Canon-camera's

Ontdek het assortiment Canon-camera's en til je creativiteit naar een hoger niveau.
BEKIJK HET ASSORTIMENT
Canon Camera

Canon-camera's

Zoek de beste camera voor jou

Van chique en draagbare instant camera’s en compactcamera's met lichtgewicht, vaste lens tot DSLR's en systeemcamera's met geavanceerde functies — met het Canon-assortiment camera's kan iedereen creatief aan de slag.

De nieuwste Canon-producten
 • Interchangeable Lens Cameras

  CREATIEVE FLEXIBILITEIT

  Camera's met verwisselbare lens

  Camera's met verwisselbare lenzen, zoals EOS DSLR- en -systeemcamera's, kunnen worden gebruikt met een breed scala aan verschillende lenzen, van snelle en heldere ultrabrede lenzen met veel details tot verreikende telefoto’s die je wereld dichterbij brengen, en bieden een groter platform voor creativiteit.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LICHT EN DRAAGBAAR

  Digitale compactcamera's

  Ideaal voor dagelijks gebruik. Lichte en draagbare digitale camera's met vaste lens, variërend van eenvoudige mikken-en-klikken-opties tot professionele creatieve compactcamera's. Ideaal voor iedereen die een multifunctionele camera wil die er altijd klaar voor is om foto's te maken.

 • DRAAGBARE PRINTERS

  Instant camera's en printers in zakformaat

  Kies tussen 2-in-1-modellen met camera's en handige selfiespiegels of compacte draagbare printers met slimme aansluitingen op je smartphone of tablet – met beide opties kun je probleemloos vanuit de hand printen.

Nieuwe producten

De nieuwe Canon-camera's zijn ontworpen voor jouw passie voor fotografie en zijn voorzien van de allernieuwste beeldverwerkingsinnovaties, dankzij onze voortdurende toonaangevende investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een camera?

Gebruik Canon's camerawijzer en vind de camera die het beste bij je past.

Laat je inspireren

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

De weg die Canon heeft afgelegd in het vertellen van verhalen

Canon helpt al meer dan 80 jaar mensen verhalen te vertellen. Er zijn maar weinig mensen die meer innovaties en ontwikkelingen hebben meegemaakt dan Mike Burnhill, onze productspecialist met meer dan 11 jaar ervaring. We spraken met Mike over het heden, het verleden en de toekomst van Canon.

Canon Camera

Wellicht vind je dit ook interessant...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en productinfo.