PRO-VIDEO-OPLOSSINGEN

Films maken

Laat je ambities de vrije loop en leg de hele wereld vast in film. Wanneer creativiteit cruciaal is, kiezen filmmakers voor Cinema EOS voor uitzonderlijke beeldkwaliteit en controle

PRAAT MET ONS TEAM

HEB JE EEN GEREGISTREERD BEDRIJF?

Je kunt ook bij Canon terecht voor al je zakelijke vragen. Vul je gegevens in, dan kan een Canon-verkoopvertegenwoordiger contact met je opnemen.

Wat fotografeert jij?

Wat je project ook is, met het assortiment aan krachtige filmcamera's en -lenzen van Canon beschik je over ongeëvenaarde veelzijdigheid en kun je creatiever zijn.


Nieuwste artikelen

 • De Canon Cinema EOS-serie.

  ARTIKEL

  Een decennium Canon Cinema EOS

  Ontdek hoe Cinema EOS – van de EOS C300 tot en met de EOS C70 – in de afgelopen 10 jaar het maken van 10 uiteenlopende producties mogelijk heeft gemaakt.

 • Een man filmt met een Canon XF605-camera waarop een microfoon is bevestigd. Op de achtergrond is een Canon PTZ-camera zichtbaar.

  ARTIKEL

  B-camera’s voor filmmakers: welke is voor jou de juiste?

  Ontdek de beste B-camera’s in de Canon-productlijn, van Cinema EOS-camera's en EOS-systeemcamera's tot professionele videocamera's en PTZ-camera's.

 • Twee mannen staan op een aangelegde houten boot, met achter hun een groot wateroppervlak. Een van hem stelt een Canon EOS C500 Mark II-camera af, de ander wijst naar iets in de verte.

  ARTIKEL

  Ontdek de magie van Canon's Cinema-objectieven

  De meervoudig bekroonde DoP Martin Christ blikt terug op een carrière waarin Canon een grote rol heeft gespeeld.

 • An underwater image of a cluster of dark yellow coral.

  ARTIKEL

  Zien in het donker met de Canon ME20F-SH en EOS R5

  Hoe onderwaterspecialist en DoP Peter Zuccarini met Canon's speciale videocamera voor weinig licht in het pikkedonker kon filmen.

 • How to use 3D LUTs on the Canon EOS C70

  ARTIKEL

  3D LUT's gebruiken op de Canon EOS C70

  Met de Look File-functie van de EOS C70 kun je 3D LUT's op je video's toepassen, waarmee je creatieve vrijheid enorm toeneemt. Meer informatie over hoe 3D LUT's werken en worden ingesteld.

 • Filmmaker en activist Jack Harries leunt op een houten tafel om een opname te maken met zijn Canon-camera met microfoon.

  ARTIKEL

  Wat is belangrijk voor toekomstige filmmakers?

  Door uitdagingen aan te gaan, samen te werken en voorbij poortwachters te stappen, verleggen de jonge creatieve professionals Ashleigh Jadee, Jack Harries en Irene Cruz de grenzen van film.

 • Twee schermers sparren in een ruimte met gedempt TL-licht, eentje met een zwart masker en de ander met een zilverkleurig masker.

  FILMMAKING

  Creatief met kleur: sterker beeldmateriaal maken met Canon Log

  Filmmaker Ivan D'Antonio vertelt hoe hij Canon Log gebruikt om het beste uit zijn camera's te halen, zijn beeldmateriaal te verfijnen en zijn persoonlijke visie te realiseren.

 • Nollywood-regisseur Kunle Afolayan naast een Canon Cinema EOS-camera op de set van zijn film Citation.

  ARTIKEL

  Het filmen van een Nollywood-hit met de EOS C500 Mark II

  Om zijn Netflix-hit Citation een bioscoopuitstraling te geven, koos regisseur en filmmaker Kunle Afolayan voor Cinema EOS en een paar Sumire Prime-objectieven.

 • Films maken

  Ontdek hoe deze klanten van Canon zowel in de studio als op locatie hoogwaardige videoproducties hebben geleverd die naadloos konden worden geïntegreerd tussen Canon-producten en nabewerkingsomgevingen.


  Canon Camera

  VIDEOCAMERA'S

  Cinema EOS-camera's

  Uitzonderlijke beeldkwaliteit, onbeperkte creatieve mogelijkheden.

  Canon Camera

  LENZEN

  Cinema EOS-lenzen

  De Cine-lenzen van Canon staan garant voor ongeëvenaarde optische prestaties, een fantastisch ontwerp en functies om aan de vereisten voor elke filmproductie te voldoen.

  Interchangeable Lens Cameras

  CAMERA'S

  Camera's met verwisselbare lens

  Maak kennis met Canon's camera's met verwisselbare lenzen en ontdek nieuwe creatieve manieren om je onderwerp vast te leggen.

  broadcast

  REFERETIEDISPLAYMONITORS

  PRO-displays

  Canon professionele 4K-referentiedisplays met breed kleurenspectrum en High Dynamic Range voor televisie- en filmproductie.

  Blijf up-to-date, meld je nu aan

  Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.

  Wellicht vind je dit ook interessant