Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professionele systeemcamera's opnieuw gedefinieerd

De jouwe. Tot je beschikking

Canon Inc. kondigt EOS R5 aan. Een professionele, full-frame systeemcamera die fotografen en filmmakers een scala aan baanbrekende nieuwe functies biedt.

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in het EOS R System

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de EOS R5 en de nieuwe RF-lenzen, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan

HEB JE EEN GEREGISTREERD BEDRIJF?

Je kunt ook bij Canon terecht voor al je zakelijke vragen. Vul je gegevens in, dan kan een Canon-verkoopvertegenwoordiger contact met je opnemen.

IK HEB EEN BEDRIJF

Een nieuw hoofdstuk in beeldkwaliteit

Nieuwe standaarden voor foto's met hoge resolutie en fenomenale 8K-videokwaliteit. De EOS R5 tilt beeldkwaliteit naar een geheel nieuw niveau voor foto's en video's met een ongelooflijke elektronische sluiter met 20 fps of een mechanische sluiter met 12 fps. De EOS R5 is perfect, verfijnd en gebouwd voor grootsheid.

A new era in image quality

Jij als filmer

Maak verbluffende video's in 8K en geniet van de nieuwe mogelijkheden om creatieve opnamen te maken. Met de EOS R5 met volledige sensorbreedte en interne 8K RAW-opnamen tot 29,97 fps en 4K tot 119,88 fps* in 4:2:2 10-bits Canon Log of 4:2:2 10-bits HDR PQ, kun je de wereld van filmmaken compleet uitbreiden en dynamische nieuwe manieren ontdekken om je verhaal te vertellen.

*Externe opname is alleen beschikbaar tot 4K 59,94 fps

Be the filmmaker

Meer dan alleen gezichten

Op alles wordt vanaf nu scherpgesteld. Met de geavanceerde tracking AF voor dieren kan de EOS R5 het lichaam, gezicht of de ogen van honden, katten en vogels herkennen.

More than face value

Nieuwe normen op het gebied van stabiliteit

Voor het eerst wordt op een Canon-camera 5-assige In-Body Image Stabilization aangeboden, dat samenwerkt met RF-lenzen van Canon met IS om optische en In-Body Image Stabilization te combineren, voor het ultieme op het gebied van trillingsvrije, superscherpe foto's en films.

New standards in stability

Cloud-connectiviteit. En nog meer

Maak foto's en video's onderweg en zet ze over dankzij de ingebouwde Wi-Fi die kan worden gekoppeld aan de gloednieuwe image.canon-service van Canon. EOS R5 is compatibel met Auto Image Transfer, zodat je onderweg opnamen kunt maken en ze kunt bewerken of automatisch downloaden naar je thuiscomputer.

Cloud connected. And then some

Veelzijdig en flexibel

Kijk voor prestaties die ertoe doen onder de behuizing. Dankzij de krachtige combinatie van CFexpress- en SD UHS-II-kaartsleuven kun je langer opnamen maken. En omdat de EOS R5 deel uitmaakt van de ongelooflijke EOS R-serie, met de verbluffende RF-vatting die ultieme kwaliteit en flexibiliteit biedt, is deze camera ook compatibel met de ongelooflijke EF-lensserie van Canon dankzij een scala aan RF-EF-adapters voor naadloze integratie.

Versatile and adaptable

Wellicht vind je dit ook interessant…

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS-support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle reparatieservice en mogen gratis materiaal lenen (afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap).

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services