EOS-1D X Mark III

Het beste is nog beter geworden – maak kennis met de EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. onthult het volgende niveau op het gebied van professionele DSLR-kwaliteit en -prestaties

De schoonheid van perfectie. Maak kennis met de EOS-1D X Mark III

Canon Inc. heeft de ontwikkeling van de EOS-1D X Mark III aangekondigd. Dit is de opvolger van de EOS-1D X Mark II: een professionele DSLR die over de hele wereld wordt gerespecteerd door sport- en wildlifefotografen.

Meld je aan als je geïnteresseerd bent in de EOS-1D X Mark III

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over EOS-1D X Mark III, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

NU AANMELDEN

Een nieuw tijdperk op het gebied van snelheid en nauwkeurigheid van de autofocus

De EOS-1D X Mark III is voorzien van een gloednieuwe AF-sensor met een 28 keer hogere resolutie dan zijn voorganger en geavanceerde AF-algoritmen met deep learning-technologie voor ongeëvenaarde focus tracking in elke situatie. En bij Live View en video is er het extra voordeel van Dual Pixel CMOS AF over ongeveer 90x100 procent van de sensor met 525 AF-gebieden. Met AF over een groter EV-bereik is scherpstellen nog nooit zo nauwkeurig en veelzijdig geweest.

A new era in autofocus speed and accuracy

Geweldige foto's en video

Met een nieuwe Canon CMOS-sensor en krachtige nieuwe DIGIC-verwerking wordt de beeldkwaliteit, zelfs bij hoge ISO-waarden, naar een nog hoger niveau getild. Plus 4K-video tot 60p en de optie om RAW- of 10-bits-video vast te leggen met Canon Log, intern opgenomen op CFexpress-kaarten. Een nieuwe heldere zoeker zorgt ervoor dat je je onderwerp realtime en zonder vertraging kunt volgen.

Outstanding stills and video

Zeer snelle communicatie met de camera

Het snel leveren van vastgelegde beelden is een essentiële volgende stap voor een professionele fotograaf. Daarom beschikt de EOS-1D X Mark III over Wi-Fi, Bluetooth Low Energy en GPS voor naadloze communicatie. De nieuwe EOS-1D X Mark III is ontworpen om sneller dan ooit te werken dankzij de dubbele overdrachtssnelheden van de EOS-1D X Mark II via de ingebouwde Ethernet-poort of via de optionele WFT-E9. Bovendien beschikt de nieuwe EOS-1D X Mark III over een verbeterde gebruikersinterface voor eenvoudigere en intuïtievere bediening.

High speed camera communications

Altijd klaar om te presteren, ongeacht de situatie

De EOS-1D X Mark III is aanzienlijk verbeterd om superieure prestaties te leveren en biedt niet alleen een ongelooflijke framerate van 16 fps met de optische zoeker, maar ook 20 fps met de mechanische of elektronische sluiter in de Live View-modus met volledige AE en AF. De camera is ontworpen om op alle gebieden uit te blinken, met een aanzienlijk verbeterde accuduur dankzij de LP-E19-accu, nieuwe verlichte knoppen en een geheel nieuwe manier om AF-puntselectie te bedienen met de AF-ON-knop naast de multicontroller. En dat alles in een weerbestendige body van magnesiumlegering.

Always ready to perform, whatever the situation

Meld je aan als je geïnteresseerd bent in de EOS-1D X Mark III

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over EOS-1D X Mark III, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

NU AANMELDEN

Wellicht vind je dit ook interessant…

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS-support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle reparatieservice en mogen gratis materiaal lenen (afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap).

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services
  • Canon
  • Camera's
  • Het beste is nog beter geworden – maak kennis met de EOS-1D X Mark III