A woman's hand holds one of a number of borderless prints of different sizes, on a tabletop next to a Canon Pixma-pro-200 printer.

Perfect voor gedurfd kleurgebruik: maak kennis met de Canon PIXMA PRO-200

Wil je probleemloos levendige foto's printen? Bekijk dan wat de Canon PIXMA PRO-200 allemaal kan.

Lees nu

Printing 8K video stills ARTIKEL

8K-video printen

Bruidsfotograaf Sanjay Jogia legt uit hoe hij met een imagePROGRAF PRO-300 prachtige prints maakt van 8K-videomateriaal dat is opgenomen met een Canon EOS R5.

15 October 2020
A man filming with the Canon EOS 5D Mark IV rigged for video. ARTIKEL

De beste Canon-camera's voor video

Op zoek naar camera's om video-opnamen te maken? Gebruikers en Canon-experts onderzoeken de beste keuze onder de DSLR-, systeem- en compactcamera's.

20 October 2020
An aerial photo of still turquoise waters flanked by tree-covered hillsides. ARTIKEL

8-stops IS: het verhaal achter de techniek

Met beeldstabilisatie van 8 stops hebben de EOS R5 en EOS R6 fotografiegeschiedenis geschreven. Lees verder om te leren hoe dat mogelijk was en wat er voor jou verandert.

13 October 2020
Hub Image ARTIKEL

Fotografen over het belang van zelfzorg

Twee professionele fotografen delen hun ervaring met stress en een burn-out en geven advies om je mentale welzijn te verbeteren.

09 October 2020
Life at 100 knots: filming high-speed powerboats ARTIKEL

Life at 100 knots: het filmen van snelle speedboten

Cameraregisseur Jonathan Constantinou combineerde een EOS C300 Mark II met een CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S-lens om een stabiel systeem voor één gebruiker te maken.

07 October 2020
Against a serene beach backdrop, filmmaker Jolade Olusanya smiles as he studies his footage, filmed on the Canon EOS C70. ARTIKEL

Videospecificaties Canon EOS C70 versus Canon EOS R5

Twee kleine, maar krachtige tools voor filmmakers. Maar hoe verhouden hun videofuncties zich tot elkaar en welke van de twee voldoet het beste aan jouw behoeften?

06 October 2020
A multiple exposure image of a doorframe outlined in red light. The shape appears to emerge from the sea and is set against a rocky backdrop. ARTIKEL

Haal alles uit meervoudige belichting

Fotografen Rob Payne en Matt Ben Stone laten een aantal creatieve toepassingen zien van de meervoudige belichtingsfunctie die op veel EOS-camera's te vinden is.

02 October 2020
The best Canon RF lenses for video ARTIKEL

De beste Canon RF-objectieven voor video

Met de introductie van de EOS C70 en EOS R5 verlegt Canon de grenzen van innovatie op het gebied van video-camera's. Maar welke RF-objectieven zijn nu de beste voor het maken van films?

01 October 2020
Hub Image Evenementen

Canon Vision: wat je niet mag missen

Canon organiseert voor de eerste keer een virtuele beurs, een interactieve omgeving met de nieuwste professionele videoproducten en -technologie.

09 September 2020
A woman's hands holding a colourful A3 print of chilli peppers on the output tray of a Canon PIXMA PRO-200 printer. PRINTEN

6 manieren waarop je met de nieuwe Canon PIXMA PRO-200 betere A3+-prints kunt maken

Ontdek hoe de nieuwe toonaangevende PIXMA PRO A3+-printer het eenvoudig maakt om digitale afbeeldingen om te zetten in levendige kunstwerken vol kleur in 90 seconden*.

22 October 2020
The game-changing technology of the past 10 years Evenementen

De belangrijkste technologie van het decennium

Brent Stirton, Ilvy Njiokiktjien en andere toonaangevende fotojournalisten onthullen de baanbrekende technologie die de grootste impact op hun werk heeft gehad.

02 September 2020
Meet the recipients of the 2020 Canon grants EVENTS

Maak kennis met de ontvangers van de Canon-beurs in 2020

Twee documentaireprojecten die in het teken staan van vrouwen, komen tot leven dankzij de Female Photojournalist Award en de inaugurele Video Grant van Canon.

19 August 2020
A Visa pour l'Image exhibition venue in Perpignan, France. ARTICLE

Wat mag je niet missen tijdens Visa pour l'Image 2020

Visa pour l'Image 2020 is een festival van primeurs, van gloednieuwe online screenings tot de ontvanger van de eerste Canon Video Grant.

10 August 2020
A Canon EOS R5 full-frame mirrorless camera. ARTIKEL

Canon EOS R5: 10 functies die je niet mag missen

Ontdek de functies die van de EOS R5 een gamechanger maken, waaronder de mogelijkheid om foto's met 45MP te maken met maximaal 20 fps en 8K RAW-videobeelden.

09 July 2020
A Canon EOS R6 camera on a desk next to a man typing on a laptop. ARTIKEL

Maak kennis met de baanbrekende hybride camera: de Canon EOS R6

Canon's assortiment van full-frame systeemcamera's is verrijkt met een hybride krachtpatser. Met maximaal 20 fps, 8-stops Combination IS, 4K 60p en uitstekende prestaties bij weinig licht.

09 July 2020
Canon reveals its new desktop A3+ pro photo printer NIEUWS

Canon onthult zijn nieuwe A3+ professionele desktopfotoprinter

Canon introduceert de compacte A3+ imagePROGRAF PRO-300-desktopprinter, met razendsnel kantloos printen en rijkere zwarttinten.

09 July 2020

Blijf up-to-date, meld je nu aan

Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.

NU AANMELDEN

Canon EOS C500 Mark II