Canon Camera

AANKONDIGING OVER ONTWIKKELING

Overtref.

Overstijg.

Leg snelheid vast op een manier die je niet eerder voor mogelijk hield. De EOS R3 is de nieuwe hoogwaardige high-speed systeemcamera voor een nieuw tijdperk in pro-sportfotografie en -filmmaking – binnenkort beschikbaar.

De nieuwe hoogwaardige, high-speed pro-systeemcamera.

Een camera die is ontworpen om op een nog nooit eerder vertoonde manier de snelst bewegende actie vast te leggen. Speciaal voor het vastleggen van snel bewegende onderwerpen. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van gebruikers van professionele sporten, door ultra-responsiviteit, hoge gevoeligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Meld je nu aan

Ontvang als eerder de nieuwste updates over de EOS R3 en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
EOS R3

Ongelooflijk snel

De EOS R3 komt eraan. De eerste EOS met een volledig nieuwe stacked BSI CMOS-sensor die is ontworpen door Canon en wordt gecombineerd met de kracht van de DIGIC X-beeldprocessor. Stel je een geheel nieuwe dimensie in hi-speed fotografie en videografie voor. Schiet 30 fps met volledige AF/AE-tracking en minimale beeldvervorming wanneer je een elektronische sluiter gebruikt.

EOS R3

Controle over alle bewegingen

Scherpstellen met de EOS R3 is naar een hoger niveau getild, waardoor je snel bewegende actie nauwkeuriger kunt volgen en scherpstellen. De volgende generatie Dual Pixel CMOS AF kan onderwerpen betrouwbaar volgen tot wel 30 fps. Canon is trots een nieuw onderwerp te kunnen toevoegen aan de AF-tracking in de EOS R3.

EOS R3

Ultra-responsief

Maak kennis met een nieuwe generatie fotografen die gebruikmaken van Canon's grensverleggende Eye Control AF-systeem. Dit AF Control-systeem is volledig opnieuw ontwikkeld voor de 21e eeuw. Stel je voor dat je het AF-punt met je ogen kunt selecteren en verplaatsen met behulp van de EOS R3-zoeker. Canon's Eye Control AF levert ongekende controle over AF. De op de EOS-1D-serie gebaseerde body van de EOS R3 maakt zeer intuïtieve bediening mogelijk tijdens de meest veeleisende professionele situaties.

EOS R3

Gemaakt voor professionals

De EOS R3 is net zo stof- en waterbestendig als de EOS-1D-serie en biedt hoogwaardige bescherming in de zware weersomstandigheden waarmee professionele fotografen regelmatig te maken krijgen. Maar wat nog beter is, hij beschikt over de geïntegreerde handgreep waar gebruikers van de EOS-1D-serie zo van houden en op vertrouwen.

EOS R3

Geavanceerde aansluitmogelijkheden

De EOS R3 is volledig compatibel met de recent aangekondigde Mobile File Transfer-app voor smartphones, een nieuwe manier om onderweg foto's te verzenden.

EOS R3

Systeem van de volgende generatie

Dankzij de RF-vatting beschikt de R3 over voorheen onbereikbare mogelijkheden: ongekende optische uitmuntendheid en ongeëvenaarde AF-prestaties.

Meld je nu aan

Ontvang als eerder de nieuwste updates over de EOS R3 en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwe RF-lenzen van Canon

Ontdek deze nieuwe lenzen voor het RF-systeem, ontworpen om naadloos samen te werken met de EOS R3 en alle EOS R-camera's, waardoor het niveau van fotogratie en filmmaking naar ongekende hoogten worden getild.

Ontdek meer

Het Canon EOS R-systeem biedt een volledig assortiment aan full-frame RF-lenzen van uitzonderlijke kwaliteit, waarbij de grote sensoren, de beeldverwerkingskwaliteit en vooruitgang in optische technologie optimaal worden benut.