Canon Extender EF 2x III

Extender EF 2x III

De converter is ideaal voor pers-, sport- en natuurfotografie. Hij verdubbelt de brandpuntsafstand van de tele(zoom)lens uit Canon's L-serie met nauwkeuriger AF en verbeterde communicatie tussen lens en camera

Voordelen

  • Vergroot de brandpuntsafstand 2x
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Stof- en waterbestendig
  • Verbeterde communicatie tussen lens en camera
  • Geoptimaliseerde lenscoatings
  • Compatibel met de tele(zoom)lenzen uit de L-serie

Meer productinformatie

Bekijk Canon Extender EF 2x III in detail

Brandpuntsafstandvergroting voor supertelelenzen


De Extender EF 2x III is speciaal ontworpen om samen te werken met de IS supertelelenzen uit de L-serie om de brandpuntsafstand met een factor 2x te vergroten. Het ontwerp van de converter zorgt ervoor dat de prestatie en beeldkwaliteit van de lens behouden blijven.

Hoogwaardige constructie


De verbeterde antireflectiematerialen in de lenscilinder en een coating rond de buitenste randen van de lenselementen onderdrukken overstraling. De constructie is stof- en waterbestendig, wat de beeldkwaliteit ten goede komt.

Verbeterde communicatie tussen lens en camera


De ingebouwde microprocessor brengt gegevens zorgvuldig over tussen de lens en de camera, waardoor de AF- en meetprestaties worden verbeterd.

Compatibel met de tele(zoom)lenzen uit de L-serie


De Extender EF 2x III is compatibel met de meeste tele(zoom)lenzen uit de L-serie, Canon's boegbeeld op het gebied van professionele lenzen. Met deze converter vergroot je de brandpuntsafstand terwijl het effectieve diafragma van de lens slechts met twee stops afneemt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Extender EF 2x III.

Related Products