je 3D LUT's op je video's toepassen, waarmee je creatieve vrijheid enorm toeneemt. Meer informatie over hoe 3D LUT's werken en worden ingesteld.

 • ARTIKEL

  Wat is belangrijk voor toekomstige filmmakers?

  Door uitdagingen aan te gaan, samen te werken en voorbij poortwachters te stappen, verleggen de jonge creatieve professionals Ashleigh Jadee, Jack Harries en Irene Cruz de grenzen van film.

 • FILMMAKING

  Creatief met kleur: sterker beeldmateriaal maken met Canon Log

  Filmmaker Ivan D'Antonio vertelt hoe hij Canon Log gebruikt om het beste uit zijn camera's te halen, zijn beeldmateriaal te verfijnen en zijn persoonlijke visie te realiseren.

 • ARTIKEL

  Het filmen van een Nollywood-hit met de EOS C500 Mark II

  Om zijn Netflix-hit Citation een bioscoopuitstraling te geven, koos regisseur en filmmaker Kunle Afolayan voor Cinema EOS en een paar Sumire Prime-objectieven.

 • Films maken

  Ontdek hoe deze klanten van Canon zowel in de studio als op locatie hoogwaardige videoproducties hebben geleverd die naadloos konden worden geïntegreerd tussen Canon-producten en nabewerkingsomgevingen.


  Canon Camera

  VIDEOCAMERA'S

  Cinema EOS-camera's

  Uitzonderlijke beeldkwaliteit, onbeperkte creatieve mogelijkheden.

  Canon Camera

  LENZEN

  Cinema EOS-lenzen

  De Cine-lenzen van Canon staan garant voor ongeëvenaarde optische prestaties, een fantastisch ontwerp en functies om aan de vereisten voor elke filmproductie te voldoen.

  Interchangeable Lens Cameras

  CAMERA'S

  Camera's met verwisselbare lens

  Maak kennis met Canon's camera's met verwisselbare lenzen en ontdek nieuwe creatieve manieren om je onderwerp vast te leggen.

  broadcast

  REFERETIEDISPLAYMONITORS

  PRO-displays

  Canon professionele 4K-referentiedisplays met breed kleurenspectrum en High Dynamic Range voor televisie- en filmproductie.

  Blijf up-to-date, meld je nu aan

  Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.