Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Een snelle ultragroothoekzoomlens die over het hele zoombereik een uitzonderlijke beeldkwaliteit biedt. Met een constant diafragma van f/2.8 is deze lens ideaal voor professionals die foto's maken in omstandigheden met weinig licht.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Voordelen

  • Constructie en optica uit de L-serie
  • Diafragma van f/2.8 over het hele zoombereik
  • Snelle, stille autofocus
  • Asferische elementen en UD-lenselementen
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma voor uitstekende bokeh
  • Brengt informatie over de afstand over naar E-TTL II
  • Zachte draagtas en zonnekap

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM in detail

Kwaliteit uit de L-serie


De lens belichaamt Canons beste optica, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak uit de L-serie. Een robuuste constructie die is voorzien van stof- en vochtwerende afdichtingen voor bescherming tegen barre weersomstandigheden.

Constant diafragma van f/2.8


Het diafragma van f/2.8 zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij slecht licht en beheersing van scherptediepte Het diafragma is over het volledige bereik gelijk, waardoor fotografen tijdens het zoomen een constante, snelle sluitersnelheid hebben.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel stil is. Continue mechanische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF te hoeven uitschakelen. De lens biedt een minimale scherpstelafstand van 0,28 m over het hele zoombereik.

Goede achtergrond-bokeh


Met het cirkelvormige cilindrische diafragma kunt u een aantrekkelijke, gelijkmatige achtergrond-bokeh maken wanneer u onderwerpen uitlicht bij een grote lensopening.

UD-elementen en asferische elementen


De EF 16-35 mm f/2.8L II USM is uitgerust met drie asferische elementen om bij alle scherpstelafstanden scherpte en contrast over het volledige beeld te garanderen. Twee UD-elementen (Ultra Low Dispersion) elimineren vrijwel alle kleurafwijkingen.

Super Spectra-coatings


Super Spectra-lenscoatings onderdrukken flare en echobeelden (treedt vaker op bij digitale camera's vanwege reflectie van de beeldsensor). Coatings helpen ook een nauwkeurige kleurbalans en hoog contrast te bewaren.

Brengt afstandsinformatie over naar E-TTL II


De lens brengt informatie over de afstand terug naar het E-TTL II-flitssysteem van de camera voor constante, nauwkeurige flitsmetingen.

Accessoires


De EF 16-35 mm f/2.8L II USM-lens wordt geleverd met een zonnekap en zachte draagtas.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM.

Related Products

Canon-lensgoeroe

Begrijp de basisprincipes van fotografie en ontdek hoe je met verschillende lenzen je resultaten kunt beïnvloeden.

Canon-lensgoeroe