Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

De EF 70-200mm f/2.8L IS II USM is de meest gebruikte telezoomlens onder professionele fotografen. En heeft een degelijk, robuust ontwerp, 4-stops Image Stabilizer en gespecialiseerde lenselementen.

Voordelen

  • Hoogwaardige telezoomlens uit de L-serie
  • Constant grootste diafragma van f/2.8
  • 4-stops Image Stabilizer
  • Fluoriet en UD-lenselementen
  • Verbeterde duurzaamheid
  • Minimale scherpstelafstand van 1,2m
  • Water- en stofbestendig
  • Ringvormige USM AF-motor

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM in detail

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele lenzen. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Lenzen uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Snel, constant maximaal diafragma


Fotografeer bij weinig licht uit de hand dankzij een snel diafragma van maximaal f/2.8 dat constant blijft over het gehele zoombereik. Een dergelijk diafragma geeft een fotograaf volledige controle over de scherptediepte.

Image Stabilizer


Canon's 4-stops Image Stabilizer (IS) maakt de EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ideaal voor fotograferen bij weinig licht wanneer een statief niet kan worden gebruikt. Dankzij het Image Stabilizer-systeem zijn sluitertijden mogelijk die tot wel 4-stops langzamer zijn dan normaal, zonder dat de foto's onscherp worden.

Fluoriet en UD-lenselementen (Ultra-low Dispersion)


De lens beschikt over elementen van fluoriet, die chromatische aberratie verminderen. Vijf UD-elementen (Ultra-low Dispersion) zorgen voor een hoog contrast en een natuurlijke kleurweergave over het gehele zoombereik.

Zachte, gelijkmatige achtergrond


Een bijna cirkelvormig diafragma geeft onscherpe gebieden een zachter, regelmatiger uiterlijk. Onderwerpen op de voorgrond steken scherp af tegen een zachte, wazige achtergrond.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Accessoires


De lens wordt standaard geleverd met de lenskap ET-87 om schitteringen te voorkomen, een afneembare statiefbevestiging en een zachte hoes.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products