Spiegelreflexcamera''s

Canon EOS-1D X Mark II

20,2 Megapixel full-frame sensor. 61-punts AF-systeem. Tot 14fps. ISO tot 409.600.

Voordelen

 • Leg onderwerpen met uitzonderlijke beeldkwaliteit vast

 • Maak scherpe opnamen met fantastische AF-precisie

 • Betrouwbare high-speed prestaties om elk moment vast te kunnen leggen

 • Geavanceerde 4K-movies brengen jouw verhalen tot leven

 • High-speed beelduitvoer en beheer

Meer productinformatie

 • Een 20,2 Megapixel CMOS-sensor van Canon met groot dynamisch bereik en ISO-gevoeligheid, opties in de camera als lenscorrecties en geavanceerde RAW-bewerking, samen met Fine Detail Picture Style en verbeterde witbalansinstellingen, maken van de Canon EOS-1D X Mark II een camera die opnamen van fantastische kwaliteit maakt zodra de sluiterknop wordt ingedrukt.Geavanceerd intelligent scherpstellen via een AF-systeem dat een AI Servo AF III+ algoritme en een verbeterd EOS Intelligent Tracking and Recognition-systeem (EOS iTR) bevat waarmee snel en nauwkeurig scherpgesteld kan worden. Tot 61 verlichte AF-punten zijn beschikbaar, zelfs bij f/8, waarmee de nauwkeurigheid van scherpstellen wordt verhoogd wanneer teleconverters en lange objectieven worden gebruikt.De grenzen van high-speed opnamen maken worden verlegd omdat de EOS-1D X Mark II tot 14 fps kan schieten met volledig AF/AE tracking of tot 16 fps in Live View, dankzij de snelheid van DIGIC 6+ processoren en het nieuwe spiegelaandrijfsysteem. Met de volgende generatie CFast 2.0™-media kan de camera een continue opnamereeks maken tot XXX ongecomprimeerde 14-bits RAW-opnamen. Dankzij de robuuste body van magnesium en weerbestendige constructie kun je met deze camera zelfs in de meest barre omstandigheden opnamen maken.De kracht van 4K-resolutie brengt jouw verhalen tot leven. Maak intern opnamen op CFast 2.0™-media in 4K (4096 x 2160) tot 60p of Full HD tot 120p voor slow motion-creativiteit. Stel eenvoudig en nauwkeurig scherp met het LCD-touchscreen en Dual Pixel CMOS AF, die geweldige AF tracking in video's en Live View-modus biedt, en met alle Canon EF-objectieven werkt.Ingebouwde GPS, SuperSpeed USB 3.0 en Gigabit-connectiviteit via Ethernet of de WFT-E8 Wi-Fi-adapter bieden overal ter wereld voortreffelijke workflowflexibiliteit. IPTC-ondersteuning maakt het mogelijk om bijschriften in te sluiten in EXIF-data van opnamen om precieze en betrouwbare gegevens toe te voegen.

Lenzen

De EOS-1D X Mark II opent de wereld van EOS als nooit tevoren. Vind de juiste lens voor jouw stijl en kies accessoires die zijn ontworpen om te presteren.

 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF 24mm f/1.4L II USM

  De professionele groothoeklens met optica uit de L-serie, met een snel diafragma van f/1.4, is ideaal voor fotograferen bij weinig licht.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF 35mm f/1.4L II USM

  A professional grade wide-angle lens with a natural perspective, an f/1.4 aperture and low light capabilities.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Een professionele zoomlens uit de L-serie met ultrabrede f/2.8-zoomlens, ideaal voor fotograferen bij weinig licht en reportagefotografie.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Een professionele alledaagse zoomlens uit de L-serie die een hoge beeldkwaliteit levert met een constant f/2.8-diafragma.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Een professionele medium telezoomlens uit de L-serie met krachtige Image Stabilizer en f/2.8-diafragma.
 • Lenzen voor spiegelreflexcamera's

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Een professionele zoom uit de L-serie met Image Stabilizer voor wildlife- en sportfotografie en ASC-coating voor superieure scherpte.
 • Canon EOS-1D X Mark II
  Beoordelingen en recensies