Canon DSLR Cameras Hero

Camera's

Ontdek het assortiment Canon-camera's en til je creativiteit naar een hoger niveau

ONTDEK EOS R

Schitterende resultaten onder alle omstandigheden

Van chique en draagbare instant cameraprinters en compactcamera's met lichtgewicht, vaste lens tot DSLR's en systeemcamera's met geavanceerde functies — met het Canon-assortiment camera's kan iedereen creatief aan de slag.

Canon-camera's

Kies je camera uit het onderstaande Canon-assortiment

Uitwisselbaar vs vast

Assortiment

Camera's met verwisselbare lenzen bieden liefhebbers die meer flexibiliteit willen, een groter platform voor creativiteit omdat ze kunnen kiezen uit een breed scala aan lenzen die compatibel zijn met de camera. Van snelle ultragroothoeklenzen die alle details helder vastleggen tot telefoto's met een groot bereik die de wereld dichterbij brengen, het gebruik van verschillende lenzen is essentieel om je perfecte visie te kunnen bereiken.

Alles weergeven

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Gemaakt met EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Vast

Een camera met vaste lens wordt vaak omschreven als een compact- of bridgecamera. De lenzen van deze camera's kunnen niet worden verwisseld. In plaats daarvan hebben ze een ruimer bereik aan brandpuntsafstanden in één ingebouwde zoomlens. Deze draagbare, lichte camera's met vaste lens zijn ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor iedereen die in een oogwenk foto's wil kunnen maken met een multifunctionele camera.

Alles weergeven

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Nog steeds op zoek? Probeer Canon's productzoekers hieronder uit

Adembenemende details, creatieve vrijheid: Lees meer over de 4K-serie van Canon