Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professionele systeemcamera's opnieuw gedefinieerd

De jouwe. Tot je beschikking

Canon Inc. kondigt EOS R5 aan. Een professionele, full-frame systeemcamera die fotografen en filmmakers een scala aan baanbrekende nieuwe functies biedt.

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in het EOS R System

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de EOS R5 en de nieuwe RF-lenzen, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan

Een nieuw hoofdstuk in beeldkwaliteit

Nieuwe standaarden voor foto's met hoge resolutie en fenomenale 8K-videokwaliteit. De EOS R5 tilt beeldkwaliteit naar een geheel nieuw niveau voor foto's en video's met een ongelooflijke elektronische sluiter met 20 fps of een mechanische sluiter met 12 fps. De EOS R5 is perfect, verfijnd en gebouwd voor grootsheid.

A new era in image quality

Jij als filmer

Maak verbluffende video's in 8K en geniet van de nieuwe mogelijkheden om creatieve opnamen te maken. Met de EOS R5 til je het maken van een video naar een hoger niveau en ontdek je nieuwe manieren om jouw verhaal te vertellen. De camera heeft een sensorgrootte van 8K met tot wel 30p aan interne videoprestaties met Dual Pixel AF in alle 8K-modi.

Be the filmmaker

Meer dan alleen gezichten

Op alles wordt vanaf nu scherpgesteld. Met de geavanceerde tracking AF voor dieren kan de EOS R5 het lichaam, gezicht of de ogen van honden, katten en vogels herkennen.

More than face value

Nieuwe normen op het gebied van stabiliteit

Voor het eerst wordt op een Canon-camera In Body Image Stabilization aangeboden, dat samenwerkt met RF-lenzen van Canon met IS, voor het ultieme op het gebied van trillingsvrije, superscherpe foto's en films. Filmen of fotograferen zonder statief in de wetenschap dat je altijd het mooiste en scherpste resultaat krijgt.

New standards in stability

Cloud-connectiviteit. En nog meer

Maak foto's en video's onderweg en zet ze over dankzij de ingebouwde Wi-Fi die kan worden gekoppeld aan de gloednieuwe image.canon-service van Canon. EOS R5 is compatibel met Auto Image Transfer, zodat je onderweg opnamen kunt maken en ze kunt bewerken of automatisch downloaden naar je thuiscomputer.

Cloud connected. And then some

Veelzijdig en flexibel

Kijk voor prestaties die ertoe doen onder de behuizing. Twee kaartsleuven zorgen voor een veel langere opnametijd. En omdat de EOS R5 deel uitmaakt van de ongelooflijke EOS R-serie, met de verbluffende RF-vatting die ultieme kwaliteit en flexibiliteit biedt, is deze camera ook compatibel met de ongelooflijke EF-lensserie van Canon dankzij een scala aan RF-EF-adapters voor naadloze integratie.

Versatile and adaptable

Wellicht vind je dit ook interessant…

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS-support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle reparatieservice en mogen gratis materiaal lenen (afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap).

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services