Work professionals in the ofifce usng uniFLOW online for print and scan managment.

Welkom bij je
Canon Business-account

Een Business-account is toegankelijk voor elke persoon die is geregistreerd als bedrijf of voor elk bedrijf dat Canon-apparatuur gebruikt.

De complete Canon-ervaring

Een Business-account biedt toegang voor meerdere gebruikers voor je teamleden, de mogelijkheid om je zakelijke producten op één plek te registreren, toegang tot abonnementen zoals CPS en nog veel meer.
Canon Camera

Je Business-account

Beheer je accountgegevens, gebruikers, producten en abonnementen, zoals CPS.

Productregistratie

Registreer je producten vandaag nog en ontvang handige handleidingen, firmware-updates, productnieuws en aanbiedingen.

Canon Camera
Canon Camera

Support

Dien service- en reparatieverzoeken in, voeg garantiebewijzen toe en krijg persoonlijke support.

Hoe het werkt

 • Toepassen

  Dien om te beginnen een aanvraag in voor een Business-account. Het proces duurt ongeveer 15 minuten en je hebt je relevante bedrijfsdocumenten nodig (zie de veelgestelde vragen hieronder).

 • Validatie en configuratie

  Je account wordt binnen twee werkdagen gevalideerd en geconfigureerd.

 • Wachtwoord opnieuw instellen

  Meld je na de validatie en configuratie aan bij je account met behulp van de e-mail die we je sturen voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

 • Klaar voor gebruik

  Begin je Business-account te gebruiken door producten te registreren, je account te delen met je team voor toegang door meerdere gebruikers en de services te gebruiken die je nodig hebt.

Een Canon Business-account aanvragen

Een beknopte handleiding voor het gebruik van een Canon Business-account.

MELD JE VANDAAG NOG AAN

Klaar om een Business-account te maken?

Vraag een Business-account aan om toegang te krijgen tot zakelijke services, producten te registreren, reparaties aan te vragen en nog veel meer.

Veelgestelde vragen

 • Een persoon die is geregistreerd als bedrijf of een bedrijf dat Canon-apparatuur gebruikt. Iedereen die niet in aanmerking komt (hobbyisten) kan zich aanmelden bij Canon Club.

 • Ga naar www.canon.nl/business-account en klik op Aanmelden. Het invullen van het formulier neemt ongeveer 15 minuten in beslag en het is verplicht om je zakelijke documenten zoals een btw-verklaring of een ander bedrijfsdocument te verstrekken.

 • Ja, kleine ondernemingen kunnen zich registreren en moeten een van deze documenten aanleveren: een factuur met bedrijfsnaam en -adres (meest recente factuur, mag niet ouder dan 3 maanden zijn), een belastingregistratiebewijs of een bewijs van inschrijving als eenmanszaak/zelfstandige. In het document moeten je bedrijfsnaam en zakelijk adres duidelijk worden vermeld.

 • Volgens de bedrijfsprocedures voor compliancy moeten we je Canon Business-account valideren met behulp van je officiële btw-registratiedocument.

  De reden hiervoor is dat je bij Canon een Business-account maakt waarmee je toegang krijgt tot exclusieve prijzen, oplossingen en services voor bedrijven.

  Sommige aangeboden services worden wereldwijd verkocht, dus moeten wij bevestigen dat het bedrijf geldig is voor het verleggen van de btw.

  Het document dat we aanvragen is niet voor iedereen beschikbaar. Hierdoor voorkomen we dat iemand anders een Business-account maakt met jouw gegevens.

 • Voor een bedrijf met btw-nummer moet je EEN van de volgende zaken aanleveren: een btw-verklaring waarop de bedrijfsnaam en het btw-nummer DUIDELIJK ZICHTBAAR zijn OF een factuur waarop het btw-nummer DUIDELIJK ZICHTBAAR is. Voor een kleine onderneming moet je EEN van deze documenten aanleveren: een factuur met bedrijfsnaam en -adres (meest recente factuur, mag niet ouder dan 3 maanden zijn), een belastingregistratiebewijs of een bewijs van inschrijving als eenmanszaak/zelfstandige. In het document moeten je bedrijfsnaam en zakelijk adres duidelijk worden vermeld. Als je je zorgen maakt over het delen van de gegevens van je klant bij het aanleveren van een factuur, kun je hun gegevens afschermen zodat alleen jouw bedrijfsnaam, -adres en btw-nummer duidelijk zichtbaar zijn voor ons.

 • Klanten kunnen onze aanmeldpagina hier bezoeken:
  https://businessaccount.canon-europe.com/

 • Het indienen van je aanvraag duurt ongeveer 15 minuten. Houd de documenten die je nodig hebt bij de hand.

Canon Camera

Blijf een stapje voor met Canon Professional Services

Behoud de voorsprong en maximaliseer de uptime met Canon Professional Services. De professionele productsupportservice die je helpt je bedrijf en apparatuur op koers te houden, ongeacht de obstakels.

Maak een Business-account, registreer je producten en selecteer een lidmaatschapsniveau dat aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

HEB JE HULP NODIG?

Wil je meer weten over deze service?