Professional controlling a video camera in a studio environment

Productupgradeservices

De prestaties van je camera verbeteren

Fotografen, videografen en filmmakers kunnen de prestatiemogelijkheden van geselecteerde EOS-, Cinema EOS- en XA/XF-camera's upgraden of wijzigen en meer meeslepende verhalen vertellen met Canon's assortiment productupgrades met vaste prijzen. CPS-leden kunnen profiteren van de Fast Track-reparatietijden naargelang hun niveau.

Canon Log-update voor EOS 5D Mark IV

Ervaar verbeterd dynamisch bereik en eenvoudigere kleurcorrectie wanneer je films opneemt met behulp van de EOS 5D Mark IV met een Canon Log-upgrade, een onmisbare functie in Canon's Cinema EOS-serie.

Gedetailleerde opnamen bij weinig licht

Canon Log biedt een toename van 800% in dynamisch bereik en minimaliseert verlies van details in de donkerste en lichtste delen van het beeld. Een ISO-instelling van 400 levert het grootste dynamische bereik van 12 stops, ideaal voor het maken van opnamen bij moeilijke lichtomstandigheden.

A party of walkers enjoying the warmth of a fire during the night

Maximale vrijheid bij de nabewerking

Canon Log wijzigt beeldbewerkingsgegevens na het maken van de opnamen, waardoor videografen en filmmakers beelden die op andere camera's zijn gemaakt eenvoudig overeen kunnen laten komen in kleur en naadloos kunnen combineren in één kleurgradatieproces. Het reduceert ook ruis, vooral in schaduwpartijen die kunnen verschijnen tijdens de kleurcorrectie.

An editor viewing a film cut during post production

Prijsstelling

Deze service is beschikbaar bij Canon-centra voor service en reparatie en lokale CPS-geautoriseerde servicepartners.

Prijsstelling bij Canon-centra voor service en reparatie is:
€ 82,50

Prijsstelling bij CPS-geautoriseerde servicepartners kan variëren.
*Alle prijzen zijn exclusief btw en aanleveringskosten, maar inclusief retourzending en, indien van toepassing, kosten van serviceonderdelen.

Deze service is beschikbaar bij Canon-centra voor service en reparatie en lokale CPS-geautoriseerde servicepartners. Klik voor het dichtstbijzijnde centrum.

Ontdek andere services

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending bij onderhoud. Ook kunnen ze regelmatig gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Kom meer te weten en vraag het aan

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment