Canon 1D X Mark III

Canon EOS-1D X Mark III

Het leven zit vol unieke momenten. Leg er meer vast met de EOS-1D X Mark III en vertel je visuele verhaal aan de wereld.

Koop in de Canon Store

Galerij

Upgrade je kit met de nieuwste Canon producten

Fotografie zonder grenzen.

Als de omstandigheden zwaar zijn, met slecht licht en een enorme druk om te presteren, maak je met de EOS-1D X Mark III winnende foto's nog voordat de concurrentie klaar is om te klikken. Dit is de ultieme creatieve toolkit met uitstekende prestaties bij weinig licht, deep learning-AF en 5,5K RAW-video.

Canon EOS-1D X Mark III
Fast, precise and powerful without compromising quality

Snel, nauwkeurig en krachtig zonder in te leveren op kwaliteit:

Ontdek de voordelen van de Canon EOS-1D X Mark III

Video bekijken

Faster than fast. Quicker than quick.

Sneller dan snel. Sneller dan snel

Sommige momenten zijn uniek. Voorbij in een fractie van een seconde, eenmalig. Leg ze voor altijd vast met de EOS-1D X Mark III en neem op met maximaal 20 fps.

Ontdek meer.

Intelligent AF that will blow your mind

Intelligente AF die je versteld zal doen staan

Leg beelden vast met ongelooflijke helderheid en scherpte. Deep learning-AF-algoritmen herkennen allerlei situaties en kunnen zelfs gezichten volgen die afgedekt zijn door een bril of een helm.

Ontdek meer.

Remarkable quality in poor conditions

Opmerkelijke kwaliteit in slechte omstandigheden

Een DIGIC X-processor en een speciaal ontworpen sensor met 20 Megapixel zijn fantastisch bij weinig licht - tot ISO 102400, uitbreidbaar tot 819200. De EOS-1D X Mark III biedt een superieur dynamisch bereik.

Ontdek meer.

A formidable filmmaking machine

Een geweldige filmmaker

Als het op video aankomt, past de EOS-1D X Mark III in vrijwel elke workflow. Leg full-frame 4K 60p of 5,5K RAW-opnamen vast en ontdek een wereld aan nieuwe creatieve mogelijkheden.

Ontdek meer.

Blijf verbonden, blijf concurrerend

Of je nu in een met Ethernet uitgerust stadion bent of vlak voor een deadline foto's verzendt via Wi-Fi, met de EOS-1D X Mark III blijf je de concurrentie voor.

Ontdek meer.

Stay connected, stay competitive

Een uitbreiding van je creatieve geest

In de robuuste en betrouwbare EOS-1D X Mark III is het beste gecombineerd van Canon's DSLR-camera's en systeemcamera's. De bediening is zo intuïtief dat de camera zo onopvallend is als een camera maar kan zijn.

Ontdek meer.